7

Анонимен

преди 8 години

Въпросът е как да накараме шофьорите да не правят нарушения, а не да изливаме злобата си след като е станала белята. Нормалното в случая е този като е пил изобщо и да не помисля да шофира, а не сега да искате разстрел, след като е блъснал хората. Не е ли много по-добре тези хора да не бяха блъснати? Аз съм за това, а вие не.

6

77777

преди 8 години

Пак напълно погрешни искания за разстрел и там подобни. Разберете, че докато се ловите на въдицата на КАТ и искате на-високите възможни наказания СЛЕД катастрофите, нещата ще отиват на по-зле. В нормалните държави искат нещо съвсем друго - да има неизбежност на наказанието за всяко нарушение, което наказание изобщо не е необходимо да е свръхстрого, както е и сега в България.

5

Мирослав

преди 8 години

Трябвало е да му строшат ръцете на място, преди да дойде полицията. Така, че никога вече да не може да хване волана. Със сигурност това не е първото нарушение на този ***. Няма и да е последното. Когато няма държава, рано или късно хората ще вземат правосъдието в собствените си ръце.

4

Анонимен

преди 8 години

как ли ще го накажат като Стависки даже и в затвора не влезе за две убийства?

3

Анонимен

преди 8 години

До разбирачаТе всичките ***, дето хем са некадърни да карат кола, хем се мислят за батмани, лежат условно и вкъщи, щото са некадърни и да работят

2

разбирача

преди 8 години

година условно, нищо не не е направил кой знае какво, ако не вярвате питайте съдята

1

Съдия

преди 8 години

пробация и порицание. Още е млад и има още много хора да убива на пътя.