29

Анонимен

преди 7 години

Еднакви класически дрехи за офис можеш да си намериш за 5-10лв в "Килото" или 60-70лв бройката в друг магазин. Е, ако работиш за 500 лв, много ясно, че ще си вземеш от "килото"

28

Анонимен

преди 7 години

Всеки има право да харесва или не дрехи втора употреба. Качих малко килограми и станах 160см/70кг. Тръгвам с 30-40лв в джобчето да си търся дънки/панталон. Ами-нямат, не ми искат парите. Само парцали S M р-р. Техен проблем. В съседство втора употреба.Макар и не мн евтини, но набързо се сдобих с прилични дрехи за новата ми работа, за под 30 лв.В немолските магазини се продават или парцалли за манекенски или за пенсионери.

27

бай Миле

преди 7 години

Ами...комплексираните гъзари да си купуват дънки от молчетата за по 200лв. аз ще си взимам същите, малко носени, в доста приличен вид, за 15лв. Да не говориме че по магазините в моловете също има 2-ра употреба и ги продават за нови!

26

MK

преди 7 години

Аз също ползвам вещи втора употреба. Много е лесно да купуваш и да хвърляш после. Някой мислил ли е, ако всички се сдобиваме само с нови неща, в какъв боклучарник ще се превърне тая планета. Не стига, че точим на макс всякакви ресурси, ами и да се изхвърля тотално всичко. Ако нещо ми върши работа, не виждам какъв е проблема да го използвам, независимо, че е втора употреба.Повече ме притесняват такива елементарни статии. Жалко за драскачите, втора употреба творчество би ви свършило работа повече

25

Анонимен

преди 7 години

Аха разбрах, готино е казвате живота втора употреба:)))

24

Таня

преди 7 години

Нямате представа, колко от стоките вора употреба излизат с етикет в редовнитемагазини.Имам позната, която цяла зима избира дрехи и лятото е на Свети влас-стоката и с етикет Италия

23

летовник

преди 7 години

По хотелите, хавлии, халати, завивки - всичко е втора употреба, ама никой не мрънка...Капризи!

22

321

преди 7 години

За мене е изключително гнусно да нося дреха , която някой друг, когото не познавам е носил, колкото и да е почиствана! Чисто енергиино

21

Битака

преди 7 години

Идеята за бит пазарите е страхотна! Няколко пъти пуснах стари играчки на детето в онлайн магазините и веднага ги продадох. Всъщност за бит-търговията има много сериозен пазар.

20

Деси

преди 7 години

Стига сте депресирали и комплексирали хората! И в другите държави има магазини втора употреба, но предимно са за благотворителност. И битаци има навсякъде. Продавачите искат нов живот за обичаните си вещи(понякога ***),а купувачите нещо евтино. Малко приказки, малко разходка. Не е престъпление да спестиш пари. Магазините и без това преливат от безвкусни парцали. Само, че в чужбина е по-лесно да дариш дрехите си, а не да ги стовариш пред контейнера за ***!

19

gost

преди 7 години

Ми то сме се на евтиното нои злобни и завистливи хора колкото искаш от нямане на работа трябва да раним търтеи които са сложодни аз си раня един може и съименник да е в един от операторите тои си се радва щото с връзки а. аз си тровя нервите запя се старата песен в ловеч само искам да му кажа може и от блока дае един ден тъпкано ще му се върне а тия да спят

18

Анонимен

преди 7 години

Кога в България най-сетне ще има бит пазари, като по света, където да продаваш ненужните си вещи, вместо да ги трупаш вкъщи. Има един в София, но той е ужасен. По света няколко пъти в година или всяка събота в централната част на град, на паркингите на големи магазини, всички доволни и общината печели. В Германия е 6 Е на линеен метър. Най-странното е, че неща, които на шега пуснах се продадоха, а мислех да ги изхвърля, почти нови неща не успях да продам.

17

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е в това, че ще си купиш втора употреба дреха, а количеството което ще си купиш и дали е толкова евтино. Познавам хора затрупани в дрехи от там и продължават да купуват, а там вече е и скъпо. Гледах хавлиена кърпа за баня, премерих я 13 лв., купих си нова на "Яна" от Илиенци за 9.50 лв. По-добре е да имам 5 читави летни блузи, отколкото 30 лв. при това втора употреба. Рядко пазарувам от там вече.

16

Анонимен

преди 7 години

Ами фактите и коментарите под тях сами говорят за себе си- всичко ни е втора употреба, най-вече мозъците.

15

Анонимен

преди 7 години

Нямам против втората употреба. Понякога ходя да оглеждам магазините за second hand дрехи. Имам добра заплата и мога да си позволя без проблем нови неща. Просто понякога има доста интересни неща във втората, които са сравнително уникални. При дрехите проблема е, че като си забиеш едно *** от нещо което не се пере и дрехата е приключила. За това не виждам смисъл да се дават много пари.

14

Анонимен

преди 7 години

Много зле говори за хората, които обуславят животите си чрез материалното и които придават голямо значение на втората и третата употреба на дадена вещ.Аз съм пазарувал и дрехи, и техника, и автомобили втора ръка и никога не съм се чувствал втора ръка човек. Вещите са за това да ни "слугуват", а не ние да робуваме на тях! Май с годините това се промени, човекът стана уникално тъпо същество....

13

Цецо

преди 7 години

Втората употреба върви успешно не само тук а навсякъде по света. И не става въпрос за бедни и богати хора, всеки човек със здрав разум я ползва...

12

Анонимен

преди 7 години

До просто питанеНегодна храна изхвърлена от моловете на ЕС и САЩ/.

11

да бе

преди 7 години

Някой "гушкал букета " 3 дена , а аз после ще нося дрехите- Никога ! питайте в крематориума дали горят дрехи,одеала .по добре за 10лв ,ама ново.С никакъв препарат не можете да изчистите гъбички, кожа и всякаква *** .Дрехите носят и енергията на предишния собственик .Е,затова сме станли народ побърканяци.

10

Мъж

преди 7 години

То и жените са ни втора употреба,