53

бай стоян

преди 7 години

Редакторите,знаем че сте с леви резби и сега плачете за загубата

52

И.И.

преди 7 години

Религиите винаги са промивали мозъците на хората. И фараоните и папата през 1500-ната и Асад и Хасан едикой си всички искат да контролират масите. и парите и земите им.Трудно е да промиеш мозъка на трансексуален, защото неговото мислене не е обременено от корана или библията. Изгарянето на вещици, убийствата на трансексуални в Турция например е най- лесния начин за контрол.

51

Анонимен

преди 7 години

*** да, бе, *** да, бе... Като чета и за малко да повярвам че е патагонец, па граната н'ам как се хвърлялала...Що си не *** пЕчкaтa лeлинa, а?Ай, ш'е ви *** y звездите, пардон звездата, която сама се пита и си отговаря.So, *** OFF

50

До 76

преди 7 години

Несъмнено е така. Никога не бих накарал левичар да мята граната с дясна ръка. Поне не и ако съм наблизо.

49

Platt

преди 7 години

Транссексуален значи в преход от единия пол в другия,*** значи с полови белези на двата пола

48

anonimen

преди 7 години

az naprimer ne bix polzval uslugite na travestit,otvra6tavam se no ima xora daje i jeneni sas deca koito polzvat uslugite im tiq xora sa iztre6teli

47

Анонимен

преди 7 години

"Не я изкривяваш, а си движиш лакета и рамото за да ти дойде шплента ..."Каквото и да правиш гранатата е конструирана за мятане с дясна ръка. Не, че не може и с лява, но е по-неудобно. Бухалките може си ги смяташ както си искаш, но от тях отдавна няма.Казвам ти го като човек служил три години в едни по-специални войски и метнал повече от хиляда истински гранати.

46

Манолски

преди 7 години

всички извратени *** при Ханде и Гунди шофьора

45

Василев

преди 7 години

Бедните не водят войни, те воюват заради печалбите на богатите и умират заради тях. Няма висши и низши, след Голгота всички, ВСИЧКИ хора са равни пред Твореца и по- напред са само тези, които живеят за да помагат на другите. Следите ли мисълта ми "граждани"?Агент Ганди, Тадж Махал!!!

44

турчина

преди 7 години

Знам, че са нагли. Бил съм във Франция. То особено в градовете французите са рядкост. По селата има французи.Изобщо не преувеличавам. Ако видиш бял човек или е поляк, словак, чех или пък немец. Португалците също са доста. Румънци.,също. Гледаш и си мислиш, че са французи. Доста италианци има, турци, кюрди. Франсетата са в доста лошо пошожение, но имат армия и френските миражи прелитат ниско над града и всяват респект.

43

Анонимен

преди 7 години

"...хората нямат време да спрат и да се замислят, трагедиите идват една след друга..."Хората като са им албански реотаните - нямат време. Мен ми трябва точно половин секунда да разбера корена на проблема - религията им. Ама на ония с албанските реотани може да им отнеме и до 3000-ната година да загреят.

42

Анонимен

преди 7 години

То и на китара се научават да свирят левичарите, но и китарата е направена за десняци. Същото е и със стоматологичните юнити.

41

Анонимен

преди 7 години

Малко неудобно да си изкривиш ръката за да издърпаш шплента който е от другата страна да ти дойде към дясната. Все пак е граната, не камък.

40

турчина

преди 7 години

Аз съм си турчин но не ме интересуват личности. Кандидатствах за турско гражданство преди време ама не искат. По скоро ще стана гражданин на Франция ама Турция не иска турци. Особено български не иска. Ако си кюрд от Ирак няма проблеми. Бежанец си. Ако си от България. "Нямаш проблеми в България. Защо да ти дадем гражданство". И вече не ме интересува Турция. За да имам турско гражданство трябва да се женя там. Имам си жена в Бг.Иначе го харесвам. И в България да имаше такъв като него ама няма.

39

Анонимен

преди 7 години

Гранатата е направена за мятане с дясна ръка. Няма нужда от спорове само защото колегата е турчин. Не, че не може левичаря да я метне с лявата, но ако я хване по правилата не е удобно да издърпа шплента без опасност да я изпусне. Ако я хване удобно за да издърпа шплента тогава не може да придържа пластинчатия предпазител сигурно. Всеки който е мятал истинска граната ще го потвърди. Офицерът забранил на колегата да мята просто е спазил указанията за безопасност.

38

Анонимен

преди 7 години

До турчинаЕрдоган е Турция и Турция е Ердоган. Ти като истински турчин би трябвало да бъдеш ердоганист. Иначе какъв турчин си тогава?

37

турчина

преди 7 години

Не знам. Моят офицер - капитан (име не споменавам) ми беше и ротен командир и беше доста пекан както се вика. Но това беше когато закриваха наборната войска. Този човек беше уволнен. Може би не е искал проблеми. Просто офицерите нямаха мотивация защото това беше краят. Всеки гледаше да му мине денят. Така и стана.Офицер да ти каже "ааа! ти си левак! Скрий се някъде и пуши една цигара!". Не е нормално но тогава беше.

36

турчина

преди 7 години

Вече не искам да служа в никаква армия. Войната е глупост. Умираш за Сталин, Хитлер, Путин, Ердоган, Асад, Кадафи, Садам..американците не ги броя. Те умират за пари.

35

До 45

преди 7 години

Ти за част от човечеството ли се имаш....смях, смях, смях.

34

турчина

преди 7 години

Ето един колега който да ме защити. Мерси за това. Но казармата си беше хубаво нещо. Аз съм последния наборен. След мен закриха наборната служба. Отначало е много гадно но после толкова свикваш, че накрая всички войници от същата служба: българи, турци, роми - два вида - булгарофони християни, туркофони мюсюлмани, пoмaци, няколко татари, двама гагаузи и един руснак изпихме няколко каси бира и няколко литра ракия. Нито се скарахме, нито се бихме, само смях и сълзи и т.нт.