10

Анонимен

преди 7 години

С червените ботушки потропва дядо Мрац полицаи веселушки светят като крушки.

9

до 13

преди 7 години

Тези хорa хрaнят преди всичко себе си и семействaтa си. 38 чaсa рaб. седмицa, без временни договори и без изпитaтелен срок? Aко вие бяхте рaботодaтел, дaли щяхте дa сте съглaaен? A и смятaте ли, че е редно?

8

Филип Тотю

преди 7 години

Спорим с един другар БГ като е член на ЕС редно ли е футболен мач да почва с реклама на семки или трябва нещо по така, европейско. Според другаря с Бентли трябвало, ама аз не знам ЕС да е създал нещо, дето да може да се рекламира, така че мисля, че семките са си ОК.

7

Бачо Иван

преди 7 години

В Белгия се работи 38 часа. 120 часа годишно е разрешено извънареден труд, който се облага с по малко данък. Но надминеш ли лимита плащаш по висок данък от нормалното. Плащат се 1.5 пъти повече на час за извънареден труд. И работодателят не гп оспорва. Отпуската работника избира кога да си я вземе и никой не го оспорва. Така се работи в един от големите им заводи.

6

Анонимен

преди 7 години

EC se razpada pred ochite vi gospoda i dami ako UK izleze ot EC nai dobre si prigotvete bagajcheto dase pribirate v BG zashtoto kato zapochna bezredicite moje i dane uspeete a shte ima i prirodni kataklizmi vaznikvashti ei taka ot ''nishtoto'' i togava shte sajalqvate estestveno reshenieto si e vashe kakto se kazva vasha volq dragi Balgari :)

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Доста е пресилено да се твърди, че работещите в Белгия са само "бели". Бачкаторите са доста нюансирани цветове - широка палитра

4

Байрактаров

преди 7 години

До Анонимен 6Нашите профсъюзи могат да се намерят само на масата с правителството - наричана още Тристранка. Нито една инициатива, нито една кауза. В Белгия нещата стоят по различен начин, който често отива в другата крайност

3

Анонимен

преди 7 години

Щом си бял европеец трябва да бачкаш от сутрин до вечер поне 6 дни в седмицата, за да може "бежанците" и политиците да има какво да папкат.Колко просто и логично.

2

Очевидно

преди 7 години

Белгийчетата трябва да свикват с мисълта,че ще се наложи да работят двойно-и заради безбройните тар.ам.буки с които се напълниха поради глупост!Тая напаст бо.мба слага-работа не хваща!

1

Анонимен

преди 7 години

Xи-хи-хи почва се, той май отдавна потестират ама нейсе. Hе виждам за какво протестират тъй или иначе бежaнците трябва да яда,т нека вземат пример от нас и да не потестират, ами да се хващат за работа.