17

Анонимен

преди 7 години

Гейовете от бхк са виновни. Да ги натоварят на влака и директно в Истанбул!

16

Анонимен

преди 7 години

Благодарете на краварчетата отвъд океана! Те разпалиха войните в арабският свят и от там ни дойдоха всички главоболия. Ама това го казвам аз а не тези които им лижта за.ниците. Другарю хожар отвори си ушите и очите и виж какво се случва по света след като твойте кравари го подпалиха! А не говори това което някой селенжър ти казва. Мисли със собствената си глава! Или ще кажеш че за мисленето се иска мозък който при теб липсва!? Е това ти извинение се приема!

15

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да се покаже на разхождащите се от "мирната религия" ,че има и пръчка и тупаница не само свободно разхождане насам натам и атентати.

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМи то и ние си имаме собствена валута.

13

Израел

преди 7 години

Извода е само един. Във всеки един политически бежанец може да се крие по един атентатор. Това г-н Борисов да си го набие в главата и никога да не го забравят.

12

Балтона

преди 7 години

Ех Боко, Боко, на хорта им омръзнаха общите приказки и мъдрости които всеки от твоето правителство и парламетн ръси в изобилие. Кажи нещо конкретно какво се прави извън сферата на пътното строителство,

11

Щирлиц

преди 7 години

Международни конвенции!?Смех!Руснаците го издирват като терорист,ама конвенциите го пазят!?

10

позор

преди 7 години

Ако го бяха върнали в Русия,щяха да са живи още хората ама....

9

Анонимен

преди 7 години

добре ли разбирам - този човек е имал статута на "политически бежанец" в Австрия. Не на обикновен бежанец, бягащ от някаква война, а на "политически", т.е. на репресиран в родината му. За да получи подобен привилегирован статут този човек трябва да е имал връзки на най-високо равнище. Що за служби имат държавите в Европа? Защо някои се чудят, че Великобритания би шута на тази сви.нщина?

8

до кога

преди 7 години

Ще си патим докато терористите се делят на ваши и наши,запада дълги години се заиграват с терористите ...

7

Анонимен

преди 7 години

сега онзи който е подписал отказа за екстрдицията, както и онези правозащитници, които са се вдигнали в защита на този убиец да им бъдат осветлени имената и изпратени на роднините на убитите. Те да насочат своите тлъсти искове директно към тях!

6

точка ком

преди 7 години

Добре ,че има журналисти да подсказват,иначе милицията не се сеща даже

5

Фактите

преди 7 години

НПО-тата са натиснали и Тиквун се е предал. Резултата - мащабен терористичен акт.

4

factotum

преди 7 години

Да свършили ли са я, казали са им пускайте го наш е и са го пуснали :)

3

стоп

преди 7 години

Този не е единствения престъпник който сме отказали да предадем на Русия,по политически пречени крадци и убийци се правят на жертви и се измъкват.

2

"Терориста"

преди 7 години

Благодарим на американските спонсори за помощта чрез НеПеОтата за нашата дейност!

1

кой

преди 7 години

Кой "право защитници"са платили на адвоката кой е притискал съда да бъде пуснат този терорист,ако го бяха предали на Русия нямаше да загинат толкова много хора!двойните стандарти убива.