55

Анонимен

преди 7 години

Първо билетето, после токо, после водата.Всичко по реда си.

54

Анонимен

преди 7 години

Сега билетчетата после и другите неща.

53

Занзибар

преди 7 години

До До ЗанзибарЧети, анонимник:1. В първите места по самоубийства, след 2008 г.2. 47 % под прага на бедността.3. 25 милиарда дълг4. Липса на работеща икономика5. Липса на армия6. Липса на образование - най-висок процент неграмотни в рамките на ЕС.7. Най-корумпираната държава в рамките на ЕС - по данни на Юростат.8. Най-ниски доходи в рамките на ЕС - ЮростатИмам още доста факти, смотан, но не ми се занимава да ти уголемявам на сила, пихтията в междучерепния ти вакуум....

52

До Занзибар

преди 7 години

Ти примери не си дал, а примери искаш, напушен.

51

Занзибар

преди 7 години

До До 55Говори с примери, неадекватен

50

Занзибар

преди 7 години

До a takaaКомунисти няма от 1989 г., ***. Поколението на 80-те и 90-те, комунисти ли са, наркоман?!

49

До 55

преди 7 години

А за кого друг да гласуваме, бе, гений? И ГЕРБ са виновни за всичките 30 години преход, нали? Пък другите партийки нямат никаква вина, горките.

48

Занзибар

преди 7 години

Пичове, поскъпват, щото не им достигат парите, а парите не им стигат, защото има едни черни и пъплещи ***, които не плащат, а ползват всичко. А има и едни трети индивиди, те са с пухкаво бяло руно и ги помпат по 8-12 часа на ден, а в свободното време издават меки, неангажиращи звуци с преобладаваща гласна Е-Е-Е..... На президентските избори, знаете, пак трябва да гласувате, гарантирано, за ГРОБ! Честито!

47

алоууу

преди 7 години

не разбирам някои неща - ако може някой умен да ми разясни - месечна карта за метро и друго - на старите цени, годишната от 500 на 365 лв.???? това че на някой му се развалила колата за ден/два или продал колата за ден/два, или дошъл от Пловдив за час/два и му трябва билетче ами да си плати 1.60 лв. мен не ме засяга, аз с години си купувам месечна карта...нови бусчета, тролейчета, трамвайчета, всичко 6, Данчето е но. 1 :*

46

Анонимен

преди 7 години

До БалтонаСпоко, от септември, Послушницата на Боко Тиквата ще увеличи и картите. Не се притеснявай.

45

Анонимен

преди 7 години

еее как да си взема карта за 365лв като на зима ще кажат че карата ще струва 500 и аз съм длъжен да си доплатя за да си я ползвам??

44

OMG_Lucker

преди 7 години

Да засъхнат скапaните алчни общински съветници, Фандъка, зам. кметове... и политиците и прочие сбирьотък.Аз да питам, макар че отговор не чакам: горивата са надолу. Качеството на градски транспорт не се е подобрило. Общото благосъстояние на нацията ли се повиши? Какво обуславя това повишение, защо по дяв0лите се вдигат цените с 60%?! Заплатите на шофьорчетата поне вдигнахте ли? Щото знаем в какви нечовешки условия и задръствания шофират.Иначе ясно- лятото и есента ще се върви пеш, но зимата?

43

Балтона

преди 7 години

Честно казано не разбирам какъв е този вой който се надава срещу новите цени, след като картите остават с непроменни цени. Месечна карта за метро е 30-на кинта, а за цялата градска мрежа е 50 кинта. По-евтино от това не виждам накъде. Единственото което остава да се направи е да се накрат мънгите да си плащат, това е!

42

До текущ 46

преди 7 години

Дюд,проблемът не е толкова в цената, макар за мнозина тя да се окаже непосилно или най-малкото сериозно перо в бюджета, а в това, че без да си мръднат пръста едни наши чантаджии ще получават заплати за нищо. Да не би заедно с цената на билета да е направен анализ и да е предложена оптимизация в управлението на ЦГМ или ще настъпи рязък скок в предлаганата услуга, удавим в приходи от билети и събираемост на глобите, или внезапно етносА ще почне да си плаща за возенето? Сам знаеш отговора...

41

Анонимен

преди 7 години

Покрай строежа на метрото закриха десетки основни линии и създадоха такива сателитни за да сменяш няколко трансп. средства и вместо един билет от 80 ст. да платиш три по 1.60 лв. за 10 мин. возене. Такава селска наглост няма в никоя столица.

40

ОСТАВКА !!!

преди 7 години

Оставка на Тиквочев и баба Йорданка!!!!Оставка бе наглеци!!!!!

39

a takaa

преди 7 години

Ако искате да се возите в чисто нови трамваи, автобуси, тролейбуси, два нови лъча на метрото и тъй нататък, купувате си годишна карта за 150лв по-ефтино и си пътувате, къв е проблема???Еййй комунистите не знаят нищо да предложат, само протести, само тъпотии, никакви аргументи...тия които протестираха всички си карат колите, никои не се качва в градския :)

38

До 43

преди 7 години

Какви комунисти бе куко??? Родените след 1980 какви комунисти са , че и от по-рано?????Това са днешния транш млади хора , между 20 и 40 години!Да , тях мачка твоя Бойко ! Затова всички си заминават от България!*** гербери!

37

до 46

преди 7 години

*** там и други заплати зимали бе, шушумиго!

36

Анонимен

преди 7 години

На тези, на които Корнелия Нинова е платила да реват по форумите, ще напиша, че в Швеция, билетчето за градски транспорт е 5 евро, в Холандия и Англия 4 евро, в Германия 3.5 евро.Като не ви харесва, заминавайте за Русия - там Путин вози без пари.