51

до Спомени

преди 8 години

Май нямаш добри "спомени" от часовете по български език!? )))))Да, сбъркаш веднъж е нормално - всеки прави грешки "трамбовайки" клавиатурата - но, два пъти повторена една и съща грешка говори за системност!Арменци, а не "ярменци"

50

Анонимен

преди 8 години

Каво се чудят всички?! Всички участници в хранителната верига: лъвовете с хотелите,казина и ***, хиените -дилъри , бакшиши измамници и разбира се чакалите в лицето на *** кой с секири , кой с ножове , лопати, всеки яде изпуснатото от по големия. Сезона на миграцията почва...

49

Анонимен

преди 8 години

Чета коментарите и се убеждавам колко негативен и черноглед е българина (като цяло)! Усмихнете се, радвайте се на живота! Ако Сл. Бряг е целия е бетон, то какво да кажем свидните за Софийските квартали - хем в бетон, хем кой заградил тераска, кой санирал, кой не, един в жълто, друг в пембяно! :)

48

МРАВКА

преди 8 години

ОТ 10 ДНИ СЪМ В ЬОСДЕРЕ ТУРЦИЯ.ЗА 15 НОЩУВКИ ОЛ ИНКЛУЗИВ В4 ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ ,НАДЕЖНО ОХРАНЯВАН НА БРЕГА НА МОРЕТО С ПАРКИНГ ПЛАТИХ 800 ЛВ.ОТ 7Ч. ДО 24Ч. КАЧЕСТВЕНА ХРАНА И ПИЕНЕ КОИ КОЛКОТО ОБИЧА.НЯМА ЗА КАКВО ДА ПОХАРЧИШ И ЕДНА ЛИРА.ТАКА ПОЧИВАМ ОТ 10Г. И НИКОГА НЕ БИХ ОТИШЪЛ НА НАШЕТО КАФЯВО МОРЕ ДА МЕ РЕКЕТИРАТ ЗА ПАРКИНГ,ЧАДЪР И ШЕЗЛОНГ.САМО С ПАРИТЕ ЗА ТЕЗИ"ЕКСТРИ" ЗА ДЕН ТУК МИ СТРУВА ВСИЧКО.

47

Krom

преди 8 години

Екстра браво, ако пиян на казма немец не ти се издрайфа на краката или пиян ингилизин с ракета в г-ъ-з-а не ти се стовари на главата, то ром с брадва ще ти се метне откъм храстите. Мечтания курорт. Ами, от години се борим да го направим евтин бардак за изтрещели ингилизи, сега какво се жалваме? Ама няма персонал? Ами какво предлагате като плащане за да не бяга качествени персонал по круизните кораби? Нищо? Капиш? Сори български работодателю. Нещо не е вярно в сметките ти.

46

Анонимен

преди 8 години

Интересен парадокс - докато чужденците харесват курортите ни, ние единствено ги плюем! :)Ех, Българино!....

45

Анонимен

преди 8 години

В тая *** на Сънито , само руснаци могат да почиват.За тех --това е Рая на земята!

44

Анонимен

преди 8 години

Слънчев бряг, никога не е мислен да бъде бетонен мега курорт, но за съжаление алчността и простотията си казват дума и черноморието ни е натърпимо бунище, некачествен сървиз, отвратителна храна.

43

Анонимен

преди 8 години

Добре че по навик не са лепнали една снимка от Анталия тия руснаци.

42

Муто

преди 8 години

По взвод китайски командоси на всеки от големите курорти и работата ще заспи. Наемането им ще ни излезе по-евтино от заплати за родни хрантутници.

41

Анонимен

преди 8 години

Така е когато руснаци пишат новини.

40

мдааа

преди 8 години

Местните гларуси са големи печалбари и ***,само гледат как да те метнат и прецакат,та такова е нашето море......селяния до шия.

39

Алекс

преди 8 години

Защо се оплакват сега, то тази *** е от 16 години , продават сутиени, *** , анцузи и всевъзможни тъпотий , пълно с *** , липса на персонал , и т.н. Евтин алкохол , липса на контрол , и ето пълна картина на Слънчев бряг. Сега какво следва - фалит , и бутане на тези смешни архитектурно строителни порнографий. Никога повече там.

38

kolevrad

преди 8 години

Завземат ни лека полека. Плъзнали са навсякъде.

37

да

преди 8 години

не разбрахме едно нещо ромите, които са опънали сериите ли са виновни или местната власт, която от лакомия е обърнала курорта в битак историята истината е, че тия ще си продават брадвите, тенджерите и ***, където им се разреши

36

customer

преди 8 години

The customers social network

35

акуд

преди 8 години

малцинствата ще прецакат Българския туризъм. гарантирано. тяхните номера са ясни . измами и укриване на приходи

34

Случайно минаващ

преди 8 години

Простотия до шия е казал народът. И статията и коментариите към нея. Изтрещяли, изпростяли са всички. Всеки драска по нещо без всякаква мисъл и съдържание. Всеки пишещ се мисли за оригинален. Всеки акъл дава, всеки е разбирач във всяка област. Лошо, много лошо!

33

:D

преди 8 години

Аха, сега се видя как Днес бг си озаглавяват статиите. Този, който качва статиите чете първите два реда и измисля заглавие. Писалия статията е сбъркал думата сергии със секири. И хоп - сбъркано заглавие.

32

Мишо

преди 8 години

До oпетковКак да сложат снимка на Слънчевбряг като никога не са били там. Как да знаят за какво пишат като материала е платен и трябва да се появи сега ама веднага. Смях.