327

хйжж

преди 7 години

Аз съм се махнал не по финансови причини, а поради властващата простащина, наложена като модел на подражание. Обичам България, но нямам усещане за функционираща държава и усещане за справедливост. Не мога да си позволя децата ми да растат в такава несигурна среда. Рецидивистите са сред нас на улицата, полиция, съд и прокуратуеа нехаят, законите са неадекватни, държавните институции не работят.

326

Анонимен

преди 7 години

В момента върви един много забавен и ПОУЧИТЕЛЕН филм по БТВ синема."Гости от миналото"Там има един слуга на Тибо Малфет който е 100%-во копие на бг гастарбайтерите в Европа.Същата комедия сте.Диваци изпуснати от зоопарка.

325

гербераст

преди 7 години

емиграцията на българите е гарантирана от моята любима партия хранилница ГЕРБ

324

Taralejic

преди 7 години

до 419 Hristov Аз и още хиляди българи., които обичат своите майка и баща, сина и дъщеря, внуците - всичко това е България!

323

Mен

преди 7 години

Първата причина и най важна е простотията която е навсякъде. Не виждам как децата ми могат спокойно да се развиват. Във Валенсия съм от 22 години имам две момичета на 10 и 14 години и спокойно ги пускам сега лятото до 1-2 часа без да се притеснявам. Така беше и в България преди 25 години. Нощем по улиците е светло като ден. И другата причина да не се връщам е, че тука получавам 3000 Евро...За 22 години съм си ходил само два пъти и ми е достатъчно.

322

Hristov

преди 7 години

Нашите смешни и крадливи политици, които съсипаха живота на цял народ искам да ги видя, ако стане военен конфликт кой ще им защитава държавата ! Тогава да ги видим ! Вие бихте ли си дали живота за такива хора? Аз лично НЕ !!!

321

Анонимен

преди 7 години

А защо няма статия от еврейската медия Дойче веле на тема:"ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ СЕ ВРЪЩАТ В БЪЛГАРИЯ?"При това повечето са млади, интелигентни и талантливи! Познавам такива.Вярно е, че като цяло заплатите (за наемните работници) и пенсиите са обидно ниски. Но вече има недостиг на кадри и на работодателите ще им се наложи да развържат кесията, иначе ще трябва да си работят сами.

320

Ганьо

преди 7 години

В Европа ни взеха за да им вършим черната работа на европейците. Всъщност ние се намираме на балканския полуостров и сме много далеч от истинските европейците и по манталитет и по всичко друго.

319

BURZUM

преди 7 години

Абе парите са най малкия проблем-диващината и организацията на територията са проблема,чалгата като начин на мислене и поведение..ПРЕМИЕРА също много здраве на маика му....

318

Анонимен

преди 7 години

До ;) 414Много добро описание на ситуацията.Бих допълнил че тези нещастници не могат да преживеят че други българи може да са по-богати от тях.Виж ако са германци, гърци, испанци ....може.За това заминават за да не гледат себеподобни по-богати.За това и гласуваха 2009 за Тиквуня и после се юрнаха към границата.надяваха се Тиквуня да разсипе всичко включително и да направи богатите българи еднакво бедни с останалите папуаси като тях.Не си го признават но е ФАКТ!

317

;)

преди 7 години

Също така като отидете ТАМ,кола не си купувате веднага щото данъците и застраховките са много скъпи. Преоткривате,че в живота може да се пътува с градски транспорт или с колело и то не е било никак срамно ;) и още и още промени и накрая казвате "сега съм супер,остават пари даже". Да,заплатите са ниски в БГ,но пък и разходите са много по-ниски и ако не се мрънка постоянно а се работи съвестно,всеки може да се развие. Ако живееш според чергата си,а не искаш да се правиш на някакъв,всичко ще е ок

316

Анонимен

преди 7 години

До Емигрант 409Ще ми обясниш??И на какъв език?На старо-гъзорски или монтански??Аре у лево бе ***!

315

Анонимен

преди 7 години

"Шофьор кара на заден ход в бързата лента на оживен столичен булевард"Това се случва когато тъпите провинциалисти се върнат в Бг с измизеруваните няколко хиляди евро и един изтърбушен дарак на 15 години.

314

;)

преди 7 години

Проблема,драги емигранти,е че като отидете в чужбина променяте коренно живота си. Тук всеки иска да ходи по заведения,да пие и пуши нон стоп и парите не му стигат. Масово само се мрънка,а на работата се гледа като на нещо,което трябва да мине. След така желаното емигриране се започва нов живот. Няма кръчми , няма барове и ресторанти. Работи се съвестно,дори повече от необходимото,за да се харесаш там и да те държат. Не се нарушават правата - няма глоби.Е,какво ви пречеше и тук да живеете така?

313

до 409 Емигрант

преди 7 години

Колега, не им обръщай внимание. Те нямат свободата сами да управляват живота си. За това са агресивни, дрогират се от сутрин до вечер и им плащат да пишат по весникарските форуми.

312

Емигрант

преди 7 години

Ще ти обясня, ама няма да разбереш, пък и сега нямам време, че отивам на летището да изпратя гости от чужбина.

311

Анонимен

преди 7 години

интересно защо като отида в Сърбия на кръчма ,в Гърция до Солун всички качествени автомобили и джипове по пътя са с номера бг. явно нещо не разбирам .....емигранте ти си нашата гордост и ще ми обясниш

310

до 403

преди 7 години

Ти трбваа да си гулем баровец...

309

до 403

преди 7 години

2000 ? не ти стигат в БГ ?. Ти какъв живот водиш ?. Хората преживяват с 350 лева месечно.

308

Емигрант

преди 7 години

Карам бензинов Даймлер.