Явно краставиците в тоя ресторант не са били прави и доматите са били криви. И кво му е мизерното, префърцунените софиянци, ако отидат на село или както обичат на пикник - да не би да си готвят по-чисто? Сигурен съм че във всеки реномиран ресторант по *** и в София нещата в кухнята ще са мнооого по-зле.
Човека дето говори за шкембето е напълно прав, не всеки може да прави шкембе чорба.Това не е да опечеш шиш или да направиш мусака.
дюнери мунери да си го ядат. В България си имаме всичко което ни трябва. Не съм вкусвал и няма да ям кoч, плъхoвe и арабски гнycoтии. Хубава си е нашенската шопска салатка и домашни наденички. Онези да си ядат белите магарешки бъбреци.
стефко, Дадох пример с Гюрлата, не случайно- по-вкусна телешко шкембе от на Гюрлата във Варна никой в тази държава не прави. ФАКТ! А повярвай ми ял съм телешко шкембе и в Бургас и в Пловдив и на няколко места в София. Изводът е: на светлинни години са всички от вкусотията на Гюрлата във Варна конкретно при приготвянето на тази чорба(супа).
до 11Аз досега не съм виждал дюнерджийница у нас където да не ти приготвят пред погледа продукта.
А арабските дюнери у нас, неизвестно защо, се правят зад висока, плътна преграда! Защо? Какво се крие от клиента?Като осмислих това, не влизам в дюнерджийница, не купувам дюнери, защото не знам, какво има вътре! Санепидстанция защо няма отношение към този, меко казано, странен факт?!Китайските ресторанти определено вече разочароват. И качеството на храната стана лошо, и видимата хигиена е също лоша. Съжалявам за китайците и арабите, но не сме си намерили здравето на пътя. Който иска - да яде..
до 7пич, неюо друго- суджук и от 30 лева килото ми бие на химия и се отвращавам. Толкова ми е изтънчен вкуса. Супата беше превъзходна! За мен! А представям си за човек, който обожава кренвирши, където аз повръщам от тях.
до 7Пич, не ме интересува какво ям- важното да е вкусно. Ние постоянно ядем бо.клуци ако става въпрос, ти за китайската им сол се хвана. Казвам ти че беше уникална вкусотия тази супа.
До Анонимен 5 ,, върховно като вкусотия,, чувал ли сте за Е621 Мононатриев глутамат или китайска сол ,всяка гозба в китайски ресторант е щедро поръсен с мононатриев глутамат.
Един път съм влизал в китайски ресторант и не по мое желание, а бях с компания. Препоръчаха ми аверите една супа сладко кисела. Не знам какво имаше в нея..някакви растения стоеше червеникава, но такава вкусна супа не бях ял през живота си. Повече ми хареса от шкембе чорбата на Гюрлата във Варна. Нещо върховно като вкусотия. Повече и не съм влизал в китайски ресторант, но спомена ще остане завинаги в мен.
Точно тези неуредици създават вкуса на ястията. Ако е прекалено чисто вкуса веднага ще се промени и никой няма да им хареса ястията!!!Щеше да е фрапиращо ако имаше *** и мишки каквито има във всяка една кухня в мутроландия. Така че тази кухня в сравнение с мутроландските е на световно равнище!
До game1Ти определено вечеряш в толетната обикновенно.А иначе аз в азиатски ресторант НЕ СТЪПВАМ по никакъв повод та дори и да се изпикая там.
??? И какво му е ?? Вижте тук - къде да видим?? Снимките ги видяхме ама там какво ..?Една пукнатина чешма .. месо.. долу препарати.... добре една дупка имаше... но друго какво ? И малко мазно на ключа???
Скъп китайски ресторант? Помислете пак!