25

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Хаха грузинците са много зле. Уж съседи на Армения пък ни имат Микоян, ни Айвазовски, ни архитектите Балян. В интерес на истината турците знаят че някои знакови сгради и дворци са дело на арменски архитекти. Българската Желязна църква е на архитекта Ховсеп Азнавур. За съжаление не съм я видял засега. То там кое по напред. Истамбул е страшна работа. В хотела който отседнахме преди време бачкаха грузинки. Построени са и се строят безчет небостъргачи. Жалко че у нас тънем в мизерия и страната се топи от ден на ден. Това да ти избягат 2 милиона души без война си е чист позор за всички политици и п

24

доказана поговорка

преди 7 години

На турчин вяра да нямаш.

23

до 27

преди 7 години

Той ще е!!!!!! Ако изборите са честни.

22

Су 34

преди 7 години

До ТурчинаЗа малко да забравя националиста Али Агджа който стреля по Папата. Кюрдин е.------------Кюрдин бил, а кой го изпрати да убие Папата, да се свети името му, "великата" турска държава или баба ми?

21

Су 34

преди 7 години

До ТурчинаГрузинците са умен народ------------Наистина са много умен народ - след една война с Русия са с 20 % намаление на територията си.

20

Факт

преди 7 години

До АнонименКакво има за неразбиране????Ердоган играе за себе си и за Турция!Б.Борисов играе за себе си и Господарите си.Малка разлика,но неприятна.....

19

Су 34

преди 7 години

До ТурчинаСталин е осетин от Южна Осетия, има разлика.

18

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Дрън дрън. Ердоган грузинец. Едва ли. А тоя Бахчели не сме го и чували. Щом е с такова име никой арменец няма да го възприеме като такъв. Да сега прочетох за тоя Бахчели. Ми да е жив здрав. Сменили си религията . Хайде чао. Да си блъска главата по 6 пъти на ден. Може и да поумнее.

17

Факт

преди 7 години

САЩ нямат нито приятели,нито съюзници!Те имат само слуги и врагове.С едно изключение-Израел,който им е господар.Системата е проста-който откаже да служи става враг и обратното.Освен това САЩ решават кой има право на държава и каква да бъде тя,както и кой да живее и кой да умре.Как да не ги "обичаш" при това положение.....

16

Анонимен

преди 7 години

Не е трудно, а е невъзможно да си съюзник с Турция. По-долна държава никъде няма да намериш.

15

Анонимен

преди 7 години

Това не го разбирам. Отива Ердоган на срещи в Москва, а сега го играе с амерканците... Ама наистина не го разбирам и недоумявам ?!

14

Стамболов

преди 7 години

"...изключително стресирани от нарастващата подкрепа за Генерал Радев."Къде я видя тази "нарастваща подкрепа"?След шута на Първанов Радев отпадна от надпреварата още преди началото на кампанията.

13

анонимен

преди 7 години

До Анонимен И --ВАЗЕЛИН

12

Анонимен

преди 7 години

Цариград и Тракия са заграбени и потурчени от Византия.

11

ШибиРиби

преди 7 години

Не е лесно но Ердоган се опитва да играе с всички и накрая ще стъпи я в някое руско блато, я в някоя арабска диария я САЩ ще го млатнат по тъпата мустаката манерка.

10

Анонимен

преди 7 години

Истината е ,че в Турция ако се изпусне положението и стане не дай си боже гражданска война много сериозно ще пострадаме и ние от много легиони бежанци. Така ,че по добре мир в Турция и добри отношения с тях като наш съсед.

9

Pablo Escobar

преди 7 години

Турция вече не е съюзник на САЩ! Факт!

8

въпросче

преди 7 години

Впрочем какво има в предвид българският премиер Бойко Борисов, като говори за "началниците", много често споменава за "началниците" - какви началници може да има началника на правителството на една независима държава, така е при васалите, но България е независима държава, какво иска да каже началникът на българското правителството с неговите "началници", някой знае ли случайно?

7

Анонимен

преди 7 години

Вижте една проста сметка и после плюйте по САЩ моля... идете там и вижте и после говорете... Виждате какво е в Турция, виждате и как са Русия... в главите им са само войни и проблеми ! Едните са сУкрайна другите май с всички. И се правят на ударени.ердоган- министър-председател(2003-2014), кмет Истанбул (1994-1998), лидер (2001-2014Путин от 2000 до сега ,мтова са 15 години. наядени с власт! пропаганда, съдебно минало, корупция! Живков стайлСАЩ са много по-напред от вс нас! Бойко е добре

6

Анонимен

преди 7 години

Не е лесно да си мизерна евроатлантическа kочина и васал на САЩ управляван от посолството.