23

r

преди 8 години

taka triava ,ima6 5 prasta na raka svie6 li gi stava umuruk ,francia sa opraviat a nie koga samo si pi6em i tfa e

22

Смях

преди 8 години

До АзКомунизма не видяхме какво създаде...... Но видяхме какво създадоха Билденбергския клуб.>>>>>Терористи камикадзета готови да трепят за шекели и зелена тоалетна хартия......масова безработица и ФАЛИТИ на ПРАВОСЛАВНИТЕ държави за сметка на ХИПЕРзадлъжнелите Англосаксонски държави !!!!!!! ДА ЖИВЕЕ ШИОНИЗМА И ВСИЧКИ МАГАРЕТА НА ХРАНИЛКА !!!!!

21

DeDe

преди 8 години

Французите имат 35 часова седмица ,20 ПЪТИ по голяма заплата ,повече официални празници от нас и стачкуват.А ние сме доволни и не стачкуваме,профсъюзите се борят успешно против работниците и да живей ,живей ,труда помните ли тази песен с която ни зомбираха .

20

ODESSA

преди 8 години

Да бе. ***. Сто по сто си бил непредвиден от майка си и баща си преди 15 години.

19

Анонимен

преди 8 години

там където има капитализъм се поражда мизерия - Венецуела преди чавес и мадуро е типичен пример.

18

Анонимен

преди 8 години

там където има комунизъм се поражда и мизерия Венецуела на Мадуро е отличен пример

17

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се работи. Тези 2 милиона търтеи - бежанци кой ще ги изхранва. Да не би в България да сме ги искали. Искат ги толерантните французи, германци и т.н. В такъв случай да работят по-яко, за да има за брадатите майки с деца. Освен това е необходимо да помислят и за сексуалната им удовлетвореност. Те хорицата така са зажаднели и загорели...

16

Анонимен

преди 8 години

До Смях БЕЗ ПЕЧАЛБА няма и работни места А САМО РОБСКО хълмене в колхоза

15

Смях

преди 8 години

Комунизма създава работни МЕСТА......Капитализма ОТНЕМА РАБОТНИ МЕСТА за аметка на печалбата !!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

комунизъм поражда мизерия

13

Анонимен

преди 8 години

От писаната история на човечеството до сега НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКОВА ДРАСТИЧНО и продължаващо да се задълбочава неравенство!

12

Анонимен

преди 8 години

Разпадането и съсипването на ЕС върви с пълна пара.

11

до 17

преди 8 години

За да има богати трябва да има бедни. Тези неща преди се приравняваха от време на време с революция. Само че последните 100 г. с тези оръжия където може да си ги позволи само правителството нещата излязоха от контрол.

10

Анонимен

преди 8 години

До МомоТова което си написал е пълна боза, личи си, че никога не си излизал на запад.

9

Анонимен

преди 8 години

И извънредно работят, и не им плащат, и отпуската не им е 30 дни. Нали намалиха часовете работа, за да не закриват работни места, но решиха и да не вдигат заплатите. И работещите приеха компромиса. А сега теслица в полза на работодателя. Общо взето в целия свят тече негативен процес по отношение на работещите и орязване на всички придобивки. Супер богатства и супер бедност, че и се задълбочават! Ако можеха, богатите щяха да пратят на оня свят поне две трети от човечеството като излишни!

8

Момо

преди 8 години

Леко са ви неверни данните.Отпуската е 25 дни по закон. Може да има и бонус дни, но според работата и часовете, които са изработени.За заплата е също толкова вярно, колкото и че в България средната заплата е около 900лв. Проблемът е, че аз почти не познавам такива хора, освен 1-2.Не забравяйте, че данък общ доход във Франция се плаща веднъж годишно от работника. Т.е. От тия 48 000, които сте написали махнете около 20%.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонименизточниците с изказвания за разпада на ЕС са Ройтерс и Дойче Веле - и тези медии ли твърдят, че са открили тайната на стидеия ядрения синтез?

6

Анонимен

преди 8 години

Ми като има такава голяма безработица, демек толкова много желаещи да работят, да се откриват работни места, производства, да се правят продукти/услуги. А не да мъдруват как да набутат повече хора в съществуващата икономика. Прогрес е нужен, и растеж.

5

Анонимен

преди 8 години

стачкуват и се бунтуват, защото са горди хора и не позволяват някой да си парви експерименти със социални права, за които са проливали поколения наред кръвта си. И защото си нямат демагози като плев.ню, тик.воч и одисей, които да им обясняват колко хубав им е живота, докато всъщност мизеруват:). Такива като последните трима ще ги обе.сят на секундата там:)

4

Антисоросоид®

преди 8 години

До Анонимен 3,, ех да имахме и ние такава левица,да защитава трудещите се,ама не, у нас всички партии защитават работодателя щото в него са парите''Само да напомня, че президентът ,,социалист'' Оланд е сред инициаторите на трудовата реформа във Франция.