45

пародия

преди 8 години

"Армията с недостиг от 5000 щика. Вдигат заплатите"ХАХАХАХАХАХААХАХАААААААА..............

44

Анонимен

преди 8 години

За да се увеличат заплатите в армията трябва първо да се извърши реорганизация и редукция. Да се проведе изпит по физическа и специална подготовка в присъствието на цивилни специалисти. Да се съкратят нищоправещите офицери и сержанти , както и неиздържалите изпитите военнослужещи. Тогава пари ще се намерят и без да се отпускат нови.

43

Панахида

преди 8 години

"Непривлекателността на военната служба е свързана с ниските възнаграждения"Moляяяя??!?!И аз искам да ми дават по 1000 лв заплата, за да работя от време на време! С нарядите стават още повече, а ако ги изпратят по ТЯХНО желание на гурбет (мисия) парите стават огромни! Работните дни в годината ако им сметнем, са им не повече от 6 месеца. На мен не ми дават толкова пари, дето цял живот сам се уча и сам си плащам семестриалните такси! А те влизат след 12-ти клас.

42

Анонимен

преди 8 години

ЗА ОСТАВКА СТЕ.ПЪРВО СТОЯХТЕ И ГЛЕДАХТЕ КОЛКО КЪДЪРНИ ОФИЦЕРИ СЕРЖАНТИ И ВОЙНИЦИ НАПУСНАХА СЕГА СЕ СЕТИХТЕ ЗА АРМИЯТА.ПОСЛЕ ЩЕ СЕ СЕТИТЕ ЗА ЗЛАТОТО ЗА ТЕЦОВЕТЕ ЗА ВОДАТА ЗА ПЕТРОЛА ЗА КОЦЕСИЯТА НА ЛЕТИЩЕТО ЗА ДЕМОГРАФСКАТА И ИСЛИЯМСКАТА КРИЗА И МН ДРУГИ ПРОДАЖНИ РАБОТ . А ВИНОВНИ ВСЕ НЯМА НЯМА И ДА ИМА ДА ВИ АКАМ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ДЕТО ИМАШ ПРАВА А УМИРАШ КАТО РОБ АКО СИ ЧЕСТЕН.А АКО СИ МЪРЗЕЛИВ ХИТЪР ЛЪЖЕШ УБИВАШ КРАДЕШ И ПРОДАВАШ НАРКОТИЦИ ЩЕ ЖИВЕШ КАТО ЦАР

41

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Аз не мога да разбера защо бедна държава без производство ще има платена армия. При висока младежка безработица, вместо да се шляят по кафетата или да правят гонки, младежите да ходят казарма, а държавата ще спести от заплати.Откъде ще дойдат парите за заплати на войниците? От заеми?Всичко е сбъркано заради това, че се правим на високоразвита европейска държава, а вече сме изпаднала африканска такава.

40

Анонимен

преди 8 години

До НаблюдателТрябва да проумеем едно нещо-за силна армия и полиция трябват пари,много пари- -- - - - Ами ... *** ги изкарай, вместо да наблюдаваш, пък после ако искаш ги дай за армия и полиция ..... ние пари за такива нямаме ! А и да ги имаме ... на такива няма да ги дадем !

39

Наблюдател

преди 8 години

Трябва да проумеем едно нещо-за силна армия и полиция трябват пари,много пари.Охраната е скъпо нещо навсякъде по света.Полицаите и военните трябва да са добре обезпечени технически и финансово,за да станат тези професии по-привлекателни.В същото време,законът трябва да предвижда много сурови наказания за корупция в силовите ведомства.Колкото и непопулярно да изглежда мнението ми,за много хора,това е пътят по който трябва да се развиват тези министерства.Знаете-с трици маймуни не се ловят.

38

чичо Гошо

преди 8 години

Не само в армията,при гвардейците също.При такъв президент,кой ще иска да служи?Българите не са прости и няма да воюват за чужди интереси против Русия.Същото важи и за децата ни които не искат да работят в България за да обогатяват "бизнесмените "на прехода.

37

Анонимен

преди 8 години

Не достигат маршируващи за Гергьовския парад...

36

Хааа, ха, ха, ха, ха

преди 8 години

До Един българинА какво работи генерала ?

35

Анонимен

преди 8 години

Пак питам :НА КОГО МУ Е НУЖНА ТАЗИ АРМИЯ СЛЕД КАТО НЕ СМЕ ДЪЖАВА ?

34

Гого

преди 8 години

Добре е да се вдигат заплатите на военните, НО да вземат да сеършат и малко работа. Само люпят семки и спат по време на "работа". Какви са тези привилегии и кои структури имат- като безплатна почивка,храна,транспорт, квартирни.... Не сключват бракове за да точат още от квартирните и т.н. но вие военните си знаете. Ами малко от малко свършете нещо не само лапаница. Въобще не можете да се сравнявате с полиция, освен че и такива заплати искате за никва работа.

33

Анонимен

преди 8 години

ЗА ГЕНАРАЛИ НЯМА ЛИ НЯКОЕ СВОБОДНО МЯСТО ИЛИ САМО ЗА ПУШЕЧНО МЕСТО ОСТАНАХА ?!

32

Анонимен

преди 8 години

Заминавайте за украйна и да се биете в редиците на ИДИЛ а русофоби. Ходом марш.

31

Анонимен

преди 8 години

Винаги ми е било чудно за какво ни е тази армия, освен за това лентяи да получават заплата за нищо !? Кому са нужни железата струващи милиони и милярди които копуваме като оръжия ? От кого се пазим ? Те душманите ни са тук у нас, а не извън страната ни ! Армията да е направила нещо по въпроса до сега ? Никога и нищо !

30

Хих

преди 8 години

Около 2004 г. бяха съкаратени ХИЛЯДИ нови, млади офицери, заради преструктуриране на армията. Като оставиха възрастните накива. Курсанти учили и служили 5(пет) години във военни училища в последствие офицери около година и СЪКРАЩЕНИЕ, чао довиждане !*** управници на всеки фронт в България. Да се знае просто :)

29

до 58

преди 8 години

Ти другарю ''грамотен'' гербаджийски *** си погледни коментара. Дума - запетая, дума - запетая. Прочете ли Винету или още го четеш !?

28

Хааа, ха, ха, ха, ха

преди 8 години

- Какво работиш бе ?- Военен съм !- И какво точно правиш ?- Ами лъскам пушката !

27

Анонимен

преди 8 години

И кво разбира Ненчев от войска да не е завършил военното училище или нещо. Армия изградена само от пехота не е никаква съвременна армия. Къде са му проектите за реформи, защо ли не можем да ги видим.

26

Анонимен

преди 8 години

А едно време дядовците ни са пазели ....и умирали за без пари....то сега и едн работа работят....