62

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗнаеш ли къде е жандармерията?Да пази ман гаалите.

61

бг

преди 8 години

Направо им се чудя на младежите, които искат да влязат в ромската махала. Те ум имат ли? Влязат ли в ромската махла, сетне живи няма да излязат оттам. В ромските махали лесно се влиза и много трудно се излиза, първо се минава през Пирогов на път към дома. По-добре не дразнете ромите, че ще си изпатите. Ромите здраво бият и са много задружни. Не са като нас българите индивидуалисти и страхливи.

60

до 101

преди 8 години

Какво ти е чудно работата е ясна прекараха ни за пореден път и ако предишните пъти се криеха вече не им пука и ни прекарват направо без да се крият.

59

Варна

преди 8 години

И във Варна е така. *** продават цигари на пазара както и в Добрич. От 10 години на едно и също място - точно диагонално срещу срибната борса. В мазето е пълно с цигари, а има и други депа. Всички знаят и си купуват там цигари. Там полиция не ходи. Има само пазачи на бариерата за пазара. В цялата ни Родина е така - командва се от мутри в униформи. А се сменят само цветовете в Народната Говорилня.

58

Анонимен

преди 8 години

Кажете ми къде мога да видя как ПОЛИЦИЯТА РАЗБИВА главите на протестиращи ?Забранено е да не гледат робите как действат надзирателите в КОНЦЛАГЕР БЪЛГАРИЯ

57

Анонимен

преди 8 години

Да изчистим България на 2 Юни 2 дни преди организираното от БТВ почистване !

56

Анонимен

преди 8 години

Ако не изринем завинаги политиците и техните любимци на помощи,има 2 варианта за нас.1 -СЪБИРАМЕ СИ БАГАЖА И СИ ТРЪГВАМЕ,2 БЪЛГАРИТЕ СЪС ЧАСТНА ЗЕМЯ ПРИЮТЯВАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ ВСИЧКИ КРАЙЩА НА България ограждаме я ,спираме да плащаме данъци и създаваме нова малка България с нова конституция.

55

Анонимен

преди 8 години

Полицията отвърна на нападенията и мина в настъпление. Няколко души от протестиращите са с окървавени глави.Народе !!!!

54

Анонимен

преди 8 години

Според очевидци се е стигнало и до удари с палки на протестиращи !Та кои каза ,че не сме роби и полицията служи на нас

53

Анонимен

преди 8 години

Време е за демократични,американски резервати за племето,нежелаещо да спазва европейските си задължения,както и трудови лагери за експлоатация на народните представители ограбващи страната ни.След 15 години ще сме малцинство стягащо масово куфари за бягство от примитивна територия гетото на ЕС.

52

до 75

преди 8 години

Виждам ,че все повече хора проглеждат и виждат на кого служи полицията

51

Анонимен

преди 8 години

А къде е тази жандармерия и полиция да защити българите от ромските набези по селата. Защо се намират само там където са заплашени ромите. В България ли се намираме или в .игания.

50

ники

преди 8 години

Спящия кмет сега се сети да маха не законните бараки.

49

старик

преди 8 години

Значи тях пазите от гнева на народа, а нас възрастните, децата , жилищата ни и т.н. не искате.! Много гадно. И после не се чудете защо рипаме против тая власт.

48

Ивелина

преди 8 години

Изглежда този сайт няма нищо общо с българската общност?!

47

399

преди 8 години

До до Някой по долуИ на правопис ни учат, само дето не уточняват за 50 или 100 мл ром става дума...

46

анонимен

преди 8 години

А къде спа кмета до сега,че не провери законни ли са магазините на тоя ц....нин.И как не се намери полиция и закон да защити бабите по селата от тия ц...ни?Такова нещо в КНДР не може да се случи.Там има железни закони и железни управници.Ако дойде момченцето Ким Чен Ур,ще гласувам за него.

45

До Въпрос

преди 8 години

Защота в чужбина живеят българските роми - хора с образование и професионални навици, и изповядващи източно-православната религия, а в Бг са останали така таречените турски циг...ни - хора без елементарно образование и без трудови навици изповядващи исляма.Разликата е Огромна!!!!!!!!

44

до Някой по долу

преди 8 години

В този вестник умишлено са се заменят БЪЛГАРСКИ ДУМИ с ,,***'' за да използвате чужди думи и така - лека ,полека не само ще се пише на шльокавица , а и ще се говори.

43

въпрос

преди 8 години

искам да попитам можещите да четат роемеи,защо в чужбина се представят за българи,а тук са джипсита?