46

Анонимен

преди 7 години

Абе те българите собствените си герои Левски, Ботев и Раковски са предали и си плюят най-големите звезди като Григор, Стоичков и Бебратов, а вие искате да уважават другите етноси. Човек, ако не уважава сам себе си, не яма как да уважава и другите.

45

БГ ТУРЧИН

преди 7 години

ТОЗИ БАХАР НЕ Е ЛИ ОТ СЕЛО ЛИСТЕЦ,СИЛИСТРЕНСКО.....АКО Е КРЪШКАЛА С ДРУГ ГО ОПРАВДАВАМ

44

До turk

преди 7 години

И добре, че баща ми не беше дошъл. Защото тогава бившият ми не зная дали щеше да оживее. Баща ми може да е див селянин. Но през живота си на жена не е посегнал. И нас не ни е бил като деца.Докато вие турците намирате за нормално да си пребивате децата и жените и то без причина.

43

Анонимен

преди 7 години

На българите ще им пожелая най-после да си назначат дявол на казана.

42

Анонимен

преди 7 години

Българите помежду си си казват колко са зле и как са най-бедните и корумпирани в Европа, но едвам изчакват негативна новина за друг етнос, че да се почувстват малко горди, че има и други като тях.

41

до turk

преди 7 години

Ето това ви е проблема на вас, турците. Момичето мило, лъчезарно, обаче намирате за нормално мъжът й да я бие. Също и детето. Моят бивш един ден си дойде прегладнял и ядосан (беше ходил да помага на свой приятел да пренасят някакви мебели, а после дори не ги бяха почерпили) и си го изкара на детето. Аз също получих първия шамар. Обадих се на братовчед ми да дойде с колата да ми помогне с багажа. Дойде. И мъжът ми яде Бой. Страхотен бой.Ти къде беше, когато пребиваха лъчезарната ти братовчедка?

40

Анонимен

преди 7 години

Като гледам коментарите, мога само да кажа "хубава работа, ама българо-татарска"

39

Пешо

преди 7 години

Трагедията си е трагедия. Няма нужда излишно да се политизира, но е факт, че сред конкретни културни кръгове честотата на подобни инциденти е значително по-висока отколкото в коренното население на дадена страна. И в Берлин от време на време хвърчат женски глави от петия етаж, но палачът не се казвал Ханс и Мартин, по-скоро Хасан и Мустафа.

38

до 62

преди 7 години

Ще ядете още бая боб и доста ръчички надолу ще слагате, докато се освободите от комплексите и злобата си. ДОри още ен сте разбрали, че тя ви перчи най-вече на вас самите.

37

м дааа

преди 7 години

Има статии под които ,говорилнята трябва да е затворена. Не знам какъв трябва да си за да напишеш Коментари от рода: не оправдавам направеното от Бахар ,ама тя може да си го е заслужила.

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимно 61такива като теб

35

Анонимен

преди 7 години

За пореден път се убеждавам, че 90% от коментиращите са абсолютни комплексари. Пожелавам им да са в положението на жената, както са българи и тогава да ги питам какво значение има етноса.

34

Анонимен

преди 7 години

Добре защо когато турчин направи престъпление, всеки втори коемнтар е "хубава работа, ама *" и подобни, а когато българин убие, се казва, че има всякакви хора, ама етноса никога не се коментира.В случая какво общо има тук кой какъв е и каква религия изповядва? *** си е ***, какъвто и да е. Нито щеше да е по-малко *** ако беше българин, нито пък българин убиец е повече убиец, ако е турчин. Не ви разбирам логиката.

33

Сп???нс

преди 7 години

Не знам кое е по-лошото, дали убийството или коментарите ви. МНОГО жени са в положението на убитата - работят за жълти стотинки , няма къде да отидат от страх да не им вземат детето и когато потърсят помощ се сблъскват с коментари от рода: малко й е ,тя е виновна. Замислете се че в това положение може да се окаже ваша роднина и тогава единственото което ще направите е да се обърнете на другата страна.

32

Анонимен

преди 7 години

До turk 42Прочети "коментариите" на тъй наречения "ястреб..." и след това отнова питай!

31

Анонимен

преди 7 години

Жалко,трябвало е да заколи синът си после себе си и да остави горката жена свободна.И без това няма жени..

30

Анонимен

преди 7 години

Турците си падат малко истерични.Ту големи бабаити,ту циври на рамото на майка си.....Големи коцкари, пък като ги удари карасевдата и стават като лунатици.Неуравновесени характери,склонност към крайности.

29

Членска карта №7

преди 7 години

До ТеоНе е съвсем така с равноправието! Щото като се разведат и жена му е отмъстителна твар, детето си няма да го види и да го възпита като свое... Не оправдавам постъпката му, но и вашето лековато отношение към брака и тревожно... Всъщност, затова сме и на тоя ред.

28

Анонимен

преди 7 години

джаагаалоидни туркоиди

27

Иван

преди 7 години

Хубави хора