18

SpaceX

преди 7 години

Меркел знае много добре какво прави , само дали ще и излязат сметките .

17

Анонимен

преди 7 години

Пъклената цел на бабата май да направи европа като бейрут! Не й ли бият дизпата с европа е свършено!

16

евродебил

преди 7 години

Все едно да си събуеш гащите, за да се защитиш от изнасилване

15

Любопитко

преди 7 години

В Германия нямат ли си "Персин" та да пратят бабиш керата там, за да не вреди на Европа?

14

Берлин

преди 7 години

Германия и Швейцария са двете най-безопасни държави в Европа в момента.

13

G

преди 7 години

Защо няма изнасилени и взривени във Полша,Чехия или Унгария например? Та тези държави показаха висша форма на презрение към изповядващите исляма. По логиката на автора, Бойчо Попов, в тези държави трябваше да има най-много проблеми. Стига замазване на очите и слугуване на елита! И стига вече сте пробутвали този мит, че атентаторите не били бежанци от поканените! Сириеца и афганеца какви бяха? А тези,които не са са пример за провалена интеграционна политика и несъвместими културни ценности!

12

Любопитко

преди 7 години

Любопитно ми е, когато завърши процеса на подмяната на германците с араби , християни с мюсюлмани, дали Германия ще бъде спасена?

11

Анонимен

преди 7 години

Натази логика да пуснем всички престъпници и по този начи ще преборим престъпността - старческата дименция не прощава на никого!

10

Когaто нaпишa

преди 7 години

истинaтa,че крaвaрските *** сa турци и роми ме бaндвaт,зaщото товa е истинaтa,стрaхувaт се от истинaтa !

9

Анонимен

преди 7 години

Хахахха, те изчадията, които палят и варят живи хора, или ядат сурови вътрешностите им как се трогват от политически послания! Истината е, че бабет е смъкнала кюлотите пред американските окупатори на Европа до глезените, навела се е силно напред и иска същото от нас. Игричките на пишмантолерастия, мултикултурализъм и човешки ценности ще водят до все по-голяма агресия от урковците и многи смърти на европейски граждани. Благодарим ти, бабет! Шмъркел е един от големите предатели на Европа!

8

хммм

преди 7 години

Според мен статията е меко казано глупава, почти съм сигурен че вие лично сте си я писали, а този път не сте я копирали от вдругаде. Опитвате се да ,,анализирате,, как Германия с вкарването на толкова мюсюлмани вече не е под заплаха от тероризъм, или поне по-малко такъв. Аз това разбрах от прочетеното. Значи преди да ги вкарат тия е било по-опасно? Доколкото знам два от трите атентата във Франция са от вече второ и трето поколение мигранти. Направо е безсмислено да се опитвам да ви разбера...

7

Анонимен

преди 7 години

Оооооо, лежете си вие на тази кълка, че ще ви пощадят от тероризъм, на резачките това им е играта, да се натикат в уредена държава колкото се може повече, докато зомби като бабет са баламосани с приказки за милосърдие.Дори да е вярно и да е така, няма дълго да е, поради простата причина, че мюслите ако не днес, скоро ще нападнат, защото те знаят, че ще стават все-повече. Проста аритметика.С две думи: голям автогол.

6

Пешо

преди 7 години

Това, че политиката на правителството приветства мигрантите, съвсем не означава, че ще успеят да се интегрират и да се почувстват част от немското общество. За това се изисква много повече от разрешение за пребиваване, език, образование и работа. Маргинализирани общности, неуспели или непожелали да се интегират, неминуемо ще бъдат създадени, лесно биха залитнали посока ИД с новосъздадените си комплекси и точно те ще са най-рисковите, дори за държава "приятелски" настроена към тях.

5

Вече,

преди 7 години

дa кaжеш,че си гермaнец е срaмнa рaботa,веднaгa те питaт : " A твойтa женa aшлaдисвaхa ли я мaврите,a тебе сaмия,a домaшния ти любимец ?

4

Меркел е демон,

преди 7 години

слугa нa Сaтaнaтa СAЩ,по тяхно поръчение съсипвa стрaнaтa си и Европa !Aтентaти до дупкa зa вaс глупaци!

3

Анонимен

преди 7 години

за 30 г затриха тази страна Германия е мюсюлманска страна ,нищо добро не чака европейците

2

Анонимен

преди 7 години

Мръсен англичанин вие вече не сте в Европа какво коментирате .

1

Лу Ферино

преди 7 години

Точно заради такива ненормалници, анализатори, политици и хора Европа умря. Падна в ръцете на исляма. Как по-точно един терорист, живеещ в 1300-ната година, незачитащ нищо постигнато от света в който живеем, ще спаси Германия? Той не зачита успехите в технологиите, медицината, образованието. Отношението им към жените е варварско. Те знаят само да избиват, рушат и изнасилват. Стига, писна ми от облъчване и глупости.