100

Анонимен

преди 7 години

Ами не мога да различа тези от ислямистите и комунистите. Във всички случаи става дума за фундаментализъм. Въпрос на време е да се прояви в крайни форми.

99

Анонимен

преди 7 години

При комунистите имаше комунистически паради.При военните имаше военни паради.Сега има гей паради.Интересно какви ли хора ни управляват днес ?

98

Анонимен

преди 7 години

Те искат равни права?Те не се задоволяват само с това да се перкат по между си,да се лигавят по улиците и да дразнят нормалните хора.Те искат да могат да правят еднополови семейства и да отглеждат деца, да развращават останалите и най вече подрастващите.Те искат да ни наложат своята извратена представа за сексуално поведение.Е няма да стане пендерушки.Стигнахте много далеч.Вече се оляхте.Вие сте жалки недоразумения на майката природа.

97

Минко

преди 7 години

Не само е грях,ами е неморално да учат децата ни на това. Грях е също днеска да се провежда инициативата "София пее и танцува" (може да бъркам името), за която така сладко си говореха сутринта по Хоризонт, докато хората отиваха на гробищата да почетат мъртвите си роднини.Ама на кой ли му пука?

96

Сф

преди 7 години

Не само на село не одобряват гей-парада и особено провеждането му точно днес.Над 99% от българските граждани не одобряват това!Някой се е амбицирал насила да ни натрапва неща, които са ни чужди и УПРАВЛЯВАЩИТЕ МУ СЪДЕЙСТВАТ, ВМЕСТО ДА НИ ЗАЩИТЯТ.Но винаги идва Видовден!

95

Мира

преди 7 години

Правилно казва човека, че трябва да се молят Господ да им прости.

94

124

преди 7 години

Парадиращите гейове са зли и психично болни, а повечето от тях са и педoфили. Само прочете за сегашния премиер на Канада, една вeщица лесбийка какви ги е съчинила с образованието... и предишния, който съветвал родители как да правят секс с децата си.

93

Чичко Ади Х

преди 7 години

Ех колега , не е сатанизъм , ами си е чист шекелски ЦИОНИЗЪМ . ТЕ ни мразят в червата си и затова БЯЛАТА раса е подложена на системно изтребление от 71 години насам.Но НЕКА тази ТОАЛЕТНА хартия $$$$$ да падне ( което не е въпрос на дали а на КОГА) и тогава ще имаме шанс да си върнем КОНТИНЕНТА - да ще има кръв и сополи , но другия вариант е КОПТОРИТЕ в които ПОДЧОВЕЦИТЕ(пардон БЕЖАНЦИТЕ)превръщат всичко да станат лицето на ЕВРОПА .

92

Анонимен

преди 7 години

Fandakova e vinovna no nali e ot gerb vs e ok ako besche ot bsp gerb dchtshs da plujat no fandskovaxe besbojniza na saduschniza gei par. Gre6na si gospod vijada

91

Анонимен

преди 7 години

До 111В случая "световната конспирация" няма нищо общо. Нещата са далеч по-прости. Едни хора, които не умеят да правят разлика между секс и клизма са излезли да се лигавят и да дразнят.Ако тази *** клоунада, ще накара някой да си зареже жената и да обърне халката, значи, този е имал сериозен проблем /с жената или с халката/.

90

мъж

преди 7 години

Ако бях се родил жена със сигурност щях да съм лесбийка. Като се гледам какъв грозен, космат *** съм им се чудя на жените, които правят секс с мен. Друго си е да намачкаш чаршафите с нежно, гладко ухаещо на прасковка същество...

89

До 111

преди 7 години

Представи си в това село какво ще настане пич

88

наблюдател

преди 7 години

Болни хора, проявяваме разбиране. Но да се прави парад на някаква инвалидност е досадно и глупаво. Тези демонстрации не ги провят симпатични.

87

Анонимен

преди 7 години

Хомосексуализма е вроден. На тях не им е приятно да съществуват в хетеросексуално и донякъде хомофобско общество. Тази враждебна среда ги кара да се държат неадекватно. Приличат ми на селяците, които идват в София. Нелепо облечени, напъчени, вирнали брадички, говорещи простотии със силен глас. И това, за да прикрият дискомфорта от факта, че са в среда/общество, което не ги приема и гледа присмехулно и донякъде враждебно на тях.

86

Иво

преди 7 години

Разбира се никой не знае какво дете ще му се роди. Обаче- даже и да се окаже хомосексуален/на това не означава че трябва да го/я поощрява да демонстрира голия си *** по гей-паради.

85

Анонимен

преди 7 години

руския посланик ще бъде сред парада А СЕГА ДЕ

84

Анонимен

преди 7 години

Ако имаше достатъчно ***, всеки от тези извратеняци щеше да си има постоянен партньор и/или втори шанс. Проблемът на цялата скапана гей-общност е, че са толкова малко, че не могат да си начешат крастата. Гей-парадът е оръдието, чрез което се опитват да увеличат бройката си, и точно това го прави толкова гнусно пропагандно мероприятие. Нещастници.

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 91-----------------------------------Човек с нулева пунктуация коментира чужда логика...;)

82

Анонимен

преди 7 години

До OdysseusКакво е "утвърден травестит", ако не е тайна?

81

Odysseus

преди 7 години

Aз съм утвърден трaвестит и се гордея с товa !