12

Андреев

преди 7 години

Боли ги 53 млн англичани за 5 млн шотландци

11

Nessi

преди 7 години

И аз съм щастлива, че имаме такава добра президентка! Най-после, свобода! Махаме се от ръководството на тая и.зкукала кралица! Кеф!Thank you Sturch! (Така се пишеше името и, нали?) Най-подле няма да ми викат чудовище! Страхотно, без Великобритания, република! Без англетата, ще си свиря на гайда на свобода! (Ние шотландците и вие българите имаме общ народен инструмент, гайда!) Ей сега отивам да гласувам за независимост! Излизам от Lohness! Само някой да не вземе да се уплаши, като ме види... Чао!

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1"Браво на тая мацка! Що не се кандидатира за президент на България?"---Щото знае какъв премиер ще й се падне. :)

9

Анонимен

преди 7 години

Миналия път не гласувах но този път ще го направя. Между другото живял съм сред англичани, уелсци и шотландци. Шотландците са много по земни отколкото англичаните. Не че не са ***, не ме разбирайте погрешно, но са по добри от пжняците.

8

Шотландия:-)

преди 7 години

Тоя брекзит подобри и Шотландия и Европа! Радвам се, че англетата се омазаха в избора си! Като искат да напускат-да напуснат, Шотландия остава! Кеф!

7

Имало свестни хора!

преди 7 години

1, и заплатата от България може да бъде от евро или лири, както тя си поиска! И ще ѝ плащаме повечето самолетни билети. Доста по-добра работа ще свърши, от колкото Плевко, съсигурност! И аз за нея гласувам!;-)

6

Супер!

преди 7 години

Да, трябва да станат независими!300 години чакат този момент! И аз също го чакам!;-)

5

Браво, Никола Стърч!

преди 7 години

Точно така трябва да се действа! Почти цяла Шотландия гласува за оставане в ЕС, няма да се водят по акъла на някакви тъ.пи англета, я! Точно така, браво! Станаха ми още по-симпагични!

4

Браво!!!

преди 7 години

Браво на това момиче! От всякъде си личи, не е като Плевнията, място за сравнение няма! Страхотно! Страхотно ще стане, като Шотландия излезе от Великобритания! А на англетата ще им се надуят гащите отново!

3

Анонимен

преди 7 години

Шотландка с самочуствие! Аплодисменти и поклон пред тая жена!

2

Анонимен

преди 7 години

Ако излезнат наистина ще стане интересно. Може да си сменят името - например Англистан.

1

Анонимен

преди 7 години

Браво на тая мацка! Що не се кандидатира за президент на България? Ще я изберем и после ще управлява едновременно Шотландия и България! Аз нячам нищо против, а тя ще си взима две заплати и ще има два служебни самолета, дано и тя няма нищо против.