45

Анонимен

преди 7 години

Ясно - не е важен принципа и добруването на България , а пазарлъкат и изгодата за нас, защо сме във вбастта, ако не за да се облажим? Принципи? Платформи? Ха, ха, ха... те са за глупците! Демагогия, демагогия, и пак!

44

а бе шизо.френик

преди 7 години

До 49първо говориш за отхвърляне на етносите и съответно за техният отговор работейки срещу България . после се прехвърляш , че проблема им бил безработицата и изхранване на семействата !!! ами има хора които не знаят български каква работа искаш да получат или защото са от малцинствата работодателя трябва да ги наема с предимство ??

43

До положението

преди 7 години

Каква мисъл да следя, не употребявай думи ,които не разбираш!Черните са навсякъде в Америка,дори президент а им е черен.Ти на кой свят живееш и защо ме караш да споря за глупости? Ако ти си безработен и няма какво да ядеш, ще умреш ли, като праведник.Как да се изразя по ясно? За такова интегриране ти говоря, ама надали си способен да възприемеш.

42

при положение

преди 7 години

до 49че,българският ти не е майчиният ти език разбирам затруднението ти да следиш мисълта ми . просто констатирам неверността на твърдението ти за приемането на малцинствата в америка което е на всички нива(просто при оскарите го научи целият свят) . създаването на етническа партия е виждам как би спомогнало за благоденствие на България и за изхранване на хората . а проблема на малцинствата е , че работят срещу българите и нежеланието им да се интегрират.

41

Мучачос

преди 7 години

Хайде без демагогии.Помним мократа целувка между Местан и Сергей Станишев.Местан тогава бе лидер на ДПС и всички бяхте доволни.И за какви права и свободи се борите,след като падна комунизма и сме членове на ЕС.Мисията ви е изпълнена.Закрийте си партията и тая на Местан,защото мюсюлманите имате същите права като останалите на религиозен принцип.

40

До значи

преди 7 години

Не ме занимавай с оскари, тук става въпрос за безработицата и изхранването на семействата ,а не за някакви си артисти и кухи спорове, бе ***!Първо виж къде им е проблема на хората и тогава се прави на много умен!

39

Анонимен

преди 7 години

I KAKVA DEMOKRAZIYA BES LUSTRAZIYA?

38

значи

преди 7 години

До 40въобще не четеш новините !!! етносите били приети в америка-а бе па.лячоо нали искаха черни.те актиори да бойкотират последните оскари защото ги дискриминирали дори и с ролите !!! ане ме убеждавай , че човек би изнасилвал и извършвал атентати защото бил отритван -това не са хора а животни !! значи според теб човешкият живот се важи едно приемане от околните -е ти тогава и атентатите в париж одобряваш !!!! баси т.ерориста си ..

37

Анонимен

преди 7 години

KAKVA GARANZIYA OT STARI AGENTI NA DS V RAKUVODSTVOTO!

36

бай Иван

преди 7 години

Госпоин Карадайъ .Първо не ви искаме подкрепата за президентските избори.Второ,спрете да ограбвате турчеещите се отрудени българи и да ги заблуждавате ,че работите за тях.Трето ,когато сложиш портрета на Васил Левски или на Христо Ботев в кабинета си,тогава мога да приема,че работиш за България и всички български граждани.Тия революционери са се борили срещу една несправедливост и трябва да се почитат и от вашата партия ...

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42DURTIYA IVAN da mi hvane za ta...cite,te oshte neznayat kolko ruskini rodiha milioni turcheta bqha zachenati v kurortite i Istanbul

34

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха к'ви етноси, к'ви пет лева? В турция има само турци, кой по воля, кой по неволя. Тези лакърдии за приобщаване ги разпъвай на косовските сърби...Вие не искате да живеете в България. Вие искате България да е част от турция. Обаче КТБ(*** Тате Баница), Дядо Иван ви гледа от Крим и ви диша във врата, затова сте потни и злобни.

33

Значи,значи

преди 7 години

този етноси са напълно приети там, достатъчно е да си включиш телевизор а и да изгледаш някое филмче и ще се убедиш.Затова нямат етнически партии, защото има кой да им защитава интересите.Когато интегрираш човек а, той няма да краде и да изнасилва, но отритнеш ли го- това са резултатите.

32

значи

преди 7 години

До 35римляните понеже не са приети от мен дерибействат по селата(значи ако аз не те приемам ти за отмъщение ще из.насилиш някоя баба???) ??? я посочи къде в америка например има не.гърска партия или на испанскоговорящите такива ?? при положение , че и там тези етноси не ги приемат на 100 % на никой не му хрумва да направи подобни партии.тези етноси сами се делят без желание да се интегрират!!

31

Анонимен

преди 7 години

Русофилка е пра-баба ти, когато е чакала освождението

30

До а бе

преди 7 години

Много големи умници сте отритвате Ромите и Турците и после пищите, че се делят?Такива "българи ",като теб са срам за България.

29

Турчин

преди 7 години

Не, Карадайъ, вие сте гарант за кражби, измами и смучене на кръвта на турците и всичките други етноси.

28

Анонимен

преди 7 години

турците дори себе си не обичат, камо ли някой да обича тях. Бил съм свидетел как турчин иска да отскубне информация от друг турчин, как да стигне до определена държава, когато турчинът с чуждо поданство пред мен и в отсъствие на другия турчин се разгневи на мазната им подлост. Никой не е доволен от подлостта им, дори самите те, но при турците подлостта си е ген, който те са посяли като отровен плевел първо на Балканите и след това в цяла Европа. Това мога да кажа за "честността" на турците.

27

а бе

преди 7 години

До 28ти не си Българин а *** !! идеите на Левски са за хора а не за такива работещи срещу останалите . а това какво искаш ти няма значение , важното е какво искат турците и *** и как те искат да живеят !! явно си извън България и не знаеш , че турците си направиха етническа партия(каквато няма цивилизованият свят) а римляните така са се развихрили по селата както не е било и през турско

26

е точно за това

преди 7 години

До Анонимен 27става дума !! значи ти питаш не защо русия и америка избива гражданите в арабски страни а защо избива мюсулмани ??? там е проблема , че мюслитата гледате винаги откъм религиозна гледна точка (има и немюсулмани в арабските страни) без да използвате главата си !!