65

Анонимен

преди 8 години

До Къци -...ИЗЯЖДА момичетата,...вероятно, личи, че е добре оформен, корпулентенма защо на фотото се вижда, че повечето момиченца реват.

64

Анонимен

преди 8 години

Към отряда спадат ли и гъзоблизачите русофили ?

63

Къци

преди 8 години

Да, а след като приключи с удоволствията кръвожадният диктатор, ИЗЯЖДА момичетата, дори без да ги готви... АМАН от плоски целенасочени материалчета.. Нивото Ви пада всеки ден...

62

Маринела

преди 8 години

Ха Ха ХА отдавна не се бях смяла така. ПО-глупава пропаганда от тази на Дейли Мейл не бях чела. Ама тази статия е за пред западните общества тама са свикнали да ги зомбират от малки, но при нас недейте така все още има хора живели през социализма при Тодор Живков знаем че това е партенка знаем какво беше преди знаем какво е и сега. Проститутките в България сумарно сигурно са повече от армията ни в момента. Ха Ха хА пускайте повече такива статии да се посмеем от сърце!

61

Анонимен

преди 8 години

Че то и у нас имаше такива практикиИ при ЩАЗИ също. Една от "агентките" на ЩАЗи беше заявила родолюбиво:"Аз се ....за Родината".

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен ДО ЕДНА ГОДИНА ЕС НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА ( меркел) Е ДИКТАТОР ЩОМ ТУРЦИТЕ ГИ ПУСКАТ В ЕС АНАДОЛА КЮРДИТЕ ЩЕ СЕ МЕСТЯТ В ЕС. МНОГО ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ СА ПРОТИВ ТУРЦИЯ ЕРДОГАН ЩЕ ГИ ПОТУРЧИ ГЕРМАНИЯ СА ПЪЛНИ С ТУРСКИ КВАРТАЛИ.А В БГ ТУРЦИТЕ ЩЕ СЕ ЖЕНЯТ ЗА БГ-ТУРКИНИ ЕТО ЧЕ И БГ СА ПОТУРЧЕНИ ЖЕНИТЕ У НАС СА БЕЗ ПЛАТНИ А В ТУРЦИЯ ЖЕНИТЕ СЕ КУПУВАТ МИСЛЯ ЧЕ ТОЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ВИ ДОСТАТЪНА НЕКА БГ ДА СЕ ДЪРЖАТ ЗА ПОЛИТЕ НА ЛЕЛЯ МЕРКЕЛ ДА НЕ Я ИСПУСНЕМ ИНАЧЕ НЯМА ПОМОЩ НЯМА ОТКЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ

59

Анонимен

преди 8 години

И този, както всеки диктатор, ще му мине времето! И ще увисне на някое дърво!

58

РОСИ

преди 8 години

До АнонименАМА ВИЕ НА ТОВА ВЯРВАТЕ ТОВА АКО БЕШЕ ИСТИНА ЩЕШЕ ДА ИМА ДОКУМЕНТАЛЕН КЪСОМЕТРАЖЕН ФИЛМ КАЧЕНИ НА ИНТЕРНЕТ СЪС ТЕЗИ МОМИЧЕТЕ КОИТО ИЗБЯГАХА.ТЕЗИ ОТ ЮЖНА КОРЕЯ ЩЯХА ДА ГО ДОКАЖАТ НА СВЕТА. ЧЕ Е ИСТИНА .ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ЮЖНА КОРЕЯ НЯМАШЕ ДА ИСПУСНЕ. СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ЩУРОТИИ.И ДА ПРОМИВАТЕ МОЗЪЦИТЕ НА БАЙ *** ЧЕ ТОЙ ВЯРВА НА ВСИЧКИ ЩУРОТИИ КОИТО ГИ ПИШАТ БГ ЖУРНАЛИСТИ

57

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега...нашите русофилчета, православни християни..алавяни...да се изкажат...че това е западна пропаганда...и че в с.корея всъщнист цари демокрация...и хората живеят все едно са в рая.

56

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТо на запад изобщо няма компаньонки на бизнес купоните и конгресите или пък в Латинска Америка,Япония,Русия, а за африканските държави да не говорим----------То на запад има ама доброволни компаньонки, докато в КНДР са насила компаньонки и малолетни.Чат ли си или да обяснявам още ?И да те питам имаш ли дъщеря ?

55

муспи

преди 8 години

До Анонимен - 72, за да напусне България трябва да избие евреите които са я яхнали. Колкото българският народ е влизал в ЕС толкова и има право да излезе, - ние сме колония и само въстание е изхода.

54

муспи

преди 8 години

Сега да сравним харема на Боко и Ко. за да видим къде са по прети. Освен това на Другаря Ким са все по на 1.50 за да са по ниски от него, генералите му са все по ниски, а при Кинг Боко се ценят и баскетболистки. Също така много от Боковите след прослужени години си отварят ресторанти или бюти салони, докато Кимовите ги женят за номенклатурата, и то за тези другари които при работа сръчно са избягвали.

53

Анонимен

преди 8 години

То на запад изобщо няма компаньонки на бизнес купоните и конгресите или пък в Латинска Америка,Япония,Русия, а за африканските държави да не говорим-там консумацията е до кокал.Всички властимащи са еб-ливи коп-елета.Северна Корея е просто друга форма на лудост.

52

Анонимен

преди 8 години

2 водещи новини за Северна Корея.ние щото цъфнахме, тях ще мислим...

51

Анонимен

преди 8 години

То и у нас го имаше. Комсомолски активистки се казваха.А по големите караха РабФак.Питайте кака ви Цецка и кака Меги и др.То от там се тръгва във високите ешалони

50

Анонимен

преди 8 години

Ако идеала ни за държава е КНДР, пиши ни бегали...

49

Анонимен

преди 8 години

А бе този елит защо така ридае около него?Все едно го съпровождат до гилотината!

48

Анонимен

преди 8 години

От коментарите се вижда, че е пълно роби, които му ръкопляскат.

47

Анонимен

преди 8 години

До vargТрябва да отидеш там да снимаш и тогава ще имаме доказателство.

46

Анонимен

преди 8 години

Баф мааму и ***. Що не вървите там бе ?И защо всички бягат към запада а никой в КНДР ?