14

ДО БЪЛГАРИЯ ДНЕС

преди 7 години

Комунисти ,не триите неудобните ви коментари ,защото се самоидентифицирате. Вие не сте българи ,а руски подметки.

13

ДЕДИМ АГА

преди 7 години

Г-н Л. Местан е един от наи -изявените български политици. Това че е от турски произход е без значение. Тои е отстоявал винаги и днес също отстоява евроатлантическите ценности и политиката на добродсъседство с Р. Турция. Г-н Местан никога не ще се кандидатира за президент ,защото е мъдър политик. А тове че ще даде рамо на ГЕРБ е повече от ясно. Треперете проруски мекерета ,съскаити кремълски васали,защото генерелчето ви ,захвърлило мундира вече е загубило изборите. Да живее свободна България.

12

Анонимен

преди 7 години

Съвсем в тон с евроатлантическите ценности Местан започна кампанията с насъскване и противопоставяне на една част от българския народ срещу друга по религиозен и етнически признак! Защо не е в затвора за рушене устоите на държавата? А, забравих, то нали това бяха принципите - никакви държави, господство на транс националните и есте, атлантически корпорации!!! И размахва опашка, и подскача...

11

Бобо

преди 7 години

И тия ли?

10

Анонимен

преди 7 години

Зидаров иска да върне жеста на Костов от годините, когато го беше взел в СДС. По-изявен евроатлантик от Лицето и неговото кутре Радан няма!

9

Ей хора ви чухте ли

преди 7 години

Да бе , стига е , сомо турчина ще бъде президент на България и край на България вече. ДОСТ веднага трябва да изгонят от България бе.

8

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ може да издигне свой кандидат-президент=====ДОСТ не иска да издига кандидат-президент, а султан.Всички знаем името му.Мястото на Местан е в Централния Софийски Затвор за срок от 20 години без право на обжалване.

7

Анонимен

преди 7 години

До БАЧКАТОРПосочи ми един българин от сегашното правителство който да е евроатлантик? Просто няма такъв. Нищо чудно поради тази причина ако Местан издигне българска кандидатура за президент да спечели и изборите.

6

Анонимен

преди 7 години

ДПС са пътници, ще вземат най-много 150 хил. гласа вместо някогашните 500 хил. От това естествено най-много ще пострада кандидатът на БСП и кандидатът на АБВ.

5

Анонимен

преди 7 години

Мислеше ли за репресираните, когато се селуваше съсъ съселчо на Орлов мост

4

гайбаньоориджинал

преди 7 години

Ясно е вече-ДПС няма да подкрепи ГЕРБ.Местан отива на президентски избори за да преброи дивите зайци и на втори тур дивите зайци ще бъдат прибавени към сметката на ГЕРБ.Това им е играта.Скоро ще има още кърджалийски кафета.

3

Анонимен

преди 7 години

От ясно по ясно . Господин Местан желае да се кандидатира за Президент на Република България . Да му пожелаем успех .

2

ист

преди 7 години

Тос от ДОСт най после се показа. Къде се беше скрил бе ананкоолу.

1

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Преброяване на...дивите зайци,това цели Местан.В ролята на...такива,ясно кои ще бъдат.