9

някой

преди 7 години

В повечето страни хората стават полицаи да помагат на хората. Тук се става полицай защото заплатата е голяма и имаш вуйчо владика да те уреди с връзки да влезеш в мафиотското гнездо. Там не се допускат случайни хора, а само "НАШТО МОМЧЕ".

8

това е

преди 7 години

Какви реформи какъв свит социален пакет,хората не са доволни от полицията и не искат да плащат от данъците си на тази пародия наречена полиция!а те за привилегии плачат?пълен абсурд.

7

чао

преди 7 години

Я тука някой по учен служител на МВР да провери и каже имали такива привилегии някъде в ЕС!?каквито имат нашите полицай?не няма по данни на ЕвроСтат само у нас е този цирк.

6

Анонимен

преди 7 години

То това е целта на реформите, да налазят калинките, калинки, ама наши калинки. За какво ни е компетентност, то и без това калинките не могат да я казват тази дума.

5

Анонимен

преди 7 години

Да се очисти МВР, стига само лениви шкембелии , селски мутри. Да махат и чантаджиите и със спестените пари да наемат образовани , които могат да правят успешни акции.

4

Стефанов

преди 7 години

До Анонимен 4 - "Като в МВР има само лапачи, защо не отидете и вие да лапате?" - що за посредствен аргумент? Ако полицията си вършеше работата, "лапането" щеше да е най-малкия проблем.

3

стига

преди 7 години

Какъв свит социален пакет?това е лъжа нищо свито няма всички права/привилегии/се запазват на фона на огромния процент от народа който не са доволни от работата на полицията....

2

Анонимен

преди 7 години

Това нашето не е полиция, а е полиция на мафията. Охраняват проститутките по пътищата, контролират разпространението на дрога и ловят пласьори само по сигнал на конкуренцията и тези, които не се отчисляват в МВР. Та с две думи това е нашето МВР.

1

Анонимен

преди 7 години

от сега нататък няма да спят по трима в кола, а по двама. дано да изтраят на натоварването.