48

Край

преди 7 години

Защо мъжа на фолкпевачката Лиана - Махмуд с присъда затвор от Хасковски окръжен съд за търговия с наркотици не беше искан от Турция. Лианка редовно си го намираше и го ползваше в Турция а нашите власти не. Ако това нещо е демокрация -прощавай Бай Тошо и аз те плюех.

47

БББ

преди 7 години

Я, ЧЕ СИ ПРАВИМ КВОТО СИ ИСКАМ ЩОТ ТОЧНО НЕКАЧЕСТВЕНИЯ МАТРЯЛ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ МЕ ИЗБРА МЕНЕ ОТ ГЛУПАВ ПО-*** МАТРЯЛ!

46

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е най - великият демократ , даже демокрацията започна с него , новото летоброене на демократичния век започна от деня на преврата. Аз съм заклет антигюле такъв си. След две седмици отиват в Турция по работа, няма как , с такава държава като нашата кво друго да говоря. Няма да участвам в среднощен експрес. Ердоган , ердоган , ердоган , слънце наше , ти заслужаваш да управляваш не само планетата , ти трябва да управляваш вселената. Няма по мъдър от теб , няма по справедлив от теб султан.

45

Анонимен

преди 7 години

Тиквата се опитва да хитрее и да яхне страховете на хората като се оправдава ,че е потъпкал и плюл на държавността щот Турция щяла да на залее с бежанци,добре ама бежанците са основен коз на Ердоган срещу Франция и Германия ,демек Ердоган е *** и ще си изгърнми основният патрон за натиск заради някакъв Бююк.Инструмента бежанци се държи и контролира от САЩ а не от Ердоган скъпи ми Бойко,хванаха ти каналите за дрога и цигари и те свиха и сега продаваш всичко по пътя си,на колене си бандитино

44

МУТРАТА СИ Е МУТРА

преди 7 години

АААААА ТАКА БУДАЛИСОВ СИ ИЗМИВА РЪЦЕТЕ И С ПРЕЗИДЕНТА НИ!!!!! :DНО ТОВА НЯМА ДА СПАСИ БУДАЛИСОВ ЩОТО ТОЙ Е ИСКАЛ И СТАТУТ И НА БЕЖАНЕЦ !!!!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДВЕТЕ РЕШЕНИЯ ВЛЕЗЛИ В СИЛА ДА НЕ СЕ ЕКСТРАДИРА В ТУРЦИЯ!!!!-------------НО ВСИЧКО Е ВЕЧЕ ЯСНО СЛЕД КАТО БУДАЛИСОВ ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, ЧЕ НА СВОЯ ГЛАВА ГО Е ПОДАРИЛ НА ЕРДОГЪН БЕЗ ДА ЗАЧИТА ЗАКОНИТЕ!

43

Анонимен

преди 7 години

#47Ами тя имаше същото влияние и преди, но тогава ви харесваше!!!!

42

Поручика

преди 7 години

55, И тоя ще я даде. Целата "политическа" класа са безродни мошеници, крадци и хрантутници, които ни продават на всяка предложена цена.

41

Анонимен

преди 7 години

Хванаха ли тирове в Турция натъпкани с цигари на Булгартабак ? Хванаха,привикаха ли Цацаров турците ? Привикаха го.Ето за това газим закона за да не се размиришат контрабандите на Бойко.Ердоган не е тъпо парче и да залее БГ с бежанци,това са опорните точки на Бойко

40

Горан

преди 7 години

До 49: Е, то това е лошото. Че днес всичко се смята за художествена измислица! Тя за това и държавата ни стана художествена измислица! Като отричаме неща, които са се случили, това изобщо не ги прави да не са се случили! То и турското робство е художествена измислица! И идването на Аспарух с неговите хора по тези земи, преминаването на Дунав, и т.н. И то е художествена измислица.

39

Безобразие

преди 7 години

Бъчварова, заедно с цялата си шайка която я съветва трябва да подаде оставка, ако има срам. Но понеже тя няма, ние, ако сме хора трябва да и я поискаме. Не може да не зачиташ законите в България. Какви сте вие бе? Не ви ли е срам? Наглеци!

38

Анонимен

преди 7 години

А какво пречи на Турция да поиска и теротория от нас, в замяна на това да не пуска бежанците? Просто си го помислих... При тая клекнала политика, която водиме...

37

Анонимен

преди 7 години

До ЛалаТи *** ли си, или на *** се правиш? Вината на конкретния турчин е, че видиш ли симпатизира на противник на Ердоган, който хич не е възхитен от ислямизирането на довчера светска Турция. Който и хич не е възхитен от преследванията и убийствата на военни, поддържащи идеята за светски режим в Турция? За това той ще висне на бесилото или дори няма да стигне до него, щото поддръжниците на Ердоган ще го заколят на площада, така както направиха с няколко войника след преврата!

36

rt

преди 7 години

КОЛКОТО И ДА НЕ НИ Е СИМПАТИЧЕН ЕРДОГАН, ЧОВЕКА СИ ПАЗИ ДЪРЖАВАТА И Я ПРОЧИСТВА ОТ ТАМОШНИТЕ ***. ПРОСТО НЕ ИСКА, КАКТО И ПУТИН, НЯКОЙ ДРУГ ДА МУ ЗАДАВА ДНЕВНИЯ РЕД НА ОБЩЕСТВОТО. ЯВНО ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА НЯКОЙ. ТОВА ЧЕ НИЕ СМЕ СИ ДАЛИ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА ПРЕЗОКЕАНСКИТЕ "ПАРТНЬОРИ" СИ Е НАШ ПРОБЛЕМ.

35

Анонимен

преди 7 години

Този човек ли беше най-голямата заплаха за националната ни сигурност, та трябваше да се предаде на един диктаторски режим?

34

До Горан

преди 7 години

Великият патриот Стамболов, германски агент, е същия туркофил, като Борисов. 1894 г. той предлага на султан Абдул Хамид турската армия да окупира ЦБ до Стара планина. Преди това великият патриот е предавал всичко на турците - Старозагорското въстание, Априлското въстание в Търново, по време на руско-турската война е реквизирал стадата на турските чифликчии, подписал е договор със съпбите за подялба на Македония/за каето е убит/, накрая се оказва най-богат министър-председател с безброй чифлици

33

Поручика

преди 7 години

Това е големия абсурд:1. Българския Премиер, в нарушение на закона предава един човек доказано невинен от СЪДА на заколение, понеже го било страх, че Турция щяла да пусне емигрантите да ни залеят, а ние не можем да ги спрем;2. В същото време българският Премиер орева света, че ние добре си пазим границата, а гадовете германци, холандци и фини не ни пускат в Шенген. Нов вариант на оправданието "ние ги ловим, те ги пускат.

32

Cartman1912

преди 7 години

В допълнение на предишния ми коментар мога да кажа, че турския тираджия, който бързо се скри от правосъдието, съще е доказателство, че турция има влияние върху нашите политици. Дали и това не трябва да ни интересува драги неглижиращи случая?

31

Анонимен

преди 7 години

До ,,Горан''Бате, помогни ми да разбера, как стана, че художествени филми се приемат за учебници по история... Ако беше само ти, не бих питал...

30

Cartman1912

преди 7 години

Тези, които не виждат по-далеч от носа си и питат какво ни пука за някъв турчин ще им кажа, че екстрадирането на този човек и пращането му на сигурна смърт в изгода на ердоган е доказателство, че турция има силно влияние върху нашите политици. Ердоган поиска и веднага се намери вратичка, полицайте се втурнаха през глава да го намерят и да изпълнят волята на турция. А когато по селата изнасилват и убиват възрастни хора полицаите не може нищо да ги накара да си мръднат пръста.

29

Анонимен

преди 7 години

Виждате ,че България вече не е правова държава и законите и биват газени като с валяк.Борисов е един ловец на глави който доставя трофеи на Ердоган.Глупоста е да се твърди ,че газим законите щот султана щел да пусне бежанците ,това е тъпо ,доста тъпо.Ердоган никога ама никога няма да си изгърми патроните за натиск срещу малка България,страховете са други,хванаха каналите за трафик на наркотици и цигари на Бойко в Турция за това е наведен и гази законите