32

ПП

преди 8 години

Скоро имаше информация, че Хитлер е жив и е някъде в Южна Америка!!!

31

фгх

преди 8 години

Къде са мишките от БХК

30

акуд

преди 8 години

този десния е много изискан , дори е с оскубани вежди.....

29

БХК

преди 8 години

Предлагам тия четиримата да ги номинираме за мъже на годината.

28

Анонимен

преди 8 години

Тия хрантутници мога да ги определя с една дума: башибозук. Ало Бхк, защо не се самосезирате по случая, има пострадали български граждани!

27

БХК

преди 8 години

БХК какво спи,да обвини полицаите в нехуманно отношиние спрямо невинните роми.Баба Меркел и тя да се намеси.

26

Анонимен

преди 8 години

Не сме виновни бате, чиче. Защитавахме се от расис.тите и фашис.тите и малко ги посчупихме и набучихме тук там. Което ни прави борци срещу фашизма, антифаш.исти. А може да дадат някоя пара за това че претрапахме хитле.ристите, а?

25

Анонимен

преди 8 години

ТОВА СА ХРАНЕНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, КОЯТО СЕ ГРИЖИ СТАРАТЕЛНО ЗА ТЯХ.

24

някой

преди 8 години

Ама много са изпосталели бе!Всички от гетата имат един закръглен и охранен вид - да се чуди човек как оцеляват, без да работят.Еееех, докъде ни докараха - да завиждаме на ***, които са привилегировани във всяко отношение. Дори полицията ги пази, докато същата нехае за ограбваните, опозорени и убити самотни възрастни хора, най-вече по селата.Явно интеграцията е успешна, само че в обратна посока - не те към нас, а ние към техния бит.

23

az

преди 8 години

Да бутат всичко с багерите и точка.

22

Един от Северозапада

преди 8 години

Току що по Нова дадоха един незаконен "Магазин" на тоя Сурай, и жена му показа някаква хвърчаща бележка, написана на ръка.Някакъв кмет и я дал, и казал, -"Работи, няма кой да те закача с такава бележка!" ...Щведката така без да иска, каза, кой толерира и незаконните постройки, и незаконните магазини, а и арогантното поведение на тия, от къде идва. Едва ли са чували за касов апарат, а аз за 20 години съм сменил 4, защото все "не отговарят на новите изисквания", и само от Светия синод не ме провер

21

Даааа

преди 8 години

Тези са оформени джихадисти и отговорът може да бъде само един.....смърт или доживотен без замяна,както и бачкане по 16ч. на ден в някоя каменоломна с пранги на ръцете и краката

20

БРЕМЕНЕН

преди 8 години

ЕДИНИЯ МИ СЕ СТРУВА ЧЕ Е БРЕМЕНЕН

19

...

преди 8 години

Ако държавата иска,точно за 1 седмица ще оправи проблема с малцинствата. Даже си мисля,че е много. Дори може да го направи по демократичен начин, но без компромиси ;)

18

хммм

преди 8 години

Мисля че подобно нещо може да се получи само при управление и политика на общество което е пред разруха, мисля Европейски съюз и демокрацията.Те почти убили три момчета, но полицията стояла да ги пази цяла вечер пред незаконните им постройки. Недоволни сме от управлението и се събираме на протести да свалим власта, но полицията е заобградила целия парламент. Не ние притежаваме законите и управлението, а те нас! Еврейски ценности създадени за контрол на масите пред които започваме да сме безсилни

17

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен11Именно, колега, и аз това казвам!

16

Така ли е

преди 8 години

Тези на снимката горе без да се обясняват трябва да им забиеш по един куршум в главата щото винаги има за какво!!!!!!!

15

До 15

преди 8 години

Защото всички знаем как се избират кметовете на ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 8 години

На миещо средство!

13

Анонимен

преди 8 години

Къде бяха досега кметът, полицията, жандармерията, държавата?! Защо трябва да се чака да се стигне до убийство или опит за такова и тогава да се проверява кои постройки били незакони?! Защо за едни има закони, а за други не, защо едните имат само права, а другите само задължения?!