38

Анонимен

преди 7 години

Кога тоз луд в затвора за пръв път са го освидетелствали за психично болен,че е неадекватен за проявеното си поведение и настанен за лечение в психодиспансер с разрешение на медицинска комисия или с направление от лекар психиатър,или след сигнал от близки,съседи,квартални отговорници,селски избрани длъжностни лица,обшински,районни,окръжни,областни и т.н. структури и сдружения на психиатри като част от медицински ведомства,че се нуждае от лечение и му се издаде жълта книжка с забележка в л.картон

37

Анонимен

преди 7 години

CHE NALI SOROS E ZATOVA ZIONIZAMA I BALGARSKITE PRODAJNIZI UNISHOJAVAT BALGARITE

36

7+

преди 7 години

Революция трябва, иначе все тая!

35

Гладен редактор

преди 7 години

Прав е човека. Трябват Крумови закони. Престъпността взе връх над всичко, дори е и над закона. Затова е толкова висока престъпността в държавата ни...Нека после да казват че сме варвари, важното е да живеем в мир и спокойствие. Който сгреши по някакъв начин - измами друго, открадне, лъже или убива, да бъде наказан по най жестокия начин според провинението си. Убил е - смърт и за него. Откраднал - режат му ръката. Излъгал - изтръгват му езика... така трябва да бъде, за да има мир и спокойствие.

34

Българин

преди 7 години

Крумовите закони. Този не заслужава да живее. И аз не искам да работя,за да го храня. Само тежи на земята,няма смисъл от жалкото му съществуване.

33

Анонимен

преди 7 години

"Justice in the barrel" Jon Bon Jovi

32

Анонимен

преди 7 години

Сега на този човечец не му дават автомат за да намери справедливост. Но ако утре стане война поради неправилните решения или приумици на някоя политическа тиква, ще го накичат с оръжие като коледна елха и ще го пратят да мре и да защитава "Родината, Отечеството, Бог, Държавата, Царя, Татковината, Народа" и какви ли още не клишета. Замислете се. Тези клишета защитиха ли го сега и какво му дадоха?

31

Вероника

преди 7 години

Вероника

30

Зле сте всички

преди 7 години

Зле сте, всички. Не можете да мислите и затова сте бедни и ще бъдете бедни. Не е проблем, че ви управлява пожарникар, толкова си можете. Отидете и вие към Европа, за да видите хубави и цивилизовани държави. Бащата не го обвинявам, мъката му е голяма. Човекът, извършил престъплението, вероятно има много, ама адски много недостатъци, обаче си остава човешко същество. В свят, изпълнен с толкова много болести и войни, никой не заслужава да бъде убит. И да си го признавате, и да не, няма да има смърт

29

БПФ

преди 7 години

По-долу си написал лъжа в сметките за издръжката и за какво би могла да се използва. В единия случай събираш и представяш нещата така, като че ли тези пари са спестени накуп. А това е лъжа. Затова никакво дете не би могло нищо да получи. Или по-точно, ще получи, колкото е месечната издръжка на затворник. Няма да получи 30 г издръжка за един ден.

28

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се направи като е САЩ. Да речем в само в някоя област да важи смъртно наказание. И там да се съдят хората за предумишлено убийство.

27

Край

преди 7 години

Не може - не може. В ЕС няма смъртно наказание, в ЕС тези които не са бежанци се наричат бежанци и задължават другите да ги обгрижват, в ЕС е така. Магистралите по които се возим ги платиха с кръвта си това момиче и още стотици избити по селата баби и дядовци. Така е в ЕС.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Да и по-лесно да управляват масите.

25

komentar

преди 7 години

напълно съм съпричастен с мъката на тоя човек, тотален абсурд е това, да ги е грижа за правата на един *** рецидивист да се шири сега, а момичето го няма, наистина трябва като в САЩ, бият ти една инжекция и айде, просто трябват по-строги закони, много по строги

24

Анонимен

преди 7 години

ТАКА Е НАРЕДЕНО ОТ СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ДА ИМА ХАОС, ДА НЯМА РЕД И ЗАКОН!

23

Анонимен

преди 7 години

До БПФНе вярвам на някой да му е ценен този индивид. Само че ако се променят законите както трябва да са те ще важат за всички и на някои "наши хора" това няма да се хареса т.е. няма да могат да се измъкват безнаказано, както го и правят.

22

Пиночет

преди 7 години

Убий го и ти и кажи че си луд. Аз така бих постъпил. после я ме намерят я не.

21

Анонимен

преди 7 години

Накрая ще стане като във филма Ideocracy/ Власт на *** (2006)

20

Анонимен

преди 7 години

Такива хора трябва да ги заселваме в Брюксел след като излежат присъдите си. Да видим колко добре им се е отразил затвора, да видят(усетят) и в Брюксел с техните "ценности".Като им заселим стотина убийци-рецидивисти, още стотина-двеста изнасилвача и хиляда крадци с по над 50 присъди, да видим какво ще мислят по въпроса. Лесно е да диктуваш отдалече, без да си имаш понятие от проблема. Време е да го усетят!

19

Анонимен

преди 7 години

Да се направи референдум за смъртното наказание. Вече е крайно належащо.