51

Анонимен

преди 8 години

И да ривът, и да не ривът, укропитеците няма да върнат Крим.

50

OFF

преди 8 години

Приятно коментиране на собствените ти мнения "шопе".

49

Анонимен

преди 8 години

ТоварисЧи утре Финландия като Ви изплющи на хокей, пак ли ше ривете?)

48

i'm

преди 8 години

От всичко , най-важното е да не се провежда в България! Много се надявам да не ни го преотстъпят деликатно, а нашите шамандури да налапат въдицата.

47

Анонимен

преди 8 години

Copocoидните питекантропи ще се изприщят от злоба.

46

Анонимен

преди 8 години

До ШопЕстествено, че ще се радвам на Одеското барбекю.путинските *** се беха зели много насериозно и местните ги поставиха на място.Леко да не спукаш некой капиляр от злоба и напъване.

45

G

преди 8 години

На тази песен много й станаха много греховете, но двойният стандарт е нормална западна практика. Същинска "евровизия".

44

статистика

преди 8 години

До До 50 Руските зрители дадоха 12 точки за Украйна, а украинските 12 за Русия. Изводите си ги направете сами!

43

Анонимен

преди 8 години

Чеъейки коментарите за пореден път се убеждавам, че путинистите са изключително слабо развити елементи

42

Анонимен

преди 8 години

Жалките copopoидни пapцaли оквичаха цялото интернет пространство, че Русия не била дала нито един глас за България на Евровизия.

41

Шоп

преди 8 години

Естествено, че ще се радвам на Одеското барбекю.путинските *** се беха зели много насериозно и местните ги поставиха на място.

40

СЕМ

преди 8 години

Песента на Украйна беше една от най-смешните и безлични и като мелодия, и като изпълнение. В моя си предварителна класация я бях поставил на предпоследно място и направо онемях като видях да става първа. Според мен беше извършена някаква гигантска манипулация. Не казвам непременно фалшификация, макар че и това може да го има, но в голяма степен пропаганда, политическо лансиране и реверанс към Украйна заради Крим.

39

Анонимен

преди 8 години

До ШопМежду другото, радвам се, че руските идьоти не са гласували за Поли Генова.Гроздето е кисело, а...

38

Шоп

преди 8 години

Естествено, путинските холуи са се юрнали в Интернет да обясняват как са ходили десет пъти на концерт.Между другото, радвам се, че руските идьоти не са гласували за Поли Генова.Аз също не гласувах за техния гей.

37

Анонимен

преди 8 години

До До 50А защо само 4 точки ни даде Германия и ни е сложила на последно място, докато на Русия е дала най много точки? Русия ли им спира бежанците?

36

Анонимен

преди 8 години

Я, как се огорчили жалките евроатланци, че Русия не била гласувала за България! Бедната и гладуваща Русия не била дала нито една точка на проспериаща евроатлантическа българи? Я си помислета малко защо - а? Не че беше лиша песента ни, почти всички са дали добра оценка само Русия - 0 точки. Така е, подлеците и пoдлoгитe никой не ги обича.

35

Анонимен

преди 8 години

Доста *** има тук - в един от коментарите се споменава, че нормален човек не би гласувал за нас, мъка ми стана, боже какви твари са се наплодили по таз земя...

34

До 50

преди 8 години

Германия даде на България 4 точки, Русия обаче нито една, за сметка на това руския телезрител даде на украйнската песен 10 точки, въпреки агресивната кампания в Русия срещу улрайнската песен, това са фактите, явно и в Русия песента на Джамала се е харесала въпреки Путин

33

Анонимен

преди 8 години

Ти, дето даваш пример с германците - прочети статията за Евровизия и българската песен написана от руснак. Аз от нея разбрах, че май руснаците са от малкото дето и половин глас не са ни дали - казвам, глас не точка. Интересна е цялата! Човека си посипва главата с пепел!!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Виждам, че *** са се подразнили, та си повярвали, че Евровизията е нагласена. Ами нека ви светна - песента не е само думи и музика. Истинската песен предизвиква емоция и има послание. Ако е написана и от лично преживяване носи още по-силна енергия.Знам, че за вас единствената енергия е злобата, така че не очаквам да разберете. Когато и вас ви утрепят, само защото сте някакви си по произход, ще разберете.