92

,,

преди 7 години

*** не ме интересува...

91

Iss

преди 7 години

Божо да не е Божинката (Валери Божинов)?

90

Бургазлия

преди 7 години

Огромните грижи които се полагат за Митьо Очите красноречиво показват, че той е имал подкрепата на някои много важни политици... Явно имали са полза от него.За един професор, научен работник или човек на културата, никога болници и министри не биха така силно се ангажирали.

89

abv

преди 7 години

Докториииииииииииииииииииииии,България цяла сега вази гледа!

88

пострадали

преди 7 години

Всички зрители на войната за черноморието което не е българско само побойниците са български ***.Колкото да логистична подкрепа отСАЩ подкрепата я няма а логистиката не съществува.Има ли война с Аркус не само на местна почва.Сега вечеса си равни с Златко и могат да ходят по санаториуми заедно с Митьо Цайсите.

87

шуре

преди 7 години

показно как 10 професионалиста показват как се прави на 40 меденруднишки селяни.Митю никога не е давал пари за охрана мъкне разни *** дето стават само за дискотечни битккии

86

КИРО ЯПОНЕЦА

преди 7 години

БОЖО КОЗЕЛА Е ОТ СИК -- БОИКУС МУ Е НАЧАЛНИК ГАРА.

85

Анонимен

преди 7 години

Поне да напише книга "Социология на мутрите и как социологически да си носим бронежилетка по врече на лятната почивка" Друга полза от министъра на виждам.

84

Или не

преди 7 години

Ако питаме МВР сигурно ще кажат, ме спорът е за книги от библиотеката,които са в ограничен брой!

83

Анонимен

преди 7 години

А както знаем висшият ешалон на СИК Е- Б.Б , Р.Н и с логистичната подкрепа на посолството на ФАЩ

82

Гуцов

преди 7 години

Очите и дебелаците му станаха за смях - 40 *** пръснати като пилци от 10 други. Аз ако съм на мястото на тези 40, сън няма да ме хване докато не си отмъстя.

81

Бочо

преди 7 години

Не бе, не се стрелят за наркоразпределение, стрелят се заради дъщерята на Очите:) хахах смях на парцали

80

Митьо

преди 7 години

ПАРКО-НАРКО място - ако няма рима удари ***.

79

Анонимен

преди 7 години

Да пишат случилото се в рекламите на туристическите агенции за България.Може би пък да има туристи които искат по екстремални преживявания-престрелки брадви побои...И без това пропъдихме нормалните туристи.

78

Балтона

преди 7 години

Лелката-шефка на Меверето каза че нещата не вървят. Странно как журналистите подминаха това почти без коментари. За мен сие основание за подаване на оставка. Що да плащаме заплата на министър, като с него и без него е все тая?

77

ХХХ

преди 7 години

После "Под прикритие" бил фантасмагории :)

76

Горан

преди 7 години

Всъщност щеше да е интересно, ако Божо не беше мутра! Ама, на вас мутрите са ви най-интересни!

75

КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯ

преди 7 години

Пипалата на параноика - футболист ги стигнаха. Висаджиите не останаха, 137 поръчкови убийства неразкрити, защо ли е така? Вече сме в еднолично управление на един алчен параноик който иска да векува във властта. Кой ли е следващия или следващите?

74

Анонимен

преди 7 години

А КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА?А КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?

73

Журналисти

преди 7 години

Братя журналисти, пишете сега и възхвалявайте престъпноста в България. Нима това е най-важното? Дали докато в следващите 2 седмици говорите за престъпноста няма да се случат неща, като поскъпване на бензина, нови заеми и разни други такива неща. Само как говорите, само как се хвалите колко много знаете. Сега сте като мишки които можете да говорите много защото тези теми са ви разрешени. В останалото време си налягате парцалите и мълчите, жалки братя журналсти. Дребни платени мижитурки