87

ЦСКА

преди 8 години

Поздравявам Ви !!! Тук блокирате само нецензурни думи ,докато БЛИЦ направо не допускат коментари против ,,Геренбахче,, с.Подуене ...То и затова сме на 123 място по свобода на печата...

86

ЦСКА

преди 8 години

До Един от многотоСлед Васил Левски, а не ,,Левски,,...

85

На Буров чичата

преди 8 години

Не съм доволен !!! Да не покани никой от СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ френски отбор,, Рен,, ,нито от ,,Енерги ,,Котбус !!! А там играха титаните Гонзо и Пелето !!!

84

ЦСКА

преди 8 години

До KokoСеляни !!! Щото па вие у с. Подуене сите сте аристократи !!! Заедно с аристократът от Столипиново...

83

Koko

преди 8 години

Преди няколко месеца видяхме ,че не е трудно да се съберат толкова *** селяни ,когато оня *** имаше чалга концерт. Снощи се повтори това, бедни душици... да си се радват,добре е че мина тая простотия, та да млъкнат малко селяците.

82

Анонимен

преди 8 години

извиняваите гонзо игра ли

81

Анонимен

преди 8 години

Да се гордееш с успеха на някой друге странно явление в духовния живот на човека.Но ако така ви харесва-дерзайте

80

tih velikan 681

преди 8 години

Tova shte se pomni...unikalno subitie i emociya...Bravo!

79

stef

преди 8 години

Прав е Ицо , че това събитие е и за нас, да заредим отново макар и с нотка тъга адреналина, да се съберем заедно и да се почувстваме горди, дори само за няколко часа. Евала и на такива професионалисти като Малдини, които направиха всичко възможно да дойдат в последния момент макар и затрудненията, за да уважат Стоичков.

78

Анонимен

преди 8 години

Кюрда дали е настинал в този дъжд?

77

Анонимен

преди 8 години

Ей кюрд върни ми парите! Аз освен Малдини не видях друга звезда на мача.

76

Turkish Power

преди 8 години

..Zabravi da pokani bay Dobri....Pazi boje, slyapo progledaha !

75

Анонимен

преди 8 години

Само едно ми е интересно, Хорхе Кампус висок 1.60 и е бил национален вратар ??? Вярно че футбола беше доста по-различен, ама....Ако не беше скапано времето може би щяха да направят доста по-интересен мач.Най-зле бяха водещите по BTV.

74

Анонимен

преди 8 години

Вратарят повали нападател с прийом от класическата борба(щото Камата вече се изнервяше, че не може да вкара гол, пък и падна като чувал с картофи в нападение) за да отсъдят дузпа и да направи густо на душата на Камата. След мача Малдини си направи словесна гаргара, че Ицето за първи път го побеждава. Иначе Краси Балъков си показа още един път вродения футболен интелект.

73

Бай Иван

преди 8 години

Хората които не са гледали на живо САЩ '94, нямат място да коментират тук. Казах го и вчера. Тези моменти на живо са УНИКАЛНИ и всеки един човек от този отбор заслужава уважение независимо сега какъв е. Успехите му с Барселона също ни правиха горди ( най вече като седна на трибуната при кралицата и вдигна купата на ШЛ). Пожелавам на всеки един роден след 1990г. да види подобно нещо и ще ме разбере чак тогава.

72

Анонимен

преди 8 години

Доктор Хонорис кауза,Юнеско,Президент или както е тръгнало-Финансов министър.Да живей....

71

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Защо коментаторите не казаха нито една дума за зетят на Стоичков. Той беше там, на официалната трибуна до дъщеря му - Мика. Беше облечен в турскосиньо сако ... Да, за турчина говоря ! Зетят на Стоичков е турчин. При това не от онези белите и европейски изглеждащи турци, а доста "***" приличащ по-скоро на ром.На такива "българи" се кланяте ! Такива, които дори собствените си деца не са възпитали в родолюбие.Известен бил .. Да, с простотията си !А, приятелят му Марадона не дойде ... Факт !

70

Анонимен

преди 8 години

Ел булгаро долетя от Маями,обра бая парици от сънародниците си,които очакваха да гледат Марадона,Меси,а видяха Сираков,Карембьо и Хаджи....Иначе гледката на моменти бе трогателна.Виртуозното изпълнение на Токмакчиев събуди духовете на избити жирафи,лъвове и прочие животинки които се вселиха в кученцето носено на ръце от Пената и дъщеричките на Гения на футболния терен.Честито Христо.Да си жив и здрав!

69

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Парад на простотията в Тикволандия !Един доста *** човек като Стоичков беше събрал 40 000 *** в проливния дъжд.Същите тези 40 000 не биха илезли дори в слънчево време да потърсят правата си, но снощи киснаха, за да уважат една противоречива личност.Да си известен по света съвсем не означава да си за пример.За пример беше да кажем Марко ван Бастен. Брилянтен играч, но и много културен като човек.У нас такъв беше Гунди.Стоичков беше, е и ще си остане *** !Никой голям не го уважи.

68

Чендов

преди 8 години

Плаках когато засвириха гайдите и когато отдадоха почит на Трифон.