64

Изнудван

преди 7 години

За държавна измяна трябва да бъде съден този,който си върти *** наляво и надясно и предава националните интереси.Отива при Ердоган, като втора бройка,след Местан.Колко трябва да си улав,та да допуснеш такова унижение.Ако двамата са представители на една държава,да ги покани заедно.

63

Анонимен

преди 7 години

До БорвановЗначи.Бойко има навика да плаща на своите опоненти и после стават първи дружки.Виж Параванов,Ангелов и нейния мъж пчеличката мая и прочие.Детенцето на последната е на сватбено в Сингапур.Мъкааа,безпаричие-...На нинова поне е математик отличник и стипендиант-демек може да разчита и на себе си.

62

конграчулейшънмашала

преди 7 години

Едва ли обаче ще отиде на среща с Ердоган, ако преди него е влязъл Местан.Никакво достойнство,пълна шушумига.

61

Лява политика

преди 7 години

БСП заложи на куц кон, на самолет без крила, на изпър. дян натовски генерал-комунист, на Ал. Бънди от село Голямо Насране, и после пак няма виновни за поредната изборна катастрофа на уж модерната 100 годишна парясница!

60

1

преди 7 години

Този генерал не е завършил академия на ВВС в САЩ. Само е специализирал за кратко там по линия на международен обмен в рамките на НАТО, бил е слушател. По същия начин и Цветан Цветанов (бившият вътрешен министър) не е завършил нищо в САЩ, а е бил за кратко слушател в някакво учебно заведение там. Ако си завършил каквото и да е в САЩ или Великобритания, ако ще и колеж да е, английският ти е отличен. При нашите герои не е така!!!

59

Анонимен

преди 7 години

Добре е,че знае,може и доказано успешно е управлявал техника и хора.Като офицер задължително знае 12-те принципа на ефективно управление,създадени от Клаузевиц и Молтке.Необходимо е:да създаде екип от компетентни сътрудници,да съставят ресурсно осигурен правилен план с ясно и точно поставени разумни цели,да подготвят правилни кадри и след спечелване на предстоящите изборите в съответствие с 12-те принципа да организират изпълнението му.Да му пожелаем успех в борбата за нормален живот в БГ!

58

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ще съжаляваме за Президента Плевнелиев... - смел, безкомпромисен ДЪРЖАВНИК... - разобличил кремълското жуже и неговата хибридна война и експанзионистична политика спрямо България, с което си навлече неговата ненавист... - сега го очаква ръководна длъжност в централата на НАТО за ужас на жужето...

57

ШибиРиби

преди 7 години

Е той бай Тошо и диплома за средно нямаше и поуправлява половин век че един летец ли няма да свърши същата работа.

56

ФЕС

преди 7 години

ГЕН. РАДЕВ, така ли ще водите кампанията си? Познавам летец, познавам машинист, познавам тракторист - кога ще почнете да назовавате проблемите и решенията за тех ? КАК ще спечелите моя глас!

55

Анонимен

преди 7 години

"За мен е неприемливо един човек, който никога не е работил в цивилната сфера изведнъж да иска да застане начело на цялата държава."30 години те управляват само цивилни и резултатът е катастрофа. За тебе май е неприемливо да се разруши статуквото.

54

Бай Иван

преди 7 години

Ох , боже опази.Каквито са ни генералите,такава ни е и държавата.Тоя беше командващ въздушни сили без самолети,сега иска да е президент на държава без граждани.

53

Анонимен

преди 7 години

Тоя президент на всички българи ли ще бъде или на пенсионираните червени фуражки та си провежда срещите при закрити врати

52

Анонимен

преди 7 години

Опитът на командири и офицери е ценен главно във въоръжените сили. Цивилният живот си има други правила и нравствени рамки. Има си и друг начин на поведение, даже си има и друга лексика, която изключва неправилни, езикови форми, като "оценям" и "преценям". За мен е неприемливо един човек, който никога не е работил в цивилната сфера изведнъж да иска да застане начело на цялата държава. Трябва да има преход. Може първо да поработи в бизнеса, да стане кмет, общински съветник..., но така изведнъж.

51

офффг

преди 7 години

Не знам нищо за човека , но ще е по-добър от сегашния 100% всеки ще е по-добър от сегашния

50

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя човек няма ли друга цивилна риза? Вече втора седмица само с тая се появява, а е взел три шапки пари при пенсионирането си, не е като да няма 30-40 лв за още една.

49

Анонимен

преди 7 години

И аз познавам един; Джордж У. Буш. Цялото човечество видя какви ги сътвори този орангутан, така че айде да не пробваме у нас.

48

Анонимен

преди 7 години

Ал Бънди президент?! Ко, нье!

47

Анонимен

преди 7 години

Генерале,бягай от политиката докато имаш още малко време! Ако наистина си умен човек,трябва да си разбрал,за какво иде реч!Тегли по една майна на всички политици и пали гуменките!

46

Анонимен

преди 7 години

До ИСТИНАТА.Най после се престраши.Агент Гоце Първанов -заплата 4896 лева-в банкова сметка 80 милиона.Буда не знайно колко но е милионер.Станишев 7 милиона.Доган 50 милиона.Вежди 2 милиона.Костов 1 милион.Емел Етем 2мил и 500хил *** 3 милиона.Овчаров 2 милиона Давай ся и за останалите крадливи комунисти.

45

5555

преди 7 години

За 27 г. демокрация единствени те истински и потвърдени факти относно политиците са:Б.Б.-пожарникар, член на БКП-непожелал да се деполитизираСИК-аджия,"генерал",прескочил няколко воински звания,произведен такъв в противоречие на ЗВС,понастоящем Премиер,предишен такъв подал доброволно оставка,явил се на избори,които загуби,но за сметка на това направи всичко възможно и по всякакъв начин саботира работата на НС.Орева орталъка за 800 000 000 заем от Орешарски,но ей така между другото за има-няма..