29

Дядо Мраз

преди 8 години

Е, и? Да седнем да ревем заради нея, че доброволно или поради възможно малоумие се е отказала да се храни? Никакво съжаление, когато това е доброволно. Ако е болна от рак, то тогава думата анорексия сте я употребили грешно.

28

Анонимен

преди 8 години

то от толкова лъжи откъде да знаем дали е истина това

27

доктора

преди 8 години

Славата не е донесла добро никому. Ние сме си бедни, но горди. Хапваме и си пийваме......нищо човешко не ние чуждо. Някои го разбират, но късно!

26

Анонимен

преди 8 години

Ракът се развива в нея. Анорексията е от онкологичния процес. Всички болни от рак измършавяват.

25

Анонимен

преди 8 години

Дженифър Анистън й е спретнала добра черна магия... Да й е за урок да не краде чужди мъже :D

24

asd

преди 8 години

Киприанови молитви, това е спасението, тук има намес на зли сили. Дано Бог не я изостави, страхотна жена, много я харесвах

23

Анонимен

преди 8 години

Да, Анджелина определено не ме познава, обаче както написах и в предишния си коментар, сестра ми беше болна от същото, така че...И не, не сме някакви богаташи, че да го е направила от скука или за да е интересна. Просто беше на 14 и някакъв "доброжелател" беше и казал, че е дебела. И това и стигаше, за да започнеш с нечовешките диети, а накрая ядеше по 1 ябълка на ден. Така, че това не е някаква болест характерна само за милионерки.

22

Анонимен

преди 8 години

да дойде да я изпукаме, пък после да я копаят ХО ХО ХО

21

да не е луда

преди 8 години

Не е луда да умира,нали затова си махна толкова органи - гърди, матка, яйчници, за да не умре.

20

На Брат Пит брат му

преди 8 години

Да опънат една скара под носа й и да започнат да пекат кИфтета и кИбапчИта. А отстрани - айс букет уит бира!

19

Анонимен

преди 8 години

Може да е решила да бъде първата милионерка, умряла доброволно от глад. Тя все с нещо гледа да бъде интересна, защото като актриса не блести с особен талант, опита да режисира филми, ама и там не се получи кой знае какво, после започна да реже от себе си, сега и това.

18

До Васил

преди 8 години

Няма нищо общо с това колко е модерна или старомодна. Най-често от това се разболяват перфекционистите, които искат да се перфектни във всяко едно отношение, включително и с идеална външност. А като прибавиш и факта, че тя е звезда и 24 часа в денонощието е под светлините на камерите, нещата стават още по-зле. В желанието си да изглежда супер сигурно е полагала нечовешки усилия и накрая е прескочила границата.

17

пази Боже

преди 8 години

Погледа е някак празен...Живи мощи е!Нещо силно я дърпа към отвъдното!

16

маги

преди 8 години

е така става като се чудиш къде да се денеш от мангизи! ако мислеше какво да сготви и как да разпредели чудесна бг заплата нямаше да стои гладна, не е за мислене това е от изчанчване!манията да са красиви и единственни, неповторими до там води! сега пък нея ще мислиме как не!

15

гаргамел

преди 8 години

м да , това е болест за психиатър , и няма никой да и помогне ако тя не си помогне

14

Анонимен

преди 8 години

Хора не се подигравайте, защото нещата хич не са за смях! Това е болест и то смъртоносна и освен холивудските красавице засяга и много обикновени момичета. Моята сестра беше тръгнала по този път, за това много добре знам за какво говоря. Страшно е! За щастие тя имаше късмет, че майка ми с безграничната си любов взе мерки навреме и сега е добре, но не всички имат този шанс.

13

Анонимен

преди 8 години

Това е състояние на психиката, трябва да и се помогне.

12

аланколо

преди 8 години

кви бомби имаше едно времееее и какво дупенце мале мале колко шляпане съм изшляпъл на тая ако знае само Брат още сега ще иска развод... пък сега какъв е скелет пари да ми дава няма си легна с нея

11

haha

преди 8 години

Трябва да си най-тъпия милионер, за да НАЕМЕШ жилище и то във Великобритания, няма по-скапано място за живот.

10

Анонимен

преди 8 години

Тая 'статия е пълен ***', а коментарите на 'компетентни' драскачи са още по-трагични.