119

Анонимен

преди 8 години

Византия християнизирала а Османците мюслуманизирали , това е положението сърди се на баба си от с.Мармаладово

118

Анонимен

преди 8 години

НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ И МЪЖКИТЕ СЕКРЕТАРКИ НА ИКОНОМИКО- ПОЛИТИЧЕСКАТА ОЛИГАРХИЯ СЕ АКТИВИРАХА, ТЕ НЕ КАЗВАТ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ, А ГОВОРЯТ КОЛКО АСФАЛТ МОЖЕ ДА СЕ НАЛЕЕ, ЗА ДУПКИТЕ НА АСФАЛТА И НИТО ДУМА ЗА ГРОЗНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В КОЕТО СА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА АКТИВНАТА БОРБА НА ДРУГАРЯ ХАСАН АДЕМОВ - ДПС- И НА ДРУГАРЯ КАЛИН- КОИТО НИЩО НЕ НАПРАВИХА И ПРОМЕНИХА В НАЧИНА НА ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ- ПАК ЩЕ СИ ГЛЕДАМЕ ПЕНСИИТЕ И ДОКАТО ГИ ПРЕБРОИМ ТЕ ЩЕ СЕ СТОПЯТ ХОРАТА УМИРАТ НА РАБОТА

117

Edna

преди 8 години

Кои да бъдат обявени за герои - онези, дето сложиха бомбите в купе за майки с деца ли? На гарата във Варна? В дискотеката на 16-ти етаж в х-л "Сливен" гр. Сливен? Този докога открито ще проповядва мракобесие и ще издига антибългарски лозунги!? Я вижте съсевното заглавие: Пакистанка беше изгорена жива, защото отказала да се омъжи за двойно по-стар мъж. Такова бъдеще ли готвят за нас и за децата?!

116

Анонимен

преди 8 години

До до: 101Не може да втълняваш на хората да четат небивалици! Имали сме "обща история" с Турция?!? Ходил ли си някога в Турция? Виждал ли си турчин на живо? Ако си българин - приличаш ли по някакъв начин визуално на въпросния турчин? Няколко пъти съм ходил в Турция и не мога да открия прилика на мен или мой познат с нито един турчин! Нито с езика им, въпреки 5-те века "присъствие"! Хайде сега оспори и Ботев, Вазов, Левски и всички революционери съвременници на "присъствието"!

115

бай иван

преди 8 години

тоз башибозук успя ли да скалъпи някое правилно изречение на бъгларски?

114

EU

преди 8 години

Ще предложи ли сега г-н Карадайъ Дело Възродителен Процес за преразглеждане в Европейския Съд в Парламента или това просто е следващата Дезинформация на ДПС

113

Няма диалог

преди 8 години

С турски диваци се преговаря с изселване или дърво.

112

до ДПС

преди 8 години

Тоя първо неможе да говори правилно български език... второ жертви по време на комунизма е имало от всички етноси - стига да не си бил съгласен с партията!А иначе ако си припомним какво са правили турците 100г. преди така наречения възродителен процес - то това е бегла пародия на турските мародерства!

111

Анонимен

преди 8 години

Нека припомним че тоя от пикчерса беше в агенцията по следприватизационен контрол- Е И КАКВО КОНТРОЛИРА- ПРАВИ СЕ НА УТРЕПАН КОГАТО ОЛИГАРСИТЕ ФАЛИРАХА ПОДАРЕНАТА ИМ ИНДУСТРИЯ- КАК ДА ПОВЯРВАМ НА ПОРЕДНИЯ МЪЖКА СЕКРЕТАРКА НА ДОАН.

110

ТРК = АЗИЯ

преди 8 години

До АнонименКато се спомене Възродителен процес автоматично се сеща човек , колко нагло и цинично е да се говори за някакво си изселване , когато се погледне колко нещастия и мъки са причинили турците и империята с която се окачествяват и днес и към която се стреми Султан Ердоган , тоест тази малка комунистическа афера изглежда като разходка в парка в сравнение с идиотщините извършени от турските (османските) диваци и полухора. Няма значение в каква последователност са се случили.

109

ХХХ

преди 8 години

Бойко ! Ти не си никакъв калъагаларин , а *** кокошкар ! Мразя всички които гласуват за теб .....(демек всички римляни и остатъка от рода Български)! КОКОШКАР !

108

няма диалог

преди 8 години

Аз казвам Възродителен Процес тои ми вика Батак , еми не може да се разберем

107

От онова време

преди 8 години

- Къде е бай Ангел? - Отиде да се кланя.На бай Ангел не му пречи името да си ходи на джамия.

106

:=)

преди 8 години

не съществува Османо-римска империя, а това, че издателство Сиела пуснали на пазара някаква глупост определено не превръща измислицата в истина.. на книжния пазар може да се намери и последната част на Междузвездни войни, която също както Османо-римската империя е в жанр фантастика :)))

105

Анонимен

преди 8 години

НЕПОЧТЕННО Е ПАРТИЯТА НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ЛАБОРАТОРНО СЪЗДАДЕНА В ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ/КГБ/ ДА ВАДИ СКЕЛЕТИ И ДА ВНУШАВА ВИНА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД- ТЕ 26 Г КРАДАТ, ИЗТОЧВАТ И ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ ДРУЖНО И В ЕДИН ГЛАС, ПРАВЯТ СИ ЗАСЛОН И СЕГА СА В НАСТЪПЛЕНИЕ, БОРЯТ СЕ ЗА СОЦИАЛНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРОСПЕРИТЕТ НА РАБОТНИЦИ, БЕДНИ И ПЕНСИОНЕРИ- ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 1450/1500 ЕВРО, СРЕДНА ГОД, ЗАПЛАТА ОТ 40 000 И ДА ИМАМЕ 14 ЗАПЛАТИ, 13 С ОТПУСКАТА, 14 НА КОЛЕДА- НАЛИ ТАКА ВЕЛИКИ КАРАДАЙЪ

104

ТЪРПЕЛИВ

преди 8 години

КРЕТЕНСКОТО ДПС ЕДНО СИ ЗНАЕ ЕДНО СИ БАЕ......НИЩО СВЯСТНО

103

Анонимен

преди 8 години

Админа не бара коментарчетата , ша му *** турят отзад

102

Анонимен

преди 8 години

Имената не са турски, а са мюсюлмански!

101

Анонимен

преди 8 години

Като само се спомене Възродителен прицес автоматично тръгват и Батак , Арменски истории , Османска Империя като че ли едно след друго са се случили

100

Анонимен

преди 8 години

До ЕДИН ПОМНЕЩСкоро! Скоро ще се върнат тези времена. Ще имаме зелена светлина от Москва.