22

до Aleko

преди 7 години

Ти си май някъде от пазарджишките села...

21

Анонимен

преди 7 години

Какво са правели на пътя, ами вършели са си работата, не са ловили покемони. За съжаление науката ни е на такова ниво, че всичко се прави полу аматьорски, би трябвало да им се осигури поне минимална сигурност, тогава колкото и некадърна да е "шофьорката" щеше да ги забележи.

20

Aleko

преди 7 години

Тук само Бай Ганьовски коментари. Прости като патъри, самотни скотове , дерзайте. Нещастието ви е безкрайнои цял живот пред компа си да изкарате, чекйори завистливи

19

до майна

преди 7 години

Що бе градски?Гъркът си тръгна съвсем законно.Осъдиха го на парична глоба,плати и си замина.Аз или ти ако блъснем някой така в Гърция,ако трябва ченгетата и дрога ще подхвърлят в колата,но от затвора няма да излезем.Да не говорим и какво парично обезщетение ще наложат-не ми се мисли!

18

Анонимен

преди 7 години

Разликата със случая с турчина е немалка. Най-малкото говорим за страна от ЕС, в която могат да я задържат и екстрадират бързо. За разлика от псевдохалифата, където затварят само за обида срещу азиатския султан.До бягство обаче няма и да се стигне, ако и двамата оживеят (както всички се надяваме). Просто е достатъчно адвокатът да им обясни, че за такова провинение не се влиза в затвора в България, дори по закон.А медиите търсят сензации. "Лялята"? Нали се сещате на колко години ще е тази жена?

17

Анонимен

преди 7 години

Много прости хорица в тоя сайт пишат бе ... Правосъдието е раздадено кво правят на пътя двамата

16

Анонимен

преди 7 години

Кокерите ще ходим ли пред румънското на протест?

15

Анонимен

преди 7 години

Ако отнеса човек на цариградско знаете ли кога ще ме осъдите а ? Хаха глупави хора.. съжалявам за случилото се но двамата пострадали не са внимавали както и румънката не ги е очаквала да са на пътя

14

Анонимен

преди 7 години

5000 гаранция и още два пъти по толко под масата

13

Анонимен

преди 7 години

Тия двамата са се разхождали по шосето добре че не ги е отнесал някой камион дано се оправат бързо

12

пука ни за децата й

преди 7 години

Направо се изумих снощи като казаха, че се оправдавала с малките си деца! И какво, както казаха по-долу- имат си баща, пък и да нямаха това няма нищо общо със случая, да намери кой да й ги гледа и да си понесе последствията!

11

бай иван

преди 7 години

"Искам да помоля българското правосъдие, ако има такова, ..."няма такова. в БГ има порно-актьори и нискобюджетна порнография в съдебната система.

10

майна

преди 7 години

Имаше и един грък, който помете едно 16 годиншно момиче на спирка в Пловдив. И си отиде в Гърция. И не се и върна. Does anybody remember?

9

123

преди 7 години

Може да е непредумишлено и да няма смърт, но тези хора ще са полуинвалиди, и доживотното им лечение, рехабилитация и всичко останало, ще струва много над тези 5 000лв....да не кажа 50 000+. И като е майка на две деца какво ...децата си имат и баща/и? Нашите хора също си имат майки, и техните майки не са направили някого инвалид за цял живот, нали ???

8

Анонимен

преди 7 години

ТЕ ПУСНАХА ТУРЧИНА ДЕТО УБИ 2-*** ДУШИ И НЕ МУ НАЛОЖИХА ЗАБРАНА ДА НЕ НАПУСКА СТРАНАТА КОЕТО БЕШЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТА ТАЗИ ЛИ!!!

7

Човек

преди 7 години

Боян Петров е истински мъж и всички ние се радваме за оцеляването му. А дали е румънка, българка или шведка на него сигурно му е все едно, най вероятно вече е простил. Такива са големите хора.

6

Анонимен

преди 7 години

Късно е лельо за молитва. Румънката отдавна офейка срещу 5000лв.

5

Анонимен

преди 7 години

В Румъния има по-голям шанс да я осъдят ефективно и да лежи.В България ще си плати и ще я пуснат през задния вход.

4

ангел

преди 7 години

Каква работа има да се мотае някой по път НЕпригоден за пешеходци??? Да вземе да потича и по магистралата...после всички други са му виновни за идиотщината. Не била контролирала колата, скоростта била несъобразена, да слезе да я бута, защото на човека му дошла музата да брои катерици. Ами спазвайте си правилата за движение.

3

Бо

преди 7 години

А лелята наясно ли е, че в Румъния, за разлика от България има правосъдие? Израза "Българско правосъдие" е оксиморон!