32

анев

преди 8 години

ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ 90 % ОТ ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И АКТИВИ НА ДЪРЖАВАТА ОТИДОХА В РЪЦЕТЕ НА КОМУНИСТИ , КОИТО ЗА 10 ГОДИНИ ГИ ОГРАБИХА И СЪСИПАХА !!! ДАННИТЕ ЗА ЛИЦАТА ГИ ИМА В РЕГИСТЪРА !!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 43НЕ НИ Е ВИНОВЕН КРЕМЪЛ ,ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ АКТИВИ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДА ЕВРА БЯХА ПРИВАТИЗИРАНИ И ПОТЪНАЛИ В ЧАСТНИ ДЖОБОВЕ. ТЕЗИ С ДЕСЕТКИТЕ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМИ ПЕНСИИ ВИЖ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ КОЛКО КОЛОНИИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СА ПРИТЕЖАВАЛИ И СА ИЗСМУКВАЛИ ТЯХНИТЕ БОГАТСТВА. СПРАВКА АНГЛИЯ,ПОРТУГАЛИЯ, ИСПАНИЯ,ГЕРМАНИЯ. нЕ БЪДИ ЧЕРНОГЛЕД , А ВИЖ ПРОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ.

30

Ами да,

преди 8 години

изобщо не е важно кой ще е лидерът, важно е публика да има)))

29

Анонимен

преди 8 години

На никой не му пука за конгреса на БСП и за БСП като цяло. Ако се закрият изобщо няма да се усети.

28

Изобличител

преди 8 години

По-голямата част от комунистите са прикрити турци.Били извършвали престъпления с/у собственият си народ. Глупости. Те просто не са част от този народ.Отделно, са еврейски слугинаж или техен субпродукт...

27

аноним

преди 8 години

ЗА ТОВА , ЧЕ БЯХМЕ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ КРЕМЪЛ , СЕГА ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ СА НИ ДЕСЕТ ПЪТИ ПО - МАЛКИ ОТ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ, КОИТО СЕ СПАСИХА ОТ КРЕМЪЛ !!!!!!!!!??????

26

яна

преди 8 години

А вашия гуру до скоро --- Тройния шлем, Гоце !!! Човекът ,който съсипа армията през 10 годишния си мандат ,а сега е хотелиер !!! Руски слуга и изменник !!!!!

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен *** 22 Къде го видя този просперитет за последните 26 години, защото това което аз виждам е само разруха все едно , че сме след снветовна война, цунами или земетресение? Твоят еврогейатлантизъм доведе до това, че злато за милиарди долари всяка година отиват в чужди ръце а пенсионерите умират от глад и мизерия. Кагато бяхме с Кремъл бяхме в челната десятка по икономически разтеж в света. Сега сме по-зле от Африка. Спи да се длогираш и си пий хапчетата. Иначе си за Карлуково.

24

анон

преди 8 години

Комунистите в България са много по - опасни и вредни от Ислямска Държава !!! Фашизмът е цвете пред коменистическите престъпления ,!!

23

Анонимен

преди 8 години

Не било важно кого ще изберат? Та нали от калпавия ви избор и дясната политика полетяхте към дъното? Изберете пак някой доказано некадърен или корумпиран председател и гледайте как и последните абонати ще отпаднат по естествен път! Отвратихте всички, с политиката си, унищожихте средната класа, издигате лидери, които не говорят на езика на електората си. Сигурно от загриженост за бедните намазахте филията на богатите...с 10% данък? Сверете си часовника - 26 години след вашето време сме!

22

аноним

преди 8 години

Ако не се саморазпуснете ще ви саморазспуснем !!! ИДЕТЕ СИ С ДОБРО !!!!!

21

един от стотиците хи

преди 8 години

Ако БСП крадеше над 80% от българите нямаше да имат недвижима собственост. От както на хоризонта се явха тиквеничетата, българина обеднява все повече и повече.

20

един от десетките хи

преди 8 години

Най-големите крадци са в ГЕРБ и присъдружните им мравки.

19

do 30

преди 8 години

поне кой обра касата ще откриете, почнахте един друг да се крадете, а ако случайно дойдете на власт представете си какво крадене ще падне. Най-добре е смислени коалиции, така един друг би трябвало да се контролират!

18

един от хилядите

преди 8 години

БСП е повече от колкото някои си мислят. Тя е важна като партия, защото без нея настъпва мрака на дивите тикви.

17

до 29

преди 8 години

Няма да се закрием, ще закрием ГЕРБ.

16

Анонимен

преди 8 години

За света ще е важен, ако решите да се самозакриете и ако стане ясно кой е обрал касата, иначе си е обикновена партизанска сбирка - ще хапнат, ще пийнат и накрая ще си спомнят колко е било хубаво като са крали!

15

teo

преди 8 години

ТЕЗИ НАГЛИ КОМУНИСТИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ ОТДАВНА КОМУНИСТИЧЕСКАТА-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НЕ Е РЕШАВАЩА ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО КОМУНИСТ-СОЦИАЛИСТ Е ПО-ОПАСЕН ОТ ФАШИСТА!!! НАЙ-ОПАСНИТЕ ПАРТИИ ЗА БЪЛГАРИЯ СА БСП И ДПС И ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН, ЗА ДА ТРЪГНЕ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД!!! БЪЛГАРИНО???????

14

Нл Нлл

преди 8 години

Изобщо не е важен тъпия ви конгрес .На кого му пука за вас.......

13

Анонимен

преди 8 години

Браво,един положителен коментар не прочетох до тук.25 години ви трябваха да го разберете и хубавичко да потънем в л....та.