30

Анонимен

преди 7 години

Аз не издавам книги с научни статии с преписи от 60-те и 70-те гонини на 20 век. за ровене в батака на черно море. Не се ровя в него да търся минерали , че да ги предлагам за минерали.Приятен ден Ви желая доц. Димитров. Наздраве.

29

Анонимен

преди 7 години

И аз това казвам. Вместо да харчите народни пари за кораб, апаратура заплати на алкохолизирани стари комунистически професорчета и набедените синчета за доценти , то вземете от близката бакалия водка , една каса и се насерете от пиене до като Ви пристанат мераците за народни пари. Че тая песен вече всички сме я чували за Ной и черно море. Ама института по Океанлогия във Варна към БАН явно нищо ново не може да измисли пък с начало. До дето минава така ще е. Пък после ке гледаме дъното на шишето

28

Анонимен

преди 7 години

Да-да, и Обама е македонец, и Хитлер е бил македонец.А ной е бил българин и Атлантида е била на днешните български земи.Абе що за ненормалници сте вие БЕ?!Това балканеца е толкова тъпо гУведУ че няма по..... от него на тази земя.А комплексите са ви до Космоса.Вижте си гламавият премиер и до .............там.

27

Анонимен

преди 7 години

Ся, ке Ви обясни професор Димитров. Ако не вярвате питайте доц. Димитров ама си носете водка. Минимум 1 (една) бутилка за потвърждение ( Да ). За повече не ще се разминете под две бутилки водка. Тоя кораб харчи бе. К'во си мислите Вие! Института по океанология се нуждае от океан от водка и доц.Димитров разбира се. Без него няма наука ( трапеза ).

26

Девил

преди 7 години

Кат агне ги е порил...

25

Да бе да

преди 7 години

"След всемирния потоп оцелялото население, живяло в района на днешно българско Черно море. То се разселило по света и така е дало началото на великата шумерска цивилизация ......"Да, да - населнието така се е разселило, че е отишло чак в Япония, С.Америка, Ю.Америка па даже и за ескимоси са останали.И сега остава да се върже "разселването на населението", с това колко виновен е Путин и руснаците...

24

Щ.Младши

преди 7 години

Коментатор 37. да не пише от мое име- това не са мои думи. Преди Кирилицата Българите не са имали азбука,а йероглифно писмо- ако "руните" ни бяха азбука,нямаше да има нужда да бъдат изоставени а само опростени. То и в IX в. е станало така: опростени бивши йероглифи са придобили стойността на един-единствен звук и били приети като букви от същите хора,които по-рано ги ползвали като йероглифи.

23

Анонимен

преди 7 години

че то това май отдавна се коментира и утвърди като теорияпо-назада във времто и по време на ледниковия период и Средиземно море е било затворено море.

22

Анонимен

преди 7 години

Как , аз ще пиша с йероглифи! Не съм забравил дори за минута!Почти никой не ми разбира какво пиша, ама това е щото съм много дребен и плешив! Дори легенди пиша, все още.

21

Щ.Младши

преди 7 години

Потопът действително бил в Припонтийския регион (бреговете на Черно и Азовско море) и унищожил частично Енеолитните цивилизации в него,причинявайки големи преселения вкл. онова на Шумерите- преки роднини на Кимерите. Основни носители на спомена за Потопа били древните Българи,които до Х в.сл.Хр.още ползвали йероглифите на първите неолитни и халколитни хора в света. Другите народи научили за Потопа от нас (включително евреите),а след приемане на християнстото Българите забравили своите легенди.

20

Българин

преди 7 години

До анонимен 20По тази логика и в Корана са описани всички събития от светото Писание, но и за малките деца е ясно кой от кого е откраднал. А моят Бог се отличава от всички останали лъжебогове по това, че над 50 старозаветни пророци хиляди години са пророкували за Неговото пришествие и възкресение, и само Той е изпълнил тези пророчества буквално!

19

Анонимен

преди 7 години

Този не беше ли първия публично известен описан опънат (поруган) от синът си като го видял гол !Такива неща са се случвали , случват и ще се случват в Европа - ето от къде е тръгва Гей парада!Кой го пусна този без виза в Европа. Що за неморално поведение. Що за публичност на този акт на неблагоприличието.

18

nick

преди 7 години

До АнонименБългари са защо?

17

nick

преди 7 години

Атлантида е в днешна Испания.. вече го доказаха! Потоп е имало и в Черно Море разбира се, затова и едни от най-древните цивилизации са около неговите граници

16

Анонимен

преди 7 години

Първо бил Ной после #Кой ...за нас все студена водица.

15

Анонимен

преди 7 години

Може да е бил в Черно море, но може и в Азовско. То е по-плитко с полегати брегове. Черно море в района на България е стръмно и дълбоко.

14

Анонимен

преди 7 години

Ной!

13

Българин

преди 7 години

Всичко описано в светото Писание /Библията/ е абсолютно вярно. И за потопа и Ноевия ковчег, и за древните градове Содом и Гомора, потънали в грехове и разврат. Истина е и пророчеството за края на света, описано в Откровението на св. Иоан Богослов, и всички виждаме, че световната юдео-масонска върхушка /наследниците на книжниците и фарисеите от времето на Христос/ води стремглаво света към тези събития.

12

Анонимен

преди 7 години

Нека да допълня, че в началото на 21 век имаше една експедиция през времето на която бяха открили съдове принадлежали на Ной и неговото семейство. Особено значение беше откритието на чиния на която е записано следното:Аз съм чинията на Ной от библията! /точно така пише/1. Никой да не гледа какво има в нея.2. Никой да не посяга към нея.3. Чинията си е само моя и само аз ям от нея!

11

Един

преди 7 години

До АнонименИзключителна простота лъха от написаното от теб.