9

Джедай Мастър

преди 7 години

"Дипломацията на Борисов" - Буахахаха. Рапона е в най-добрия случай момче за всичко. Ердоган ще му предаде какво има да казва на Меркел и той ще я информира в събота, когато е планирана срещата между Меркел и Борисов. Обаче за българските граждани Рапона ще даде пространни интервюта, в които ще се изкара Талейран, ще е "убедил партньорите", "категорично ще е заявил", "ще е заел твърда позиция" и т.н.

8

ПотрЪбител

преди 7 години

Стига сте писали какво са казали разни хора. Те не са никакви експерти. Ла ла джии

7

Анонимен

преди 7 години

БОКАТА Е НАДУШИЛ ОЩЕ НЯКОЯ ДАЛАВЕРА!ОТИШЪЛ Е ДА ДОГОВОРИ НЯКОЙ НОВ КАНАЛ ЗА КОНТРАБАНДА ДА ПЪЛНИ НЕГОВИЯ ДЖОБ И НА ЕРДОГАНЯ!И НАЙ ВЕРОЯТНО ДА ПУСКА ТУКА ОЩЕ ПО СВОБОДНО АЗИАТСКИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ!

6

Ха

преди 7 години

До АнонименДа, ама другите не граничат с Турция и за това го раздават толкова смело. Много е лесно като между теб и тоя, дето храниш да стоят още няколко човека, нали? Това е причината поради която Унгария, Чехия, Дания си позволяват да размахват пръст, защото знаят, че между тях и Турция има куп още държави, и че те ще го отнесат вместо тях. Големи тарикати излязаха от ЕС. Ние да си гледаме нашия интерес, а той определено не е влошаване на отношението със съседите.

5

Българина

преди 7 години

До туркофила 5, ако незнаеш във война с Турция сме от 14в и причината е не защото ние искаме Константинопол а защото те са искат софия. Никога не сме има претенции отвъд Босфора. Обаче чаршафите са си харесали Балканите и ние сме на пътя им

4

Анонимен

преди 7 години

Борисов е моста с ЕСпъкЕрдоган с РусияУраааааааааааааааааа

3

Българина

преди 7 години

Мостовете служат за едно, минават им по гърба и след като са ненужни ги събарят и правят други на друго място

2

Анонимен

преди 7 години

Видя се че Европа е сляпа, разединена и неадекватна в последните 2-3-4 години по много външно поличически въпроси - и арабската пролет и Крим, а да не говорим сега за пришълците, дето ни заливат. Щем не щем налага ни се да си водим самостоятелна външна политика, щото тоя съюз не е на практика никакъв съюз, а икономическа зона. На фона на това, смятам, че добре се справят политиците ни.Преди да почнете да набивате минусите, уточнявам, че говоря за външна, а не вътрешна политика, каквато нямаме

1

тука има, тука нема

преди 7 години

Нито другаря Борисов е мост, нито Ердоган го е избирал!