137

Анонимен

преди 7 години

Чужденците помисли че е Терористичен Акт , представям си чуждите медии какво ще напишат

136

Анонимен

преди 7 години

Много са ми смешни оплаквачите - ами погледнете си Премиера и коментарът е излишен.

135

tonygl

преди 7 години

Много се радвам, ЧЕ 46-годишният Александър, току-що пенсионирал се военен водолаз, Е намерил смъртта си в престрелката

134

Бармалей

преди 7 години

А издирваните от снимките си бяха с физиономии на ядрени физици от Института по ядрени изследвания в Дубна... Няма ли данъчни, няма ли кой да ги попита тези нискочели *** откъде имат пари за коли по 50 000 евра??? Или трябва "Калашников" да пита???

133

Бармалей

преди 7 години

Ако тази изцъклена *** пукне, ще черпя с "Джак" и пастърма! И бира с пържени мезета!То и сега е банкет, но само за една гнидa не си струва.

132

Анонимен

преди 7 години

Само тия 8-те които ги показаха на снимки ли ги издирва полицията... такива физиономии с лопата да ги ринеш, с последни модели мерцедеси. хм.

131

Анонимен

преди 7 години

да мре

130

Анонимен

преди 7 години

до 148 DimitarПич ти наясно ли си колко са 1000 таксита , стоянки и прочие за кИнефа Съни Бичката, дори и триста пак са си доста множко - не се изхвърляй майна :) .Да ти кажа ли колко са горе долу във Филибето, а е в пъти по-голям на джуджето с изпаднали туристи и каратисти въоръжени с мотики

129

цц

преди 7 години

За тези, които още говорят за мутри - тези наркоизроди са част от политическата система, става дума за много пари. Не само Държавата е замесена, това е международно.

128

Гражданин

преди 7 години

Искаме спокойствие, а не диваци да ни нарушават спокойствието. Медийте ни занимават от вчера постоянно с тези орангутани, ами нека Очи, Уши, Магарета и Божовци да се избиват един друг. Ако народът беше по-смел отдавна да е разчистил сам тази ***. Надявам се, че БНО "Шипка" и формациите на "Васил Левски" на края ще направят преврат и ще изкоренят всичко гнило в България.

127

Мунчо

преди 7 години

Моля те, Господи, прибери си най - сетне всички вересии от нещастната България, за да заживеем и ние като хората!

126

Анонимен

преди 7 години

Nice to Митю in Sunny Bitch.

125

Късъсбъдък

преди 7 години

Пууу синята зона до кви глупости води.Знаех си, че е не е добра идея.

124

Dimitar

преди 7 години

До .1000*300 колко е, защото аз изчислих, че са 9 милиона само за месец, не за сезон от 4 месеца. И 5 милиона да са - не са малко!

123

бобо

преди 7 години

Смятам се за добър човек и това което ще кажа е лошо но..... По добре да вземе да умре.После сигурно ще станат големи покотевици на морето но какво да се прави.Държавата като неможе да се справи по добре да се избият сами!!!!

122

Анонимен

преди 7 години

10 милиона са само парите от поститутки в района за седмицата

121

.

преди 7 години

Ай сиктир да изкара 10 милиона печалба от таксита за един сезон там. 10 милиона печалба само от наркотици могат да се изкарат за сезона - нито заведенията правят толкова, нито хотелите. А проблема с бакшишите е, че те раздуват кой къде продава и разкарват клиентите и проститутките. 1000 таксита трябва да правят по 300 лв печалба НА ДЕН, печалба, не оборот че да изкарат 10 милиона за сезона.

120

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е направил Коча !Писна ми от самозабравили се мутри дет си мислят, че над всичко и си праат кот си искат !

119

Пацо

преди 7 години

Тия гледат много Под прикритие!

118

ivo

преди 7 години

някой да го е карал да се разправя , и аз имам бизнес , но не ходя да се разправям с хората или пък най малко да ги бия заради това. Това си е човешко право кой къде иска да ходи , и аз не искам пред заведението ми да има таксита , има си пиаца...