170

конституцията

преди 7 години

Крим, Донецк и Луганск ще се съобразяват с конституцията на Украйна, когато Обамата започне да се съобразява с конституцията на Германия и престане да подслушва Ангела Меркел!

169

Анонимен

преди 7 години

Интервю на Люба Кулезич със Сашо Диков- Афера бг.Нещата в страната са си......айката.

168

Анонимен

преди 7 години

Путин е посрещнат като цар на Атон.Най-големи благодарности са му поднесени като единствен държавен глава, който се бори за Православието.На тържествената литургия са му позволили да седне на Трона, което е нечувано досега.Гръцката преса гърми, а бг новинарските клончета на Ройтерс мълчат.

167

агитпроп

преди 7 години

Едно време слушах и гледах БиБиСи, CNN и Дойче Велле, за да науча истината. В момента БиБиСи, CNN и немските АРД, ЦДФ и Дойче Велле са се превърнали във филиали на отдел "Агитация, пропаганда и дезинформация" на американския Държавен Департамент и на Цру. За да науча истината гледам Россия 24!

166

пълно безсилие

преди 7 години

В братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят със Сирия, ДНР и с ЛНР. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

165

до последно

преди 7 години

Обама: Сащ ще се сражават с Русия до последния украинец!

164

прокто лог

преди 7 години

В коя държава не може да бъде извършен държавен преврат? В САЩ!Защото в САЩ няма американско посолство!

163

шефа на света

преди 7 години

Шефа на света, Обамата, към остатъка от света: Слушкайте чичко си Обама! Иначе и на вас ще ви спретна едно превратче като в Куев!

162

Поп Грую

преди 7 години

Браво Миче, браво Несторова! Чудесен пасквил от оста DW-бта! Направо фейлетон.Ама така се прави! Сега *** Eлk.Bac. ще ти носи вода(и сено)!

161

първото място

преди 7 години

А на бас, че Савченко ще спечели първото място следващата година на Евровизията! С помощта на Правый сектор.

160

началото на края

преди 7 години

Гениален ход на Путин! Да помилва една луда крава и да я пусне в Куев!

159

Анонимен

преди 7 години

Kак ясно си личи Гьобелсовата пропагандна машина на запада.Украйна им трябваше за да вкарат войските си по-близо до руските граници.В момента сме свидетели как се подготвя нова световна война която се подготвя от западните *** на европейска територия.И сигурно като повод ще използват пак баснята на Ла Фонтен(за вълка и агнето),защото трупат войски на руските граници и Русия ще им бъде виновна.Защото трябва янките да са световен жандарм и никой да не им противоречи.

158

Герчо

преди 7 години

А Меркел и Оланд *** ли бяха, та подписаха Минските споразумения в този им вид? Аман от хибриди - били те руски или американски!

157

Анонимен

преди 7 години

Не знам за края на Русия, но краят на България е по-близо.

156

Членска карта №7

преди 7 години

до 204Но остави и 8 000 000 българи, за които, ако днес ги имаше сумата на заема е просто символична....

155

Членска карта №7

преди 7 години

до 241С някакви срокове де се ангажирате!??? Че се изпринадахме!!! Тя и Римската империя свършила, като СССР и други велики държави в човешката история са изчезнали, без да я е имало Америка за България, или ухилено, гумено човече на Дондуков!!!

154

Анонимен

преди 7 години

какъвто беше края на ссср,такъв ще бъде и на русия

153

Анонимен

преди 7 години

т живков остави България с 6 милиарда долара външни дългове които по сегашни цени са 80 милиарда,празни пенсионни фондове и нарече социализма-недоносче

152

Анонимен

преди 7 години

Бьлгария вече я нама ако е за вьпроса

151

Анонимен

преди 7 години

русия е разпадаща се държава и до 10 години няма да я има