117

Анонимен

преди 7 години

До sdghДа, бе! Умните и красивите, дето им плащат американците!

116

Анонимен

преди 7 години

Не случайно ДПС се оказаха в една и съща лента с Атака!

115

леКарбо

преди 7 години

Долните парцали на заплата от мАсква тия дни се побъркаха-един ден ерДоган е враг, на другия ден е приятел! Опорните точки се въртят като на майките им шун.дите, кога се прибират с колело от колхоза!! Не започнете ли да милеете за България повече от колкото за Руската ***-България си отива!!

114

Анонимен

преди 7 години

Българин срещу руснак не е заставал, но срещу резнатите ще застанем до един.

113

sdgh

преди 7 години

Умните хора ви казват, че руските *** замесват всички мизерии ставащи в Европа-но вие не им вярвате стерви мазни, защото една шепа руски *** ви подмиват пилешките мозъчета!! Руските *** са носили винаги само беди за българите и Балканите! Само и единствено заради тях след Берлинския конгрес, България бе разпокъсана на части и по този начин се появи "Националния въпрос"! След Съединението извършено и подготвено тайно от руските ско.тове-те направиха опити за преврат! Русия е ВРАГ!

112

qwerty

преди 7 години

дрън-дрън. тоя не си е пил хапчетата сутринта...

111

Анонимен

преди 7 години

До 153. Терористите взривяват бомби в Европа, а не в Русия, защото Европа им отвори широко вратите и ги покани "Елате да си водите джихада в Европа", докато Русия им тегли шута и не ги допусна на територията си.

110

шаш

преди 7 години

България НИКОГА ! няма да бъде турска. Било каквото било, връщане назад няма, но жалко за погубената армия.

109

Анонимен

преди 7 години

Границата между Европа и Азия ще се премести по сръбско-българската граница.

108

Анонимен

преди 7 години

Русия се скъса да бомбардира ИДИЛ. Всеки ден четем как унищожава по 99999999 бази и 6070999999 джихадиста. А терористите взривяват бомби в Европа вместо в Русия. Странно.

107

1492

преди 7 години

Ще се сетят русофилчетата къде е по-добре , но май вече е късно. Да се молим на Бога да остане силна Европа и НАТО, че не се знае какво ни чака. Сега сме свободни хора с право на избор, къде да работим учим и живеем, дано и остане. Но това което искаха всички глупави русофили може и да се случи- Не дай Боже !

106

Чърчил

преди 7 години

Нещата отиват към създаването отново на Княжество България и Източна Румелия...сори...

105

коко

преди 7 години

Интересно откакто руснаците са отново със своите турчушки в Турция атентатите престанаха...

104

42

преди 7 години

Той Ердоган в момента е пале на Путин, но той няма намерение да му отстъпва зона на влияние.

103

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 125ХАХАХАХАХАХАХАХХАХААААААА........

102

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА ПУТИН!!!

101

Продължението

преди 7 години

Преди повече от 40 г., един турски държавник с топки изразил пред Т. Живков възхищението си относно успехите в полето на образованието, с които нашият държавен глава се похвалил. После добавил: У нас /тоест в Турция/ народът е ***. Интелигенцията ни е една шепа хора, но тя управлява. А при вас е обратното - имате многобройна интелигенция, но не тя управлява. Евалла на този човек и за куража, и за остроумието му!

100

sotir

преди 7 години

До анонимен от всички времена. Абе като си толкоз добър анализатор защо не си напишеш имената и егенето да знаем на кой да се радваме.

99

Анонимен

преди 7 години

До ПоручикаВ политически моменти, сходни с днешния, страни, които се намират в такова положение, в каквото е България в момента, могат да спечелят много, ако имат добри политици - всеки ги ухажва.Ние обаче, по традиция, обикновено взимаме глупави решения. Не защото ни липсват интелигентни и далновидни хора, а защото не тези хора управляват.Продължавам ...

98

грък

преди 7 години

До ПоручикаТака е, обаче Гърция има армия и няма голямо и организирано турско малцинство, няма и Местан. Та въпроса ми е. Откъде според вас ще започне дестабилизацията на Балканите? Как ще отговорим на това?