105

SS

преди 8 години

Интересно какви ли са настроенията в Япония относно Америка, дали са доволни от техните два подаръка.Българи, Арменци , Кюрди едва ли някога ще заобичат Турция , така както Япония обича Америка.

104

Анонимен

преди 8 години

А и те са в правосъдната система и органите за сигурност...Така е било и преди - самозалъгване, властта е наша, мачкай народа. После бързо изтрезняване. 1917 г. руският цар е разполагал с 6 милионна армия, милион и половина дворяни, попове, помешчици, администрация и пр. Е, помогнаха ли му? Болшевиките са били 30-35 хиляди. Същото и на 9 септември - едва когато в София влизат партизаните, проф. Богдан Филов се сеща да бяга - и познайте къде? В турското посолство/ както днес Местан/.

103

До 274

преди 8 години

А за Народния съд изобщо забрави...Грешка! Готви се за. В България през 20 век е имало 3 държавни и един Народен съд - след националните катастрофи неизбежно народът е искал сметка от върхушката. Така ще е и сега. Или сматаш че ще им издигаме паметници и мавзолеи? И Путин не може Ви спаси!

102

Анонимен

преди 8 години

Томас Мор, лорд-канцлер на кралство Англия, основополжник на комунизма . Според него, основна причина за всички пороци и беди това е частнвата собственост и обословените от нея противоречия на интересите на личността и обществото, между богатите и бедните, между разкоша и нищетата. Частната собственост и парите пораждат престъпления, котио не може да се спрат с никакви закони и санкции.

101

да

преди 8 години

лакеите на Запада по сайтовете треперят от страх само като чуят за Русия

100

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен270...ако..ако--само предположения--ФАКТ е че това е военно престъпление и чист геноцид от страна на САЩ.Няма нужда от догатки-историята го казва...

99

До USA

преди 8 години

да му даде Американско образование в лошата Америка...не е точно, Корнелия ще пръсне куп пари а синът и ще научи основно "държавата е лош стопанин" и пр. клишета. Тя, както повечето ***-интелигенти парвенюта, има мечта - АМЕРИКА! Не случайно първо е в СДС, но когата там свършва далаверата минава в БСП-то, по-сигурно. Да, днес има аванта там,стига да лъжеш старите хора че си социалист, но утре? РБ е в национална катастрофа, а след нея идва нов Народен съд.

98

Анонимен

преди 8 години

Ако *** имаха атомна бомба през 45г най вероятно сега във Берлин или някой друг европейски град и сега нямаше да ставаше за живеене

97

Анонимен

преди 8 години

Хирошима и Нагазаки са избрани за бомбардиране по една проста причина - заради дървените постройки. Тоест да са големи пораженията от пожарите след взрива. Затова единствената сграда от стоманобетоне останала, както се вижда на снимката. Важни военни обекти в Хирошима не е имало. Целта е типично по американски - терор, основно да уплашат руснаците. Резултатът е обратен - Сталин възлага на Берия разработка на атомно оръжие и 1949 г. то е готово. Не случайно Сталин и Берия са толкова мразени.

96

Членска карта №7

преди 8 години

тук да не ти е евангелистки клуб по кратка история на Света! Прочети някоя книга, отговори си сам!

95

Членска карта №7

преди 8 години

като пример към долния ми пост мога да посоча Китай! Днешен Китай няма нищо общо с този от преди 4 000 години. Управляван е от чужденци през голям част от историята, дори от комунисти(за ваш ужас), но марката Китай е една от дълготрайните, да не река вечните... Същото е и с Русия, там е важна идеята и отворения код!

94

Членска карта №7

преди 8 години

до 261Вечни държави няма! Историята е го е показала. И в книгите пише, че свято място пусто не бывает! Аз не бих се притеснявал за бъдещето на Русия. На тази територия винаги ще има силна държава! И дали ще е Русия, дали ще е Златната орда, винаги ще е в контрапункт на Европа. За мен е важно, че там днес са православни, говорят близък до моя език и така ще остане!

93

Членска карта №7

преди 8 години

до 262Странно!??Едно време ни препоръчваха да прочетем нещо...

92

Анонимен

преди 8 години

Това беше отмъщението на американците за Пърл Харбър. Който не е гледал филма да го види , как жапанките камикадзета нападнаха американската военна база в Пърл Харбър.Терористи камекадзета са японски модел.

91

Членска карта №7

преди 8 години

до 259Ще отговарят, когато загубят война!!! Или когато успеете да пробутате някой комбайнер, като Горбачов с главен съветник глуповатата селска тетка, жена му! До тогава си налагайте парцалите, щото ще боли много!

90

Членска карта №7

преди 8 години

До USAЕ, ко пък, като е толкова лошо, не ходете там!? Шорош и останалите отворени имат целия останал Свят! Що е тази драма и мерак да им направите нещо хубаво!???

89

USA

преди 8 години

ако беше много хубаво другарката Корнелия Нинова щеше да изучи синчето си в Москва а не да му даде Американско образование в лошата Америка

88

Членска карта №7

преди 8 години

до 254Малки им са орехчетата за Москва!Стигнаха им само за Дрезден! Един ден и за него ще отговарят, нищо не е забравено, само им се пише на шавливите ***!

87

Анонимен

преди 8 години

40% инфлация в москва след целенасочена икономиеска атака на целия "цивилизован" свят... В България наремето без атака инфлацията в рамките на 2 месеца стигна 2000%. Кой ли ни е атакувал тогава? Май същия "цивилизован' свят беше, а? ;))) Малки глупави лекенца. Не знаят какво говорят. Да им даде господ да научат. или по - скоро да не им дава. Много боли научаването...

86

Членска карта №7

преди 8 години

до 250Сам дурак!- както е казал благочестивият отец Фьодор!