17

Анонимен

преди 7 години

Определено с тая Кукумявка ГЕРБ нямат шансове, победата ще я подарят на Патриотите.

16

Психиатър

преди 7 години

Сътранджа , 21.30 ч. е а още не си си пил хапчетата! Какво се разбрахме с теб???!! В 19.00 да си ги изпил! А какво правиш ??? Веднга чаша вода и ги гълтай !

15

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Жалко за Превнелиев... - един истински политик и ДЪРЖАВНИК... - говори се, че го готвят за генерален секретар на НАТО за радост на жужи...

14

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Който и да посочат... - той ще е...

13

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Не гласувайте за Боково протеже за...прецедент.Със сегашният,сме си изпълнили...плана за 100 години напред.(платена...обява)

12

Анонимен

преди 7 години

Днес слушах едни социолози който, без да са обявени кандидатите за президент, без да са направени социологически проучвания, предрекоха сериозна победа на герб. Започнах да се замислям:Има ли смисъл от избори при това положение? Не знаем кандидата, но знаем резултата? Надявам се народът да е поумнял и да каже СТИГА. Всички ни взеха за баламурници.

11

Анонимен

преди 7 години

Няма да е Цецка. Вероятно са мислили да я издигнат, но след освиркването на Рожен са преосмислили кандидатурата й. Ще домъкнат онази г-жа дето се изказа, че бежанците ще облагородят гена ни или нещо подобно.

10

Не ни наказвай Боже

преди 7 години

Като разбрах това за Цачовица се прекръстих и три пъти си плюх в пазвата,пък после се осетих,че госин Цвак може да лъже и да върти някакво ченгеджийско мероприятие.

9

Факт

преди 7 години

До Влюбени лелкиМай точно това е и причината за отлива при червените-кугърките и гренитата са най-големите фенове на Банкянския мачо.

8

Анонимен

преди 7 години

Нямат никакъв кандидат , ослушват се Бсп да си каже техния! И все с Бсп се състезават , все Бсп виновни , въобще Герб са едни детски истории!

7

Майтапчия

преди 7 години

То Цецка я пускат като коьрфишек-естествено че е неизбираема!То и КриСталинка е горе-долу в тая категория-високият и рейтинг се дължи на това че хората не знаят какво всъщност върши тя.Обаче номинират ли я-бързо ще се намери кой да ги информира!Изобщо "дългата скамейка" на ГЕРБ накрая се свежда до капитана на отбора...Ако имаше формула да се управлява от президентството-бъдете сигурни че Баце веднага ще се пусне за кандидат!Обаче сегашното положение не го устройва!

6

Ертикван

преди 7 години

Да слагаш жени на всички ключови позиции , това е страх , несигурност в себе си , двуличие , ляво наклонение и липса на мъжкарското в Борисов , нищо че се прави на мъж!Страхлив е по природа , себелюбец , двуличник и предател!

5

Анонимен

преди 7 години

Хахахахахха, нали ви беше готов кандидата? Какво стана, леко се объркахте, ех, смешници, смешници, упс, биркаджии!

4

Влюбени лелки

преди 7 години

Борисов се обгражда с жени! Целта - използвайки тяхното послушание , преданост поради влюбеност и глупост , да вземе властта еднолично във всички сектори!Всички лелки след 60 са влюбени във Вожда и гласуват независимо от некадърноста му , обричайки поколенията!

3

Анонимен

преди 7 години

Бавно но сигурно ГЕРБ отиват към нищото.....

2

Анонимен

преди 7 години

Шегувате се , нали?

1

Анонимен

преди 7 години

Цачева. Тия на Марс ли живеят??