27

цирк

преди 8 години

Изпускаш едно ромския етност дето прибира реколтата на зелено и мутрите прекупвачи дето са ............. , виждал си мутра как бие роми заради кражба на грозде .......ако дойдст китайци ще те оправят буквално ще те оправят , нито роми нито мутри .

26

Анонимен

преди 8 години

Ох дано да идват и да се заселват, и колкото може повече. Че то скоро българи така или иначе няма да има.Толкова празни села и градове има.И бежанците да идват и да се женят за българки, и да правят много деца.ДАНО!!!

25

Анонимен

преди 8 години

За съжаление сиренето ни е, първо, с пари, и второ, преимуществено менте.

24

йоца големия праз

преди 8 години

Проблема на родните мафиоти е че на българите им писна от тях , дали родните мафиоти ще издържат конкуренцията не ни пука щот не гледат моя интерес , същата тази мафия внася зелен чуци и плодове също и китайско карго , другите държави и ат мафия само нашта .........си евала майката.

23

Анонимен

преди 8 години

До dodgerЗащо да не ядат сирене? В статията пише че тази китайка е яла сирене.

22

Анонимен

преди 8 години

Ако един китаец се засели някъде на другия ден са 20 след месец 20000.Нема лабаво

21

dodger

преди 8 години

Китайците не ядат сирене бре

20

Анонимен

преди 8 години

Земя много. Който иска може да се занимава със земеделие. Почти всеки българин има 5-10 дка земя. Ама на никой не му се каля.

19

Анонимен

преди 8 години

Внимателно с китайците. Големи мафиоти са и се държат здраво един за друг. От цялото това упражнение полза за България не виждам. По добре беше ние да им продаваме продукция от нашата си земя, вместо да я продаваме на чужденци. Така и без родина може да си останем!

18

Анонимен

преди 8 години

Другари земеделието го съсипа БКП през 1944 г. когато взеха земите на селяните и ги пратиха по заводите в градовете . Само в България и СССР стана това чудо . Сега вече е късно да се вайкаме , а другарите червени каскети за всичко обвиняват другите .

17

номера на к

преди 8 години

То ако бг се продава китайците си я купят кеш имат и парите имат и хората си построят и магистралите и блоковете , метрото , моловете , единствененото излишно са бг олигархията , политиците и полицаите , така другарки и другари китайците си гонят интереся , само българите са пак на опашката (за визи).

16

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСъсипахме си земеделието след 89-та с помощта на Запада да могат да си продават техните *** тук. Няма лошо и китайци да идват да обработват земята и да изнасят продукция така или иначе ние не я обработваме, но можеше ние да я обработваме и да изнасяме продукция за Китай и страните от БРИКС и да печелим.-----------------Ми що не я обработваш бе, хей!То не става с мучене по форумите. От ЕС ти дават и субсидии и пак мучиш, но не фащаш мотиката.

15

от сидни австралия

преди 8 години

Вие в БГ да сте виждали китайско гробище?? Погребан китаец има ли в някои регистър??Инъче тук сме 20 милиона и сме на челните места по доходи на населението и опашка от китайци да дойдат е от хонконг до бейджин ама няма да ги пуснат, вече си имаме китайски квартал явно властите са решили че ни е достатачен пхаххахах. Поздрави от Сидни австралия

14

Чисто и просто

преди 8 години

Много са,гладни са и се заселват където намерят

13

оптимист

преди 8 години

сега може всички *** да се изнасят на запад : доктори , медицински сестри ,селяни мързеливи : турците купиха Токуда , китайките ще на задоволят да облогородим нацията...

12

Анонимен

преди 8 години

Световният глад ще настъпи когато китайците осъзнаят, че до сега са яли само гарнитурата.

11

може може

преди 8 години

Браво на китайката казва едно нещо което се знае че българското земеделие е всичко друго но не и българско , туризма също , всичко друго но не е не се държи от българи и не работи за българи , а китайските комунисти ги поздравявам за това че с пълзене за 25 години ни стигнаха по заплати , евала , днес в източна европа утре в западна европа както беше казал един правешки буржоа .

10

Анонимен

преди 8 години

Много обичам китайска храна.Скоро обаче, останах разочарован, като научих, че Китай й казват просто храна.

9

Анонимен

преди 8 години

Баници, сирене, рози дрън, дрън та дрън. Виждал съм около Лисабон села напълно обезлюдени села китайците са им изкупили къщите за складове, това си е една далновидна външна политика която функционира много ефикасно.

8

Анонимен

преди 8 години

Каква симпатична китайка на снимката. Искам да ми роди много, ама много малки и сладки китайчета.