34

Анонимен

преди 7 години

До до 42..........Русофилите са и българофили............От 150 години насам русофил е синоним на национален предател. Русофилите винаги са предавали българските национални интереси. За тях няма по свято от интересите на Русия. Чети българската история и ще разбереш.

33

Анонимен

преди 7 години

До Димов.................Бабата,гледа вече към старческия дом.............Меркел е на 62 години, жужето е две години по-старо от нея. Като се има пред вид средната продължителност на живота на мъжете /уикипедия -59 години/ в Русия трябва отдавна да е умрял, според твоята логика!

32

до 42

преди 7 години

Русофилите са и българофили а национални предатели са евроатлантиците.

31

Анонимен

преди 7 години

До ивчо..................смешвн си, стига с тез русофили, стига мокри сънища с...............И кое му е смешното? Русофилите винаги са били национални предатели и са особено вредни във времена като днешните. И ти въртиш тази песен "снига с тези русофили, червени бабички с автомати" от две седмици за да неглижираш проблема.

30

Димов

преди 7 години

Бабата,гледа вече към старческия дом. Мигрантите които тя покани с отворени обятия,ще й "помогнат" да остане далеч за политическият борд на предстоящите избори във Федералната република.

29

Анонимен

преди 7 години

До българогерманец.................Мога да потвърдя, че 90% от етническите германци не я искат, останалите 10% които я подкрепят са антифа, *** или хора без позиция................Русофила не може да бъде нито българин, нито германец, а единствено руски крепостен. А това, което го твърдиш е долнопробна руска пропаганда. И този пост го въртиш няколко пъти с леки промени. Скрий се!

28

To Ф.С.В

преди 7 години

Bullshit, man !

27

българогерманец

преди 7 години

Само половината? Мога да потвърдя, че 90% от етническите германци не я искат, останалите 10% които я подкрепят са антифа, *** или хора без позиция. А другата половина която я подкрепя са си обичайните мюсюлмани, тур.ци, ара,би, африканци.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....Някой да е сравнявал меркело и путино фашизмите? Само в главата ти са тези сравнения. Бил ли си в Русия?....Ами щом говориш толкова авторитетно за меркело-фашизма, трябва да имаш първо пред вид този на Путин. Не съм бил в Русия, но и не е нужно за да знае човек, че Путин повтаря стъпките на Хитлер. А в Германия бях през април. Няма и помен от меркело-фaшизъм, за който говориш толкова компетентно. Дори пих една бира /8 евро/ в Хофбройхаус в Мюнхен, ако това име ти говори нещо.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....Някой да е сравнявал меркело и путино фашизмите? Само в главата ти са тези сравнения. Бил ли си в Русия? Бил ли си в Германия тази и миналата година? Разкажи сивпечатленията, моля.

24

бръм...

преди 7 години

Не може да е истина - 50% против Меркел.Много повече не я искат вече не само в Германия, а и в Европа

23

Анонимен

преди 7 години

В нормалните държави е нормално държавниците да се сменят. В неформалните лато Русия или Сирия може да управляват докато са живи.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................Не са го признали подплашените хора от меркело-фашизма, който ти отнема децата само ако се резбере.......За света путино-фашизма е по-лош!

21

Турчина Мехмед

преди 7 години

Ае специалисти. Знаете ли как се превежда на български изчезналата вече държава Selcuk Rum?!

20

Анонимен

преди 7 години

Ами да действа като Путин. Да убия няколко десетки журналисти, да убия някой опозиционер на моста Шлосбрюке в Берлин, да почерпи други с чай от полоний /рецептата да вземе лично от Путин/, да вкара няколко бизнесмена в затвора за десетина години. и работата заспива. Ще я преизбират докато стане 90 години.

19

Турчина Мехмед

преди 7 години

Василев си продължава с тъпотиите. Аве Василкее мамина, до 10 години Германия ще е кочинката на Европа. Терор, изнасилвания, наркотрафик, безработица, рецесия. Ще видиш. Сега като хукнат и африканците към Швабия да видим кой кого и как

18

Турчина Мехмед

преди 7 години

По скоро България ще се романизира, отколкото и педя турска земя да стане владение на кюрдите!

17

Анонимен

преди 7 години

Резултатът означава, че 90% от немците не я искат. Не са го признали подплашените хора от меркело-фашизма, който ти отнема децата само ако се резбере, че в къщи се говори против бежанците. 10-те%, които я искат са турците.

16

Анонимен

преди 7 години

"Продадена невеста си е. Както навремето я е опънал бика Зевс, сега шъ я оноди полумесеца."-----------------------------... в резултат ще се пръкне вундеркинда "Европейски халифат".

15

Турчина Мехмед

преди 7 години

В дълбока грешка си чоджун. Европа е бита карта. Продадена невеста си е. Както навремето я е опънал бика Зевс, сега шъ я оноди полумесеца. Даже ако имаш късмет може и да си очевидец. В най лошия случай внуците ти. Една нацийка има да си мъсти на Европа. Още от времето на Веспасиан. Но ти не ги разбираш тия неща ;))))