15

до Мартин

преди 7 години

Напълно Ви подкрепям !Поздрави от Германия.

14

Българин от Германия

преди 7 години

Намирам за арогантно и игнорантно събирането на 6-те външни министри на страните-учредителки на ЕС ( по точно Общият Пазар се казваше тогава). Против един равноправен Общ Пазар никой не би имал нещо против, но Брюксел завладя много теми и постоянно отнема парче по парче от независимостта на държавите-участнички. Или значителни реформи, или ВЪН от такъв диктаторски, недемократичен съюз.

13

Вихър

преди 7 години

Усетиха, че губят добър пазар за немските стоки и дадоха заден ход! Всичко е добро, което е в тяхна полза и всичко е лошо, когато е в полза на друг!!!

12

Анонимен

преди 7 години

желираната супа пак излязла от подземното царство!

11

Мартин

преди 7 години

Този ЕС беше третият опит на Германия да превземе Европа, отново несполучлив. Европа е континента от който произлиза всичко в този свят, култура, изскуство и т. н. Всичко това е благодарение на различните култури и традиции на различните народи на континента. Най голямата глупост беше убеждаването на хората от тези страни, че са еднакви и могат да живеят под контрола на БАБАТА. БАБАТА е васал на САЩ а янките искаха Европа на колене за да им служи против Русия. ТОВА Е ИСТИНАТА И ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ.

10

Българин от Германия

преди 7 години

Явно ЕЦБ е новото Политбюро, което диктува на брюкселските политици-бюрократи.Един ДЕМОКРАТИЧНО проведен РЕФЕРЕНДУМ трябва да се зачита. Такива ще последват и в други страни, оковани във веригите на ЕССР. Холандия, Чехия, Франция и Дания са следващитедържави, в които ще има в близко време референдуми за НАЦИОНАЛНА НЕЗАВИСИМОСТ !

9

Анонимен

преди 7 години

пак ли това нещо, а си бяхме починали за известно време от противната и мутра.

8

Бойко

преди 7 години

Меркел забърка много каши в Европа и света. Време е да си ходи, за да не се объркат нещата още повече. Жената няма капацитет да се пребори с предизвикателствата пред Европа.

7

Анонимен

преди 7 години

tazi nqma li koi da q mahne ??

6

Анонимен

преди 7 години

Сетихте се. Баси нещастниците. Два дена слушахме разни евро ***.оти да ревът че развода трябва да стане още тази седмица. Събраха се и държавите учредителки дружно да размахат пръст. Останалите и без това няма значение какво мнение имат, нали? Англичаните не могат да преглътнат, че външната им политика към Индия например ще се определя в Рим, а тъпака Йотингер ще им определя енергийната политика. Както се гаври с нас, например.Още нищо не е решено!

5

Erdogan

преди 7 години

A sega kade ma mariike

4

CCCР

преди 7 години

Блин, как сложно! А то собрались три чувака в Беловежской Пуще - хоп: нет больше Союза! И эти "демократы" учат нас жить???....

3

Shar

преди 7 години

Paris iska barza berlinsko-kitaiska stenichka da izgradi i da izolira uk ot eu?!...:-):-):-):-)

2

Анонимен

преди 7 години

Най-виновната за напускането на Англия се прави че не разбира! Merkel nach Sibirien, Putin nach Berlin!

1

Анонимен

преди 7 години

Като мухи без глави са. Един говори едно, другият обратното на 180 градуса. Стабилния и единен съюз. Цирк.