8

gargh

преди 7 години

На морето преди няколко дена друг левскар наръга друго момче...Страхотна олигофрения цари сред по-младите футболни фенове. Да се по опиташ да убиеш някого заради подобно нещо...Да се сбият само - ОК, пак е простотия, ама донякъде е нормално, има го навсякъде по света, ама да извадиш нож, да изкарваш лопати, тръби, бухалки и да убиваш ? Такива психопати нямат място сред нормалните хора.

7

Чикън

преди 7 години

Моля, обръщайте внимание на децата си.Целта е да станат по-добри и успяли хора от вас, а не обратното.80% от тийнейджърите са неграмотни, крайно невъзпитани, нагли и откровено глупави.

6

Анонимен

преди 7 години

Пак тия фенчета се чудят как да избият комплексите си

5

Hора

преди 7 години

Абе какви успокоителни - един трудов лагар ще е достатъчен !!!Тая свободия вече ми идва в повече.Комплексирани, *** лигльовци.Да им направят арена и да се бият , като са толкова отворени - ама им стиска като са много, срещу малко и в гръб.*** СТРАХЛИЦИ !!!

4

Анонимен

преди 7 години

"Става въпрос за агитка на "Левски". Те са си мислили, че синът ми е от ЦСКА и затова са ги нападнали, а той е от "Левски" и е тренирал 10 години на "Герена". Запознахме се и с другото дете, което е наръгано. И него са го питали "Ти от ЦСКА ли си?", той е казал "Не" и са започнали да го ръгат!", каза тя.Нещо май се о.ляхте в обясненията. Питали го скинари на Левски дали е от ЦСКА, оня казал че не е и са го пребили. Хептен за ов.це ни взехте.

3

Левскар

преди 7 години

Тези момчета трябва да бъдат наказани с цялата строгост на закона. По този начин не бива да се доказва привързаност към който и да е отбор. Още по неприятно е, че това се е случило на годишнината от рождението на Апостола. Дано пострадалите деца да се оправят бързо.

2

Вот дъ фак

преди 7 години

До сега само по селата се оплакваха че ги бият на лягане и на ставане - вече и в столицата.

1

Хейтър Тролев

преди 7 години

Преди от БЧК правеха кампании и раздаваха безплатно презервативи , обясняваха как се ползват и т .н . Време е да започнат да раздават успокоителни на тези френетици.