53

Анонимен

преди 7 години

Така е и в селата за съжаление, не само в големите градове. Китните прекрасни немски села.

52

Анонимен

преди 7 години

Такъв автогол си вкара Германия, че и на нас, останалите, та сега сто години не можем да се оправим! А за капак Ердокук се натиска за свободно придвижване в ЕС на още 80 000 000 000 амуджи!

51

то60

преди 7 години

До ние може и да немдааааам и избягалия преди 10 години ще бяга паааак..... лоша работа е когато разбереш, че не можеш да бягаш само при хубавото ами ще трябва и сам да се потрудиш...

50

illko

преди 7 години

kill em.. kill em... kill em with kindness :Dбаба меркел си препява...

49

Анонимен

преди 7 години

До Revolution_:Ами да ти отговоря пряко. След кризата у нас през 1996 много българи трябвашеда емигрират за да оцелеят. За съжаление беше по-лесно да заминеш за САЩ,отколкото да получиш виза за Германия. Европейците винаги са ни смятализа хора, които стоят по-долу от арабите и индусите.Това са искали германците, такива емигранти са приели.

48

Revolution_

преди 7 години

Мога да потвърдя, преди две три седмици ми се отвори работа в баварската част на Германия, в Мюнхен по центъра освен араби друго не можеш да видиш, не вярвах, че и Бавария са предали фронта........

47

д0 радващ1те се

преди 7 години

Да, радвайте се и ска4айте, макар 4е не ра3бирам 3ащо-германия е на хилед0 кил0метр0 0т България. А на к0лк0 е турция т.е. и..с 3начи кат0 са в германия с евр0па е свършен0, 3ащ0т0 са и в 6веция, Белгия и в ъв Франция, Дания, Х0ландия. Ет0 пристигат и в България. А не е да няма какв0 да се направи. Те3и мантри късн0 е ве4е и в хххх година мюсюл..ите ще са мн03инств0 е време да се 3абравят и и3ли4ат. Време е 3ан0ви мантри и п0вече вяра. В Исус Христос. В Кой друг. Всеки кове сам съдбата си.

46

мухахаххаха

преди 7 години

До ЕвровизионерНе беее, на Мерак ханъм....

45

к0йто твърди,

преди 7 години

4е бу.рката не е пр0блемът се 3аблуждава. Една иде0л0гия се налага със симв0лите си-така 3ап0чва. Т0ва е страшно, 3ащото вярата в сърцето е невидима, а бурката я вижда всеки-т0ва е дем0нстрация на неуважение, не са никакви 0бичаи, никаква култура. Ак0 бе култура, нямаше да идват, гледали са филми, д0ри п0рн.0 3начи бурката и сие е стратегия на 3ав0евание. какт0 и и3насилванията са военна стратегия. т0ва е п0л0жениет0. А вие си спете и 4етете как г0нят не3ак0нни мигран.ти. с пасивн0ст не става.

44

Евровизионер

преди 7 години

Меркел - това ще е първата жена аятолах, ще се прекръсти на Анджаала Меркалъ Ханъм.

43

Анонимен

преди 7 години

запада e на смъртния си одър.

42

Анонимен

преди 7 години

запада на смъртния си одър.

41

Митьо очите

преди 7 години

Борисов да си интегрира Галсоподавателиете от ромски произход преди да ги праща за Германия

40

dreckige Zigeuner

преди 7 години

Българските ни Роми като дойдат в Германия гледат като ''Теле в жележница'' понеже не знаят и дума на немски а Мароканци като дойдат могат да разбират и говорят малко тоест те държат Задължителен изпит А2 Немски в Мароко за да могат да пътуват до Германия , виждате ли къде е разликата

39

Smej

преди 7 години

Хайде да видим последният немски опит да подреди света. Немците искаха да станат 100 милиона - включително чрез ферми за бебета. Есесовци с чист арийски произход опложда десетки руси славянки - предимно рускини и др. поробени раси. Друга идея - избиване на всички евреи и взимане петрола на арабите. По времето на Хитлер те са били опасни колкото стадо камили. Сега обаче по 100 милиона ще са Пакистан, Египет и Турция. Наистина е карма - наказание за хитлеристките престъпления.

38

Анонимен

преди 7 години

"прииждаштата евтина работна ръка ще бъде насочена в услугите и нискоквалифицираните места. Оттам ще се освободят много германци, които могат да се насочат към машиностроенето, електрониката, химията, инфраструктурата, армията"Чуваш ли се какви глупости говориш? Немският боклукчия като го съкратят ще се превърне в химик-лаборант? Който си мисли, че това става просто така, е виждал Германия само на картинка.

37

Анонимен

преди 7 години

*** а Дойче веле дават ли ти право да копираш без да питаш?

36

Анонимен

преди 7 години

до#22:Дрънкаш като развалена шуршоноидна плоча!Не ти ли минава през "ума",че като се нахвърлят върху "проспериращата" германска икономика всички тези афроазиатски *** и от нея няма да остане и една ламарина.Не ти ли минава през "ума", че всичките ти самолети,танкове,подводници не чинят и пукнат грош в една гражданска война?!Да не говорим,че затъпялата наркоманизирана германска "младеж",сама ще свали гащите си,като види озверелите мюсулмански тълпи!!

35

Анонимен

преди 7 години

Всичко вече e ромско , не остана почти нищо българско!

34

Анонимен

преди 7 години

Това кадър от "Американска нинджа" с Майкъл Дудикоф ли е?