31

всички гледни точки

преди 7 години

Едва ли има човек, който да не знае, че без САЩ и Турция конфлакн в Сирия изобщо нямаше да има!

30

novo

преди 7 години

Ako ima genosit, zaşto ima kurski bejansi koitosa na broy 3 miliona v Tursiya?

29

До 26

преди 7 години

Голяма част от идилците минаха и през България. Това прави ли ни съюзници? Забрави ли посредниците изкупували петрола, че бяха руски граждани ***?

28

Пешко

преди 7 години

Не знам, ама Рассийската коалиция нещо сдава багажа в Сирия. Уж с Иран, с Турция, кюрдите, тва военно касмически сили, ама нещата се закучиха (това разбира се, не е добре) В случая думата ми е за разни психопати патриотаро-саветофили с георгиевски лентички, дето е такива усти отваряха, ама сега нещо ги затвориха

27

dido

преди 7 години

до #25 Не ги знам какви са но уважавам каузата им и знам на какво са подложени.

26

До 26

преди 7 години

Голяма част от контингента на ИД идва от федерацията и бившите републики. Петрола го изкупува Асад и го препродава на Русия. Това са известни факти. Пропагандата ти не струва. Едва ли има човек който да не знае, че без Турция конфликтът в Сирия няма решение.

25

dido

преди 7 години

#24 BAY IVAN Надеждата била Турция, хехехе, по- голям виц нема! Кой въоръжи ИДИЛ? От къде прекараха оръжията от Либия? Кой изкупуваше евтин петрол и го продаваше в Европа? Нали до скоро излизаха снимки на турски граничари с бойци от ИДИЛ, които се поздравяват и си приказват. Къде почиват ИДИЛците? Всеки западен фанатик който иска да се включи към редиците им от къде минава? Не ни пробутвай глупости и турска пропаганда.

24

Анонимен

преди 7 години

"Взели сме арменците някога, след поредното престъпление на Турция и геноцида срещу тях, що да не вземем и кюрдите добре дошли са."Ти някога имал ли си си работа с кюрд? Така като гледам какви глупости пишеш, май даже и на картинка не си виждал кюрд. Вземи си едно семейство кюрди за вкъщи като много искаш. Не ми ги натрисай на мен кюрдите, аз с тях и от тях не искам нищо. Нищо общо не искам с такъв тип хора.

23

dido

преди 7 години

до #18 --->Взели сме арменците някога, след поредното престъпление на Турция и геноцида срещу тях, що да не вземем и кюрдите добре дошли са. Някога и ние сме били в същото положение, без държава под иго на задръстени и долни джагали.

22

ген. Радев пилот

преди 7 години

В момента турците прочистват града и действат с артилерия, затова въздушните удари са само 4, за, което и *** русофилите. Бомбените килими, които са практика на руснаците в случая са неприложими.

21

джордж клуни

преди 7 години

А сега де.Асад каза че ако Турция влезе с войска в Сирия всички ще умрат.Сега руснаците трябва да започнат война с Турция.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Не като руснаците с 20 000- 30 000 хиляди.руснаците толкова могат с тая първобитна техника. Изстреляха над 200 ракети от Каспийско море и 11 от тях достигнаха до целите си! И това е инфо от руските медии. Като се знае как лъжат значи 2-3 ракети са стигнали :)

19

Анонимен

преди 7 години

Днес пада и американския чадър над кюрдите. Както винаги досега бяха употребени и изоставени от всички.

18

До 5 ?!?

преди 7 години

Щом толкова сте се загрижили за кюрдите що не ги вземете в бг.. отделно,че в Турция няма геноцид към тях, ако беше така щеше ли да има кюрдска партия??? Щеше ли да има депутати кюрди в партията на Ердоган??? Вие въобще знаетели, че нищо не знаете???От Едирне

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен... Вашингтон ставите....Руско-фaшиcткa пропаганда!

16

До 12

преди 7 години

Явно не си разбрал. Вече кюрдите не са съюзници на Асад и воюват срещу него. Това автоматично ги прави съюзници на ИД.

15

Анонимен

преди 7 години

Някои yшанки недоволстват, че ударите били четири. Но не са обърнали внимание, че става въпрос за прочистване, а не за безразборни бомбардировки на жилищни квартали и избиване на жени и деца. Каквито на практика са 90% от ударите на руснаците.

14

Анонимен

преди 7 години

Вашингтон ставит своей задачей спасти от уничтожения террористические группировки, чтобы продолжать использовать их в своих геополитических целях

13

Анонимен

преди 7 години

До човек от народаАко през ВСВ не бяха съюзниците, сега нямаше да има Путин и Русия.

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Четири удара... Тия направо са се разцепили от бомбардиране. Не като руснаците с 20 000- 30 000 хиляди.===========хихихихихиами по един един терорист на удар да бяха убивали до сега ИД нямаше да я има:)