78

Анонимен

преди 7 години

Я прочетете малко в коя страна първи признават равноправието на жените и им позволяват да гласуват, пък после ръсете акъл колко християнството признавали жената за равноправна! Според християнството жената няма душа и е дяволско изчадие.

77

Тази е долна шваба

преди 7 години

Вероотстъпничка ! А се води християн-демократка !

76

валентина

преди 7 години

Меркел каза още, че в Германия няма място за онзи вид ислям, който не спазва конституцията на страната и не приема равноправието на жените.-тази не е ли запозната,че няма ислям,който да ДАВА равноправие на жените?..иска да им пренапише религията ли?нещо,което няма да стане,т.е-исляма НЯМА място в еропа,госпожо Меркел.

75

Анонимен

преди 7 години

Меркел се закопа още повече с това изказване. Ислямът не бил лош, имал място в Европа, ама да си пазим жените. Голям парадокс.

74

Анонимен

преди 7 години

"Меркел каза още, че в Германия няма място за онзи вид ислям, който не спазва конституцията на страната и не приема равноправието на жените."===Че то друг вид ислям няма, ***! Правото в исляма е шериата, а ислямът по дефиниция е неравноправен към жените.Тая започва съвсем да я хваща деменцията и да бръщолеви глупости. Да вземе да се ограмоти малко и тогава да плещи.

73

честито!

преди 7 години

Честито! САЩ пренасят 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България.

72

Анонимен

преди 7 години

До 82 : Българинът е не само овчедушен,но и ***!Само наивници,като теб се помпат с мисли за "величие".Ако не вярваш,на такива като мен,а може би и на собствените си очи,прочети,какво е писал Ботев за същия този "българин" във "В механата" и П.Р.Славейков,в "не сме народ...а ***"!Писали и описвали хората от преди повече от 100 години.Нещо да се е променило и на сантиметър?!

71

Анонимен

преди 7 години

И присъстващите на събитието седели мирно и кротко?А Кьолн, изнасилванията?Ми тогава си заслужават съдбата.

70

Анонимен

преди 7 години

Колко "вида" ислям има според тази *** крава??? В коранът и историческите хроники за Мохамед недвусмислено са записани всякакви видове зверщини, включително и мястото на жените (смятат се за равни на половин мъж, а и има правени сравнения с кучета и камили).

69

Анонимен

преди 7 години

Познавам български турци. Бяха чудесни строителни работници. Преди 10г. заминаха за Германия. Семействата им живеят изцяло на помощи, отвреме- навреме имат работа - чистят обществени *** или друг неквалифициран труд. Живеят в турските гета и не знаят повече от 5 думи на немски. Вие ми кажете дали са интегрирани. Казват , че не искат да се връщат.

68

Корназов

преди 7 години

Чудя се само защо будистите или хиндуистите не извършват атентати, а винаги в патакламата е замесен някой амуджа.

67

Дилема

преди 7 години

... в Германия няма място за онзи вид ислям, който не спазва конституцията на страната, рече баба Меркел.Значи ли това, че германските закони не предвиждат санкции за онези, които се държат неприлично на обществени места?Г-жо Меркел,ела в България и питай който и да е етнически българин, пък и не само тях, какво мисли за мъже, които демонстративно се д.у.пят на обществени места? В Германия да не би да одобряват заемането на тази живописна, но вулгарна поза - по улици и градинки,край джамии

66

Ярибов

преди 7 години

Когато си ограден от солидна охрана и се возиш в бронирани коли, животът винаги ти изглежда розов. На чужд гръб и 100 тояги са нищо.

65

Анонимен

преди 7 години

Русофилската безродна *** да обърне внимание, че один от главните руски мюфтии е препоръчал жените да бъдат образовани, защото всевишния ги е създал единствено да раждат деца. Пък след това да *** за Германия.

64

Анонимен

преди 7 години

Тази няма да остане с добро в историята!

63

Анонимен

преди 7 години

Каква еволюция . От борба за чистата раса до търпеливост на омърсената раса . Човечеството никога не е било против чистата раса . То е против чистата раса да има роби за слуги .

62

Анонимен

преди 7 години

Дъртата кукумявка явно е държна нещо изкъсо от господарите им,защото е последователна "до смърт" на заличаването на "Европа" от ислямската напаст.Днес,"пазете си жените",утре "пазете си децата",след това,"пазете се и вие,които минавате за "мъже",накрая,"крийте се по домовете си и се молете на аллах,да не накърните ислямските ценности".А евростадата,стоят,мълчат и изпълняват заповедите на дъртата крава.Ами на такива евротелета,такава еврЕйска крава!!!

61

Анонимен

преди 7 години

Баба Меркел още ли е жива?

60

Анонимен

преди 7 години

Християнството възниква като религия за роби. Първите християни са били роби. Пораженчеството е в основата на християнската доктрина. Плах опит това да се промени са кръстоносните походи, но след неуспеха им пораженчеството се затвърждава. Ислямът е религия на завоеватели и покорители. С други думи християнството е за тревопасни, а ислямът за хищници. Останалите религии са само флора.

59

Влад

преди 7 години

Меркел е един от главните виновници за нашествието на исляма в Европа. Тя беше вече полегнала пред радикалния турски ислям (а като прочетете Курана ще видите, че може би няма друг на този етап от неговото развитие). И много преди да ни прегазят бежанците тя позволи огромното разпростанение на исляма и даже покани турки имами да го проповядват. Друг главен виновник е анархистично-либералния модел на Брюкселска Европа за отношението към ненавистната, геноцидна към нас ислямска доктрина и култура.