31

Плоско

преди 7 години

До Анонимен 42--Много ти е плоска схемата ве, бакшиш! Има ли участие "фонд", значи Мафията е вътре и пак иска да печели - този път от "споделено пътуване"

30

Анонимен

преди 7 години

Ще викажа как ще се кротнат тея автобусаджии непрокопсани бездарни. Почваме национален протест, отваряме национален фонд за безплатни превози, чакаме с колите до автогарите и им взимаме пътниците без пари да ги превозваме. А който иска разходите да си ги тегли от фонда.

29

нещо като ленин

преди 7 години

Властта се опитва да наказва тези ,които не желаят да използват казионните форми на транспорт,така примерно нежелаещите да ползват БДЖ може да бъдат преследвани в скоро време,а бе БДЖ като БКП ,все тая

28

:D

преди 7 години

Аз на ДАИ не спирам . Точка . ДАИ не е орган с полицейски правомощия , не може и да стане , пък те да си разпитват арменския поп .

27

Abaris13

преди 7 години

На пук нека всички возим безплатно всеки който можем и ни е симпатичен. Да го духат тея изедници. Те ще ни казват как да си ползваме колите... да го духат!

26

Така ще е вече

преди 7 години

Мафията е в паника - "бакшишите" и са пред фалит, и затова задейства цялата и подчинена Машина, т.е. "държавата"

25

Анонимен

преди 7 години

ами то и семейно като пътуваме пак е вид споделено пътуване, тъй като и двамата внасяме пари в семейния бюджет .... и двамата плащаме за пътя

24

anonimen

преди 7 години

mi kak 6te proverqvat dai kato vidqt 5 4oveka v kolata i ako ne sa rodnini zna4i sa nelegalni taka li

23

Анонимен

преди 7 години

Когато започнат да превозват с нормални автобус т.е. техн. изправни,отговарящи на ЕВРО-стандарти, чисти с климатизация с WiFi и без чалга и др. с нормални цени на билетите отговарящи на мин.заплата и стандарта на живот в БГ и изчезнат пазачите по спирките които се появяват 10-15 минути преди да минат автобусите на съответният превозвач, тогава ще спра на ДАИ.

22

Анонимен

преди 7 години

А не е ли по просто всеки да обясни от къде идват средствата с които разполага.

21

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще спечели отново изборите, колкото и да се напъвате.

20

Анонимен

преди 7 години

Хей, хора, виждате ли какви закони се гласуват или се готвят да гласуват? Оня ден решиха да гласуват онова безобразие, дето ще даде в ръцете на адвокатите инструмент за пладнешки грабеж и ще трябва едва ли не и до обществена тоалетна да се ходи с адвокат. Сега това безумие! Това си е жестоко погазване на човешки права! Как ще ми забранят да пътувам с някого и да сме решили да си поделим разходите? Що за пр-остаци битуват в тоя парламент? И как сме го избрали да издевателстват с народа?????

19

OK

преди 7 години

До СократисТо не се отнася, ама ако приемат ще се отнесе до всички пътувания! Или искаш да могат, ако сте двама души в колата да те спират да те питат накъде си и дали другия ти плаща?!!! Щото това ще стане!

18

Кушаров

преди 7 години

Най-важното - МПС категория Б нямат право да спират. Леки коли и бусове до 12 места могат да джиткат без да сипрат на даито.

17

Анонимен

преди 7 години

тука става въпрос за "бизнесмените" по шосетата.четирима приятели като отиваме към морето - винаги се дели.

16

Елена

преди 7 години

Това предложение е ограничаване на свободата на избор. Никой не може да ми забрани да пътувам с когото си поискам. Това предложение е престъпление . Да се разследват тези, които са го внесли. Защо да не пътуват колеги заедно за работа, или защо да не отидем приятели с една кола заедно на море, или защо да не си поделим разходите за транспорт, а обезателно трябва да ги даваме на лицензирани фирми и таксита. Кой може да ми забрани да правя това. Изметете я най-после тази *** от управлението, ама

15

Балтона

преди 7 години

Айде сега даяджията дето предлага *** текстове да се понижи до чистач в администрацията.

14

SA

преди 7 години

До ЖороТоя направо Белене го зовеше!!И сигурно е млад човек,което е още по-жалко!!

13

Анонимен

преди 7 години

Когато пътуваме по един в кола, замърсяаме 4 пъти повече средата си в сравнение със споделеното пътуване между четирима съседи/приятели/колеги. Хайде да помисли законодателят и за тази страна на медала. Сивият сектор в транспорта се явява алтернатива на високите цени и лошото обслужване от обществения транспорт - дали частна фирма и общинска няма значение.

12

нещо като ленин

преди 7 години

Властта не може да преглътне факта ,че хората могат да се обединяват дори само в рамките на едно МПС срещу нея и някакви нейни копои остават на сухо