6

Анонимен

преди 7 години

Винаги се обаждам на националния телефон за деца в риск. И винаги реагират и изпращат някого в рамките на 15-тина минути. Има институции, да, но те не могат да са навсякъде, затова от нас, като граждани зависи да подадем сигнал. Докато на повечето хора не им дреме и не им се занимава (дали става дума за дете в риск или друго) ще си стоим на дъното.

5

Анонимен

преди 7 години

Какво чудно и странно има? Струва ми се, че се опитвате, да манипулирате!Първия път е облечено, като дете, втория път е маскирано, като чaаве...Можеше да продължат експеримента, да го маскират, като маймyнче, после като куче...Все различни реакции щяха, да получат... Това е напълно човешко!

4

Анонимен

преди 7 години

Честно казано и в двата случая нямаше да обърна внимание!

3

Анонимен

преди 7 години

За мен това изобщо не е учудващо. Хора сме и сме такива. Не е изненадваща реакцията на хората, съвсем нормална човешка реакция. Дали е лошо? Не е, защото това е част от инстинкта ни за самосъхранение - избягваме други същества, които могат по някакъв начин да ни навредят. Животните правят абсолютно същото, макар и в различни ситуации.

2

хуй

преди 7 години

Хич няма и да я забележа.Не ми дреме.

1

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига с тези безсмислени експерименти. Има институции по принцип. И щом тези институции са допуснали деца да просят по улиците и е станало такова ежедневие, че хората го подминават, значи те не вършат никаква работа. Визирам България и други като нея! На хората им е ясно, че тези деца просят и после дават парите на мързеливите си родители, които са за затвора всъщност! И аз като видя чисто дете ще предположа, че се е изгубило. УНИЦЕФ да съди институциите, и да не се занимава с глупости!