49

Анонимен

преди 8 години

От злобните ви коментари се вижда що за нация сме. Ако сте българи и милеете за българското, гласувайте за Поли, ако не, спрете с изказванията какъв и е тоалета. Ако ще и по *** да излезе, пак ще гласувам за нея, защото е българка. Успех Поли!

48

Анонимен

преди 8 години

мотиви*

47

Анонимен

преди 8 години

Ужасна песен. - Три думи на български в цялата песен.- Звучи като трап- Част от нея много прилича на друга песен, само дето не се сещам името- Никакви национални мотифи

46

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Голям кеф, Поли е наистина страхотен изпълнител, радвам се че представя България. Песента е с приятна мелодия и глуповат текст. Ако любовта е престъпление, то ние сме престъпници звучи като "ако баба ти беше мъжка щеше да ти е дядо". Но както и да е, на английски звучи яко.

45

sega

преди 8 години

Поли наистина изпя песента много добре и има много хубав и мелодичен глас, само не ми хареса тоалета й. Тя малко шик го дава с тази коса. Но тоалета не бе хубав, на мен не ми хареса. Някак си не го възприех.

44

Петър

преди 8 години

Покъртителен е този конкурс, боза след боза. Все пак дано го спечели нашето момичето.

43

Джиджи

преди 8 години

Браво! Браво! Браво на Поли! Гордеем се с нея! Хейтърите да се скрият в лошите си дупки и да си пуснат Преслава да се облукчат!

42

Отговор

преди 8 години

До ВъпросНаистина става въпрос за Австралия. Някаква особеност на регламента.

41

Въпрос

преди 8 години

Не следя конкурса, но като прочетох статията, гледах и клипчето. Наше лошо няма!И момичето хубаво(като повечето българки) и песента приятна!Въпрос към знаещите-наистина Австралия (за Евровизия?) ли са имали предвид встатията,или просто малко са удължили името на Австрия?

40

Анонимен

преди 8 години

Не я знак каква е Поли или не, обаче като и види прическата, падам от коня. С една дума - ***!

39

браво

преди 8 години

Браво на Поли -модерна ,очарователна , успех!

38

Анонимен

преди 8 години

Тук има хора, които са позор не само за България, но и за човешката раса. Хора, които се давят в собствената си лошотия и безполезност. Браво на Поли. Песен, която може да звучи навсякъде по музикални телевизии и радиа, със запомнящ се припев, съвременен аранжимент. А самата тя е много позитивно и същевременно прибрано момиче. Гордея се, че съм българин.

37

Анонимен

преди 8 години

ОТВРАТИТЕЛНА ГЪРЛА СРАМ ЗА НАЦИЯТА БЕЗДАРЕН ***

36

хейтър(нали така)

преди 8 години

Сорка ама тва парче звучи като 91 процента от най-комерсиалните ***,бляк. Първото й участие в европедеризия беше на много ама много по-високо ниво...не яжте макдоналдс!

35

haha

преди 8 години

До Анонимен Преслава щеше да се пържи. И като не знае английски. Нямаше да има място, където да и е удобно, на пресконференцията, след изпълненията. Щяха да и задават въпроси и тн. на Английски. Преслава щеше да отговаря, на Български. Всичко щеше да е супер, нали?

34

Вурст

преди 8 години

Поли, пусни си брада за финала и приза ще е в БГ!

33

Анонимен

преди 8 години

Единствената българка която може да спечели този конкурс това е Преслава,всичко друго са напразни напъни и куци песнички.Искате визия,искате глас,искате секс,Лъжа еее,ти чуваш ли спри се лъжа ееее

32

Анонимен

преди 8 години

Браво, Полинке! Успех и в събота! Не ми харесва песента, твърде обикновена е, но на фона на останалите бози от нашия полуфинал - нашето гардже си е най-хубаво. Тази година всички песни и изпълнители са толкова еднакво незапомнящи се, че не разбирах кога започва една песен и кога следващата, тъй като само слушах и от време на време хвърлях по едно око към телевизора. Предишни години поне имаше държави, които залагаха на автентична музика, а тази година всички заложиха на комерсиални поп-песнички

31

Модератор Dnes.bg

преди 8 години

Жалко, че това прекрасно и лъчезарно същество участва в този прогнил цирк на бездарието! А и тези чАфутски знамена развети навсякъде правят гадно впечатление.

30

Браво

преди 8 години

Браво на Поли, добра песен, още по-добре изпълнена с ПОДХОДЯЩА за случая и уникалната сцена дреха! Песента е проста, лесна, рефрена се набива в главата и има всички шансове да стане хит и да влезе в клубовете, НЕЗАВИСИМО, на кое място ще се класира Поли в конкурса. А конкуренцията определено е силна, лично аз се впечатлих от : Беларус (танц. с вълците), Австралия (номера на китайката), Ирландия и Грузия естесвено (як саунд ...). УСПЕХ Поли ...!