143

Анонимен

преди 7 години

Никой българин не трябва да жали нито полицай, нито военен, който защитава тези брадати майки с деца. Всеки който ги защитава на гърба на бедния български народ е предател и изменник на отечеството ни. При някакви събития от страна на тези, те трябва да бъдат премазани брутално и жестоко, защото "кучето скача според тоягата". Ако правителството продължава да си затваря очите за тях, то заслужава да бъде изметено по най-жестокия начин от жълтите павета.

142

3

преди 7 години

Изселиха 2 милиона българи, сега заселват некакви пришалци...кажи, не са ли предатели?Строго забраняват да имаш оръжие като гражданин, ама ако доиде воина, веднага ще те привикат и ще ти бутнат калашник в ръцете и ще ти бият шута да ги защитаваш със тържествени тромпети....кажи ми това не са ли предатели?Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2016/08/18/netyt-bylva-po-bejancite-***-miuslita-nashestvenici.312764,3

141

Анонимен

преди 7 години

Ако има поне сто българи които да ползват Туитър, ще повярвам на социологията.

140

Анонимен

преди 7 години

Днес.бг престанете да защитавате тази пасмина от изро.ди, представящи се за бежанци, защото едва 1-2% от тях са такива. Останалите са изпратени с цел да дестабилизират страната ни в подходящия момент, за да загубим територии, права и т.н. На всички българи е ясно, че тези са нашественици в нашите земи и при сегашното ниво на силовите ни структури сме гола вода за да се справим с тях.

139

Анонимен

преди 7 години

Ке се тепаме, нема как.

138

помнете Ариана Фалач

преди 7 години

Какви бежанци.Перестъпници и нарушители на държавната граница.Да ги посрещнем с Одата на радоста.Дивизии,полкове,баталиони и роти.Това са стотиците хиляди млади мъженахълтващи в Европа.Облечени с един и същи тип дънки,ризи,таблети,мобилни телефони.В джобовете си с еднакво количество пари.Ариана Фалачи казва не е спирал за миг опиа да наложат исляма в Европа.Крайната им цел е катедралата Св.Перър и Павел да стане джамия.Е с какво по-мило обръщение да се обръщаме към тези натрапници освен ***.

137

Анонимен

преди 7 години

До ХРИСТО АНГЕЛОВ,ти не си от резерва,щом пишеш такива глупости,ти си един оз/окончателно загубен/

136

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 7 години

ДА ,АЗ СЪМ ОФИЦЕР ОТ РЕЗЕРВА НО НЕ НА ТИЯ КОИТО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ А ОТ ТИЯ ОТ КОИТО ДОРИ ТУРЦИЯ НАВРЕМЕТО ИМАШЕ РЕСПЕКТ. БРАВО НА МОМЧЕТАТА . АКО НА БРАЗДАТА СЕ СТРЕЛЯШЕ - ПРОСТО ЗА РЕСПЕКТ БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМИ . АКО ТИЯ КОИТО ПРЕКАРВАТ НАШЕСТВЕНИЦИ ПОНЕ БЯХА ГИ ПРЕБИЛИ И ИЗГОРИЛИ КОЛИТЕ ИМ НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМИ .АКО ТИЯ *** КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ВЪРШЕХА ТОВА ЗА КОЕТО СА ИЗБРАНИ НЯМАШЕ ДА ИМА ТОВА КОЕТО НИ ДОКАРАХА НА ГЛАВИТЕ

135

как смятате

преди 7 години

визите на българите за Америка защо ли не се махат.

134

Lan

преди 7 години

Бг мама :). Много ясно - жените не искат такова бъдеще за децата си!!!

133

БЕЖАНЦИ НЯМА

преди 7 години

Стига с тежи БЕЖАНЦИ! Бежанец е индивид, който идва от държава, в която животът и здравето му са застрашени от военни или политически действия. Турция (от където повечето нашественици проникват) не е такава страна. Съответно нашествениците на територията на Република България не са БЕЖАНЦИ а НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ (т.е. нарушители) и трябва да се третират като такива.

132

възмутена гражданка

преди 7 години

Ако обичате, много ви моля - не наричайте тези хора "бежанци"!!! НЕ НИ ПРОМИВАЙТЕ МОЗЪЦИТЕ, НИЕ СМЕ ДОСТАТЪЧНО УМНИ, ГОСПОДА "ЖУРНАЛИСТИ"!!!! ТЕЗИ ХОРА СА НАИСТИНА НАШЕСТВЕНИЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, НАГЛИ, НАХАЛНИ, ГАДНИ !!! Те плащат на трафиканти, за да стигнат до тук - това е престъпление, нарушават държавните граници, унищожават умишлено личните си документи - това също са ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !!! ТЕЗИ ХОРА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРИТЕ, В УРАНОВИТЕ МИНИ И ТАКА НАТАТЪК. МЯСТОТО ИМ НЕ Е В ЕВРОПА!

131

Анонимен

преди 7 години

Още утре отивам в Дубай и искам политическо убежище. Ще се облека с къси *** щото е топло и с фланелка . Ще поискам да мюезина от близката джамия да не пее по пет пъти на ден, защото ми накърнява религиозните чувства, ще си поискам да си построя параклис, ще си поискам свински пържоли и бира. За десерт ще искам изстудена сливова ракия. Пък после ще искам да олабя малко и ще тръгна да щипя забулените ханъми по пазарите. А сега познайте КОЛКО СЕКУНДИ ще бъда жив след това???

130

Анонимен

преди 7 години

НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ 90% ИДВАТ ОТ СИРИЯ !!!! 9% ОТ ИРАН ЗАРАДИ ИД КОЯТО ВИЛНЕЕ ТАМ! И САМО 1% ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ!!!БЛАГОДАРЕТЕ НА ПУТИН, ЧЕ ОКУПИРА СИРИЯ И ОТКАЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ОСТАВЯЙКИ ПИОНКАТА СИ БАШАР АСАД ЗАЕДНО ЗА ИЗБИВАТ НАСЕЛЕНИЕТО САМО И САМО ДА СА НА ВЛАСТ!

129

Просто и ясно

преди 7 години

Не е бежанец, онзи който плаща по 3 хил. евро на човек, за да дойде в Европа.

128

д-р

преди 7 години

Мюслито е една здравословна храна, измислена през 1900 г. от швейцарския лекар Максимилиян Бирхер-Бенер. Така че категорично протестирам против подигравката с мюслито! Някой от ***.анарите в нета не различава мюсюлманина от мюслито!

127

123

преди 7 години

Престанете да наричате мигрантите - бежанци. След излизането от първата страна без война (в случая Турция), бежанецът вече е мигрант и трябва да се третира по различен начин.

126

Знаем

преди 7 години

Едва ли е нормално да се подкрепят варвари, така че нищо ново не ни казвате.

125

Анонимен

преди 7 години

Ами нормално е!Все повече мислещи извадки от мат'ряла разбират,че това,което политици,медии,НПО-та ни поднасят сълзливо,като "бежанци" и мигранти са в действителност добре подготвени,снабдени с пари и технически средства диверсионни войски на Глобализма и нямат нищо общо с исляма,НО ДОБРЕ ГО ИЗПОЛЗВАТ,като религия,която носи търсената от глобализаторите идеологическа закваска,за задвижване и управляване на големи маси от хора.Точно в това отношения,исляма се оказва суперподходящ.Освен юдаизма!!!

124

До 155

преди 7 години

Ти изобщо знаеш ли какво означава думичката "абревиатура"?Та, не ми отговори на какво е абревиатура думичката "нет"Наблегни на "абревиатура" !Ползвайте тълковния речник!